Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Μπορειτε να με διαγραψετε επιτελους?????? ΔΕν θελω να συμμετεχω εστω και με την υπαρξη της εγγραφης μου -που δεν ξερω αν και κατα ποσο ειναι κερδοφορα- σε αυτο το πανυγυρακι που χρησιμοποιειται κατα βαση για να ενωσει κοσμο και δυστηχως και εδω δεν ειναι ολα ανιδιοτελη...τελικα!!!!!!! Βρισκω μονο πως μπορεις να κανεις εγγραφη ενω εντελως τυχαια δεν βρισκω διαγραφη...μακαρι να ηταν ολα τοσο ροδινα και να μην ειχε κανεις την διαθεση να φυγει αλλα δυστηχως αποτυχατε με την επιλεκτικη διαχειριση...και οχι αυτο δεν επιτρεπετε!!!!!!!

Και επειδη δεν μου φταινε ολες οι γλυκητατες μανουλες που ζουνε το πιο ομορφο παραμυθι και εδω μεσα ειναι το διαλειμμα χαλαρωσης και επικοινωνιας δεν εχουν καμια υποχρεωση να με βρισκουν μπροστα τους, εμενα και την δυσαρεσκεια απεναντι σας!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!εχασα κατι...............:confused::confused:

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα της έλεγα οτι έχει δίκιο να στεναχωριέται, αλλά επειδή κι εγώ έχω οικογένεια, δεν θα ήθελα να παραιτηθώ και να χάσω το εισόδημά μου έτσι, εκτός κι αν συνέτρεχαν άλλοι λόγοι πιο σοβαροί....τι να πώ...λίγο εγωιστικό να σου ζητάει κάποιος κάτι τέτοιο.

Τι θα έκανες άν σε έβριζε και σε θεωρούσε "παρτάκια";

θα καταλαβαινα οτι δεν ειναι φιλη μου τελικα!!!!!!!!!!!!αν κ το παραπανω το εκανα για την κολλητη μου(παραιτηθ αλλα μονη μου,εκεινη δεν μου το ζητησε ποτε!!!)

τι θα εκανες αν ενω θελεις να μεινεις εγκυος σου λεγανε για μια καλη δουλεια,ενω εσυ ξερεις οτι σε περιπτωση εγκυμοσυνης πρεπει να εισαι ξαπλα????

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Οκ. Θα δεχόμουν τη δουλειά κι αν κι εφόσον κι όταν έμενα έγκυος, θα το συζητούσα τότε. Μήπως οι εργοδότες μας λένε τι σχέδια έχουν για εμάς απο την αρχή???

Τι θα έκανες αν ενώ είσαι στην τέλεια δουλειά με καλό μισθό, ωράριο, συναδέλφους κτλ κτλ έρχεται η μετάθεση του συζύγου σου για μια πόλη πολύ μακριά απο αυτή που μένετε ήδη?

Δεν απέχει και πολύ απ'την πραγματικότητα... Δυστυχώς θα μείνω εγώ εδώ και αυτός Θεσ/νίκη.

Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα ένιωθες ανασφάλεια μήπως γνωρίσει κάποια άλλη, ακόμα και αν δεν έχει δώσει αφορμή να σκεφτείς κατι τέτοιο; (ολόκληρο σενάριο έχω φτιάξει:cry::oops:

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Θα ένιωθα γιατί δεν τον θεωρώ σίγουρο και γι' αυτό είμαστε ακόμα μαζί. Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι για να με αντέχει σημαίνει πως δεν κινδυνεύω :lol:

Τι θα έκανες αν γινόταν έκρηξη δίπλα στο σπίτι σου την ώρα που έβαζες το παιδί για ύπνο; (φαντάζομαι ότι οι κατοικούντες στην Αθήνα άκουσαν την έκρηξη στο Θέα :lol: )

Διαφημίσεις

Δεν μπορώ να φανταστώ. Θα το κρατούσα αγκαλιά τρομοκρατημένη μάλλον.

Μέχρι που θα έφτανες για το παιδί σου;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ειλικρινά δεν ξέρω και δεν θέλω να χρειαστεί να μάθω... με τρομάζει η σκέψη!

Τι θα έκανες αν ο διπλανός σου στο λεωφορείο ειχε ξεκούμπωτο φερμουάρ παντελονιούς και δεν φορούσε εσώρουχο; :lol:

χαχα. θα απέστρεφα το βλέμμα μου, ανεξαρτήτως προσόντων...

Τι θα έκανες αν σε φλέρταρε κάποιος απ'την παρέα σου μπροστά στον άντρα σου;

Μισό.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Θα του την έκοβα τόσο απότομα πωωωωωωωωω!!!! το θεωρώ ειλικρινά μεγάλη αγένεια από κάποιον, μία κοπέλα να συνοδεύεται από σοβαρή σχέση κτλ κτλ και κάποιος άλλος να της την πέφτει...

Τι θα έκανες αν σου ζητούσε επίμονα το κινητό σου;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Θα του την έλεγα και αν μου άρχιζε τα μα μου δεν... θα του έκανα το ίδιο!

Τι θα έκανες αν η φίλη σου σε θυμόταν μόνο όποτε έχει πρόβλημα;

Θα την ξέκοβα αμέσως χαχαχα

Τι θα έκανες αν βαριόσουν να δουλέψεις; (παρασκευή σήμερα :lol: )

αν βαριόμουν αλλα έπρεπε θα δουλέυα ( με day dreaming διαθεση )

αν βαριόμουν αλλα δεν έπρεπε - δεν είχα αφεντικό δλδ πανω απ το κεφαλι μου λες και είμαι στην γκιλοτίνα- δεν θα δούλευα ....χαχαχαχαχααχ

τι θα έκανες αν είχες την γιορτη του άντρα σου , ειχες ετοιμάσει γευμα για τους φίλους σας με πολύ κόπο και παρουσιαζόταν η πεθερα σου με πέντε ταψία φαγητο για τα χρόνια πολλα ; :-)

αν βαριόμουν αλλα έπρεπε θα δουλέυα ( με day dreaming διαθεση )

αν βαριόμουν αλλα δεν έπρεπε - δεν είχα αφεντικό δλδ πανω απ το κεφαλι μου λες και είμαι στην γκιλοτίνα- δεν θα δούλευα ....χαχαχαχαχααχ

τι θα έκανες αν είχες την γιορτη του άντρα σου , ειχες ετοιμάσει γευμα για τους φίλους σας με πολύ κόπο και παρουσιαζόταν η πεθερα σου με πέντε ταψία φαγητο για τα χρόνια πολλα ; :-)

Δεν θα με πειράζε καθόλου. Καλό θα μου έκανε θα είχα περισσότερη ποικιλία.

Τι θα έκανες αν πήγαινες κομμωτήριο για να βάψεις τα μαλλιά σου και στα βγάζαν χρώμα καροτί ή μελιτζανί;

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...