Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Τότε θα του έλεγα Αυτόςςςςςςς

Τι θα έκανες αν σου απαντούσε: "έτσι είσαι, τότε σου αποκαλύπτω ότι τα είχα με τη Βίκυ Καγιά (ή κάποια άλλη πολύ όμορφη) και στο κρατούσα κρυφό, αλλά μιας και στο ομολόγησα θα φύγω μαζί της";

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

"ώρα σου καλή παστάκι.." θα του έλεγα"άάάντε μ'έχεις από 20 χρονων και μου έφαγες τα νιάτα"...."στο καλό και με την Βίκη"...οχι θα κάτσω να σκάσω(ΟΟΟΟΧΙ ΠΑΣΤΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ, ΕΓΩ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ)πωπω μαρή με κάνεις και νιώθω τύψεις....

Τι θα έκανες άν έφευγε;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλε! Μηδεν χιουμορ? Εγω σε γνωρισα με χιουμορ βρε χαζουλι! Πλακα σου εκανα αντε ελα πισω! Ελα ελα ειναι και η μερα που μου κανεις μασαζζζζ!

Τι θα εκανες αν σου ελεγε "Οκ αλλα εγω λεω αληθεια!...κ εφευγε τελικα με τη διμετρη (οχι κ διμετρη η Καγια...) κουκλαρα..."

"Α!άντε γειά αγόρι μου, καλά να περνάς!..α!και μην ξεχνιέσαι...θα σου πάρω και τα σωβρακα για το παιδί!!!Εγκαταλειψη συζυγικής στέγης, σου λέει κάτι αυτό;"

Τι θα έκανες άν σου έλεγε οτι άφησε και την 2μετρη(μη χέσω) έγκυο;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

"Τα θερμά μου συγχαρητήρια!!" Και για εκείνον και το κουτσούβελο και για μένα που δεν ήξερα τι είχα στο σπίτι μου!!!!!

Τι θα έκανες αν η κουκλάρα του απαγόρευε να βλέπει το παιδί σας?

Θα του έλεγα οτι τον έχει βάλει στο βρακί της, αλλά δεν με πολυ-ένοιαζε, γιατί αυτός θα φαινόταν αργότερα ο μακάκας στα μάτια του 1ου παιδιού που αυτό έγινε από αγάπη!

Τι θα έκανες άν δεν πλήρωνε η κυβέρνηση μισθούς τα Χριστούγεννα; (έλα βαρέθηκα με τις 2μετρες, πολύ αξία δώσαμε...άκου κει να κάνει ο πάστας παιδί μαζί της!!!...την σκίσω....)

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ΑΑΑΑ Πολύ ωραία!!! Εννοείς στους δημοσίους? Διότι αν υποχρέωνε και τα "αφεντικά" των εταιρειών να μην πληρώσουν δώρο, θα γινόμουν 150 φορές πιο έξαλλη απο οτι είμαι τώρα.

Τι θα έκανες αν σου έλεγαν πως το δώρο των Χριστουγέννων θα το πάρεις ολόκληρο ως τον Φλεβάρη? Δηλαδή σε δόσεις?

ειλικρινά; επειδή είμαι σε πολυεθνικη, αν και δυναμική που είμαι, θα έκανα τουμπεκάκι ψιλοκομμένο, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΑΙΔΙΑ....τώρα δεν ξέρω πως σας φάνηκε αυτό, αλλά η αλήθεια είναι οτι πρέπει σε κάποια πράγματα να κάνουμε και λίγο πίσω για το καλό και το μέλλον των οικογενειών μας....

Τι θα έκανες αν σου έλεγαν οτι θα σου μειώσουντον μισθό, γιατί η εταιρεία δεν βγαίνει πέρα και αν ήθελες καθόσουν;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Τουμπεκάκι Ψιλοκομένο (όπως το είπες). Αλλά οι πορείες θα πήγαιναν σύννεφο....

Τι θα έκανες αν ενώ ήσουν μόνη ξημερώματα στο σπίτι καταλάβαινες πως κάποιος παει να παραβιάσει την πόρτα του σπιτιού?

Διαφημίσεις

θα χεζ#$#@$ πάνω μου και άν προλάβαινα να ξεπεράσω το σοκ θα έπαιρνα την αστυνομία τηλέφωνο....:confused::confused::confused:

Τι θα έκανες άν ξυπνούσες και έβλεπες τους κλέφτες πάνω από το κεφάλι σου και στο ίδιο δωμάτιο έιχες και το μπεμπέ σου;(πωωωω μιλάμε έχω χ#@# πάνω μου τώρα!!!)

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

να προσπαθουσα να διατηρησω την ψυχραιμια μου και θα εκανα ο,τι μου ελεγαν.

τι θα εκανες αν στην πολυκατοικια σου καποιος εκανε κατι αυθαιρετο οπως την μετατροπη ενος κλειστου γκαραζ σε δωματιο?

(καλα εριξα πολυ γελιο με τα προηγουμενα.....ειχατε ξεφυγει τελειως!!!!)

αν δεν με ενοχλουσε δεν θα εκανα τιποτα. αν με ενοχλουσε θα λεγα να βγαλει ο αντρας μου την ακρη.χεχεεχ

τι θα εκανες αν αυτος που ειχε κανει την παρανομια στη πολυκατοικια μολις εβλεπε πως τον πηρατε ειδηση ξεκινουσε να σας κακολογει σε ολους τους αλλους ενοικους και να εισηγειται να σας διωξουν? (πεζη ερωτηση σε σχεση με του Ρουβα αλλα τι να γινει, δε προλαβα!)

Θα του πάταγα τον κάλο...δηλαδη; Πολεοδομίαααααααααααααααααααα!!!!

Τι θα έκανες άν βρισκόσουν μάρτυρας σε ένα καυγά ενός φιλικου σου ζευγαριου;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

θα ένιωθα αμηχανία και θα τα μάζευα σιγά σιγά και θα την έκανα με ελαφρά...

Μπορεί αν με βλέπανε να φεύγω να καταλάβαιναν πως ήταν λάθος και να μην το ξαναέκαναν!

Τι θα έκανες αν (πριν φύγεις ακόμα) σου ζητούσαν την γνώμη σου δηλαδή να πάρεις θέση για το ποιος έχει δίκιο:roll:

Το αγοράκι μας!! :P

1Fzip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...