Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα της εξηγούσα ότι το πρόβλημα πρέπει να το αντιμετωπίζει ξεχωριστά για το κάθε παιδί και όχι για όλους τους αλλοδαπούς εν γένει.

τί θα έκανες, αν ενώ το αφεντικό σε έχει ψηλά, ένα στέλεχος τα χώνει σε σένα για ελλείψεις του προϊσταμένου σου τσουβαλιάζοντας, ενώ γνωρίζει σε ποιόν ανήκουν οι πατάτες (παίρνει χάπια η γυναίκα-τσιρίζει);

έχω πρόβλημα λέμε, χοντρό!

Έχεις όντως... Θα έκανα την κουφή!!!

-----------------------

Στην τρέχουσα ερώτηση: Τα επανέφερα εκεί που ήταν (έτσι τα βρήκα :lol: )

Τι θα έκανες αν στη δουλειά σου είχες μια χαζή (βαμμένη ξανθιά), επιληπτική και έγκυο που τυγχάνει να έχετε γίνει φίλες και στη δουλειά της είναι στόκος; (ήταν που ήταν απόγινε!)

Ουπς!

Θα συμβιβαζόμουν σε γκρί αναλύοντάς του την μίξη των χρωμάτων :lol:

Ισχύει αυτή που έβαλα :D

στην αρχή την κινέζα και σιγά σιγά θα το έστρωνα και θα το άλλαζα!

τί θα έκανες αν ενώ εσύ θέλεις άσπρο ο άντρας σου θέλει μαύρο; (γενικό)

Θα επεδίωκα το γκριζάκι...

Τι θα έκανες αν στη δουλειά σου είχες μια χαζή (βαμμένη ξανθιά), επιληπτική και έγκυο που τυγχάνει να έχετε γίνει φίλες και στη δουλειά της είναι στόκος; (ήταν που ήταν απόγινε!)

Θα προσπαθήσω να την ... ξεκολλήσω και να την ταρακουνήσω λίγο.

Διαφημίσεις

Έχεις όντως... Θα έκανα την κουφή!!!

-----------------------

Στην τρέχουσα ερώτηση: Τα επανέφερα εκεί που ήταν (έτσι τα βρήκα :lol: )

ότι κάνω και τώρα με μία ανυπαντρη που όπου μάνατης και πατερας της και επειδή την προωθουν οι δ/ντες(όχι δεν είναιόμορφη, απλα αγ.....) νομίζει οτι με κάνει καλά! Της παίζω την φίλη και οταν¨"ξεφεύγει" της τα χώνω χοντρά!

Τι θα έκανες άν αυτή που σου υποδεικνυαν στην δουλειά για καλύτερη λόγω οτι είχε πτυχίο και εσύ εμπειρκή ήταν τελειώς βούρλο και εσύ ξεχώριζες όντως για την δουλειά σου;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Νομίζω πως κάτι τέτοια φαίνονται με τον καιρό. Επομένως θα έκανα υπομονή ώσπου να δουν ποια αξίζει τελικά

Τι θα έκανες αν κέρδιζες απο διαγωνισμό ένα ταξίδι δύο ατόμων για 3 μέρες στο Παρίσι κι ο άντρας σου δεν μπορούσε να πάρει άδεια?

θα πηγαινα με την αδερφη μου,αν κ σιγουρα θα μπορουσε να παρει αδεια!

τι θα εκανες αν στην δουλεια εκανες συνεχεια υπαρωρ κ ποτε δεν τισ πληρωνσουνα?

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Τουμπεκί ψιλοκομμένο αν και εφόσον ο μισθός μου ήταν εντός συλλογικής σύμβασης.

Τι θα έκανες αν πίστευες ότι πληρώνεσαι πάνω από τη συλλογική συμβαση και διαπίστωνες ότι είσαι 150? κάτω;

Τουμπεκί ψιλο-κομμένο όπως εσύ γιατί τέτοιες εποχές πρέπει να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας και όχι να "ανάβουμε" φωτιές και να βάζουμ τα χεράκια μας και να βγάζουμε τα ματάκια μας...έχουμε οικογένειες και τόόόσες υποχρεώσεις....

Τι θα έκανες άν η εταιρεία που δουλεύεις σου έλεγε για μείωση του μισθού σου;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Στην παρούσα φάση θα έβαζα τα γέλια αφού έτσι κι αλλιώς μειωμένος είναι... Απλά θα τους ανέλυα ότι τον έχουν μειώσει ήδη :lol:

Τι θα έκανες αν σου έλεγε ο εργοδότης "διάλεξε ποια συνάδελφος θα φύγει";

"Πλάκα μου κάνετε έτσι; Δεν το ήξερα οτι έχω κι αυτή την αρμοδιότητα εδώ μέσα!"

ή "με κολακεύει οτι μετράτε τόσο πολύ την γνώμη μου, αλλά επειδή έχω κι εγώ οικογένεια και υποχρεώσεις και ξέρω πως είναι να πηγαίνουν τα πράγματα πίσω δεν θα ήθελα να σας απαντήσω, δεν είμαι εγώ η αρμόδια!"

Τι θα έκανες άν σου έλεγε οτι με αυτή σου την συμπεριφορά, αν και είχε διαλέξει άλλη συνάδερφο, θα φύγεις εσύ;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Θα προσπαθούσα να του εξηγήσω πόσο εκβιαστικό είναι αυτό και τελικά θα προσπαθούσα να κρατήσω τη δουλειά μου. Με το μισθό μου να πληρώνει το δάνειο του σπιτιού δεν έχω επιλογές στις εποχές που ζούμε. (πολύ το γρουσουζεύουμε!)

Τι θα έκανες αν κέρδιζες το Λόττο; (ας ονειρευτούμε λίγο :lol: )

(όχι ρε παιδί μου απλά το συζητάμε...είναι το πιο συνήθες τώρα τελευτάια)

Εξόφληση στεγαστικού, αυτοκινήτου, καταναλωτικού, ονειρεμένα βαφτίσια για τον γουργούρη και θα βοηθούσα μια οικογένεια που θα είχε ανάγκη μεγάλη, όπως το έχω τάξει!!!!τα υπόλοιπα ρούχα, ταξίδια, ταξίδια, ταξίδια, ταξίδια.......έλα κι ένα τουτού για τον πάστα γιατί έτσι θα το ήθελα!

Εσύ τι θά έκανες;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Αχχχχχχχχχχ! Θα αγόραζα μια σπιταρόνα εκεί που θέλω, θα έπαιρνα μάγειρα-καθαρίστρια-γυμναστή, κι εγώ θα περνούσα όλη τη μέρα με πράγματα ενδιαφέροντα και με τη μικρή μου...

Εσύ τι θα έκανες αν κέρδιζες το τζόκερ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...