Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

α, καλά....τώρα κι άν είναι ανίατη...ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΚΙΣΕΙ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!!

Εσύ τι θα έκανες άν μάθαινες οτι κάποια τον περίμενε για να σχολάσει το βράδυ για να του μιλ΄σει;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1. Θα γύρναγα γη κι ουρανό να μάθω ποια είναι που μένει και τι ακριβώς θέλει.

2. Ανάκριση τρελή εως ότου τα ομολογήσει όλα ο σύζυξ

3..................... ανάλογα τα αποτελέσματα θα το σκεφτόμουν....

Τι θα έκανες αν μάθαινες πως αντί των υπερωριών που σου λεει οτι κάνει εκείνος βγαίνει με κάποια άλλη?

Πρώτα από όλα θα στεναχωριούμουν τρελλά, θα έκλαιγα, μετά θα καθάριζα το μυαλό μου και τις ντουλάπες του επίσης και έξω από το σπίτι. (Θέλω να πιστεύω)

Τι θα έκανες αν ερχόταν στην δουλειά ένας καινούργιος συνάδελφος κούκλος (ας πούμε σαν τον Σάκη Ρουβά ή και ακόμα καλύτερος) και άρχιζε να σε φλερτάρει επίμονα και σου ζητούσε να βγείτε ενώ γνωρίζει πως έχεις οικογένεια; (Τι σκέφτομαι η Φωσκολίνα!)

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

θα με κολακευε,αλλα σαν τον αντρουλη μου κανεις!!!!!!!

τι θα εκανες αν ενω εσυ δεν του δωσες καμμια ελπιδα συνεχιζει να σε ''ενοχλει''?

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Αν δεν το καλαβαίνει ευγενικά και γλυκά τότε γίνομαι το άλλο άκρο, αντιπαθητική και ξινή, αν επιμένει τι να πω, και ελεύθερη να ήμουν δεν θα άξιζε!

Τι θα έκανες αν έπρεπε να συνεργασείς στενά με συνάδελφο που γνωρίζεις ότι σε υποθάλπτει ανά πάσα ευκαιρία, και να μοιραστείς ιδέα σου για μια μεγάλη παρουσίαση;

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Διαφημίσεις

ά, αυτό έχω στην δουλειά μου..τίποτα είμαστε οι καλύτερες φίλες, γιατί δεν γίνεται να κάνουμε κι αλλιώς..απλά όταν πάει να κάνει μακακία κάθε φορά την ξεμπροστιαζω, την ξευτιλίζω και φτου κι απότην αρχή!

εσύ τι θα έκανες;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Θα προσπαθούσα να το αποφύγω. Αν πάλι δεν τα κατάφερνα, μάλλον θα συνεργαζόμουν κρατώντας τις αποστάσεις.

Τι θα έκανες αν στο πατάρι του νεοενοικιαζόμενου σπιτιού σου (αυτή τη φορά) έβρησκες ένα κουτί με πολλά χρήματα μέσα?

άν μου άρεσε πολύ θα το αγόραζα!χαχαχα

Τι θα έκανες άν σου ζητούσαν οι Τροϊκιανοι την γνώμη σου για τα εργατικά;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

• 2 εβδομάδες μετά...
άν μου άρεσε πολύ θα το αγόραζα!χαχαχα

Τι θα έκανες άν σου ζητούσαν οι Τροϊκιανοι την γνώμη σου για τα εργατικά;

Νομίζω πως θα άντεχα να παίρνω το μισθό σας....:P.

Τι θα έκανες αν ο αγαπημένος σου ταλαντεύονταν ανάμεσα σε 2 γυνάικες;

H4rkp2.png

δεν θα ηταν αγαπημενος μου, αν καταλαβαινε τι ηθελε θα το ξανασυζητουσαμε...

τι θα εκανες αν σου γνωριζαν καποιον με μορφη προξενιου??

Διαφημίσεις

δεν θα ηταν αγαπημενος μου, αν καταλαβαινε τι ηθελε θα το ξανασυζητουσαμε...

τι θα εκανες αν σου γνωριζαν καποιον με μορφη προξενιου??

Άν ήταν ωραίος....θα το ξανασκεφτόμουν....:cool:

Άν δε μου άρεσε....θα έλεγα ότι είμαι κατά των προξενιών.....:P

Τι θα έκανες αν η κολλητή σου....σου έτρωγε τον άντρα;

H4rkp2.png

θα τους έγραφα και τους 2 και θα συνέχιζα την ζωή μου...στο καλό χρονιάρες μέρες τι μου θύμισες! Κορίτσια μην μασάτε, αν σας τύχει (εμένα 2 φορές στην εφηβεία και λίγο αργότερα) ΓΡΑΦΤΕ ΤΑ!

Τι θα έκανες αν πήγαινε μαζί της και ξανα-γυρνούσε παρακαλώντας;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

θα τους έγραφα και τους 2 και θα συνέχιζα την ζωή μου...στο καλό χρονιάρες μέρες τι μου θύμισες! Κορίτσια μην μασάτε, αν σας τύχει (εμένα 2 φορές στην εφηβεία και λίγο αργότερα) ΓΡΑΦΤΕ ΤΑ!

Τι θα έκανες αν πήγαινε μαζί της και ξανα-γυρνούσε παρακαλώντας;

Θα του έλεγα να φύγει απο το σπίτι μου γιατι όπου ακουμπάει λερώνει!!!!

Τι θα έκανες αν έβλεπες το αγόρι της φίλης σου με άλλη;

H4rkp2.png

θα της το ελεγα αν ηταν καλη μου φιλη και την νοιαζομουνα επρεπε να ξερει...

τι θα εκανες αν η φιλη σου δεν σε πιστευε??

Δε θα ήταν τόσο καλή φίλη μου για να μη με πιστεύει...και δε θ'ασχολιόμουν άλλο, το χρέος μου το έκανα!!!

Τι θα έκανες αν μάθαινες ότι ο άντρας που ερωτεύτηκες είναι ομοφυλόφιλος;

H4rkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...