Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

το πρωτο που θα εκανα ειναι να μπω στο αγαπημενο μου καταστημα κ να αγορασω οτι θελω χωρις να σκεφτομαι τιμες παραμονω αν μου αρεσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!

ποια θα ηταν η πρωτη πρωτη αντιδραση σου μολις μαθαινες οτι κερδισατε το τρελλο τζακ ποτ του Τζοκερ ή Λοττο?

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

"γκουχου γκουχου....νερόόόόόόόόό!!!!"

Τι θα έκανες άν σου έκαναν δώρο ένα σπίτι σε γειτονιά όμως κακόφημη;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Θα το πουλούσα και θα αγόραζα άλλο εκεί που το ήθελα :lol:

Τι θα έκανες αν ξύπναγες και ήσουν σε άλλη χώρα;

θα γύρναγα Ελλαδίτσα! αααα!όλα κι όλα...όσο σκ@τ@ και να πάμε την αγαπώ!

Τι θα έκανες άν άκουγες για κρούσματα γαστρεντερίτιδας στο σχολείο του/των παιδιού/ών σου(φτου φτου σκόρδα!);

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Δεν θα την πήγαινα γιατί η προηγούμενη που μας χτύπησε διέλυσε ό,τι έχτισα όλο τον Αύγουστο! Χάσαμε 1 ολόκληρο κιλό και δεν τα παίρνουμε και εύκολα :lol:

Τι θα έκανες αν ήθελες διακαώς sex και ο καλός σου ήταν πολύ απασχολημένος με το να ανακτήσει δεδομένα από φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού από έναν δίσκο για να μην χαθούνε για πάντα; :rolleyes:

Διαφημίσεις

θα εμφανιζόμουν μπροστά του ολόγυμνη(ιιιι...ντροπή) και θα σου'λεγα που θα έφτανε το λαπτοπ!!!

Τι θα έκανες αν είχες οργανώσει ρομαντική βραδιά για τους 2 σας(παιδια, σκυλιά, γατιά ταισμένα, αλλαγμένα, κοιμισμένα) και σε "επισκέπτονταν οι Ρώσσοι";8)8):cool:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

άν το μαθαινα μετά τον γάμο μας οφκορσ θα τον χώριζα γιατί ήμουν ξεκάθαρη απ'την αρχή και δεν του αρνήθηκα ποτέ τίποτα...κι ένα παιδί δεν θα έφταιγε να μην βλέπει τον πατέρα του, επειδή δεν θα το ήξερα εγώ.....άρα θα πήγαινε για τζους! ο χαμπαντ άν έκανε τέτοια παράλειψη!

Τι θα έκανες άν μάθαινες οτι το αφεντικό σου είναιγκέι και αυτός σου τα έριχνε στα αλήθεια; (μα τι καλπάζουσα φαντασια! Να μιλησω με καμια Ακρίτα να σπρώξω για νούμερα!!!)

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ωωωχ ψυχή μου...φυσικά και θα το αναλάμβανα, θα μιλούσα μετις αντίστοιχες αρχές κτλ κτλ την άλλη μερα για να δω τι μπορώ να κάνω καλύτερο γι'αυτό και φυσικά θα κοιτούσα να το υιοθετήσω!!!

Τι θα έκανες άν ήταν άρρωστο;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

θα ηρεμούσα(όπως κι έχω) βαριέμαι τους ψευτο-σελέμπριτις..ανοίξαμε σπίτι όχι αμέρικαν μπαρ! Τι πιο όμορφο από έναν άνδρα να την βρίσκει με την γυναίκα του και το/τα παιδί/ιά του στο σπίτι του;

Τι θα έκανες άν μια μέρα ο σπιτόγατος χανόταν και δεν τον έβρισκες στο κινητό;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

θα άλλαζα κλειδαριά στο σπίτι και ας μένουμε σε πολυκατοικία με τα αδέρφια του...να τον μαζεύανε αυτοί...είπαμε "σπίτι, όχι αμέρικαν μπαρ"!

Τι θα έκανες αν μια γειτόνισσά σου σε συζητούσε στην πεθερά σου;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...