Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Θα τα κερνουσα απο ενα γλυκακι και λιγες καραμελιτσες.

Απο το τιποτα κατι ειναι κ αυτο.....

Τι θα εκανες αν εξω χιονιζε και ειχε -8 και σου τελειωνε το πετρελαιο???(εννοειται οτι εισαι αποκλεισμενος,και δεν μπορεις να βαλεις πετρελαιο εκεινο το καρο,κ δεν εχεις σομπες αλλες....)

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δύο λύσεις θα είχα: ή θα πήγαινα να με φιλοξενήσει κάποιος πολύ κοντινός συγγενής όπως οι γονείς, τα αδέρφια κλπ, ή θα τυλιγόμασταν με κουβέρτες αγκαλιασμένοι όλοι μαζί στην οικογένεια. Επίσης θα έκανα με επιφύλαξη κάτι που κανονικά δεν επιτρέπεται. Δηλαδή σε ένα μεταλλικό σκεύος, όπως για παράδειγμα τα ταψάκια από τους μπακλαβάδες, θα έβαζα βαμβάκι ποτισμένο με οινόπνευμα να το κάψω. Το έχω κάνει στο παρελθόν στο πατρικό μου σπίτι τις μέρες που ήθελα να κάνω μπάνιο κι ακόμη δεν ήταν η εποχή να ανάψουμε σόμπα. Φυσικά δε συνιστάται σε κανέναν μην πάρετε ιδέες.

Τι θα έκανες αν έχανες τον έλεγχο από ένα τέτοιο εγχείρημα και σου έπιανε φωτιά η κουρτίνα του μπάνιου;

να πάρει φωτιά η κουρτινα του μπάνιου; γίνεται αυτό;....τέλος πάντων θα έτρεχα με λεκάνες, λαστιχα με νερό για να την σβήσω(παιδί μου την μας μαυρίζεις την καρδια έτσι...άσε με μηνμε αγχώνεις!!!)

Τι θα έκανες άν το παιδάκι σου δεν ήθελε τον παιδικό;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

(pastakia δε φταίω εγώ, η φαντασία μου που καλπάζει τα φταίει όλα)

Θα ζητούσα να με αφήνουν για λίγη ώρα μέσα μαζί του κι εμένα, έτσι ώστε να αισθάνεται ότι δεν το παρατάω. Σιγά σιγά θα αραίωνα το χρόνο μέχρι να συνηθίσει. Θα έκοβα και κίνηση να δω τι είναι αυτό που το πειράζει.

Τι θα έκανες αν ο άντρας σου ήθελε να βγάλει το όνομα του πατέρα/μητέρας του στο παιδί σας, ενώ εσύ του είχες πει ότι έκανες τάμα σε άγιο με άλλο όνομα;

(Ο σταθμος δεν θα σε αφησει να το κανεις αυτο... γιατι τα αλλα παιδακια θα βλεπουν οτι εσυ εισαι εκει αλλα η δικη τους μητερα οχι...)

Ασφαλως θα εκανα το χατηρι του αντρα μου! Ο καθε αγιος θα προτιμουσε να ειμαι καλα με τον αντρα μου και την οικογενεια μου και ας εβγαζα οτι ονομα θελω. Αμα και οι αγιοι ειναι εγωιστες... καηκαμε!

Τι θα εκανες αν στη βαφτιση η νονα ο νονος φωναζε αλλο ονομα?

Διαφημίσεις

επειδή το έχω τάξει το παιδί και μου το κανε πλάκα η μέλλουσα νονά του της είπα το εξής:"α!δεν έχω πρόβλημα, απλά μετά τα βαφτίσια θα κάνουμε και μια κηδεία έτσι για πλάκα!!!""":D:D:D

Τι θα έκανες εάν η κουμπάρα που σας πάντρεψε την έπεφτε στον άνδρα σου και σου το'παιζε φίλη(Ω!ναι!προσωπική εμπειρία!!!);

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Ωχ!!!!!!!! pastakia για λεγ για λεγ.......

Νομίζω ότι όλα εξαρτώνται από το τι θα έκανε, πρώτον και κύριον, ο άντρας μου στο πέσιμο της κουμπάρας. Θα του έλεγα να τη στήσει στον τοίχο γιατί το λάδι στο παιδί ισούται με κάτι πολύ ιερό. Δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο μια ή ένας κουμπάρος. Φυσικά οι σχέσεις μας με εκείνη θα έπαυαν την ίδια στιγμή.

Τι θα έκανες αν η δική σου κουμπάρα τα έριχνε στον άντρα σου; (καλέ περιμένω πως και πως την απάντηση)

(αυτή από τον γάμο μας το έκανε καλέ, όχι η νονά...η νονά είναι κιουρία)...

και απαντώ:ότι και έκανα την ξεμπρόστιασα, την ξεφτίλισα και κόψαμε σχέσεις. Βέβαια ο πάστας μου δεν είχε δώσει απολύτως καμμία σημασία...το παιζε και γυναίκα η μλκισμένη στον γάμο μου που ΦΥΣΑΓΑ μιλάμε (όπως όλες οι νυφούλες λάμπουν από την χαρά τους) και γέλαγε όλος ο κόσμος μαζί της...σιχτιρ τι μου θυμίσατε!!!!

Τι θα έκανες άν σου ζητούσε συγνώμη;η κουμπάρα λέμε τώρα....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Θα σταματούσα το μυστήριο και θα το άλλαζα και θα το έκανα ταινία "Ένας γάμος και 2 κηδείες"....άντε!!!που θα περιμένανε την ημέρα του γάμου μου να με ξεφτιλίσουν καινα το παίζω εγω κυρία!!!χα!ας γελάσω!!!(εν τω μεταξυ ο πάστας κύριος ε; τζάμπα τα παίρνω δηλαδή από χόμπυ!!!:-P:-P:-P)

Τι θα έκανες άν κοίταγε να "φανεί" περισσότερο στους συγγενείς σου "καλή" για να μην την καταλάβουν;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Γιατι? θα ηταν ακομη εκει? δεν θα ειχε φυγει?... επιμενουσα τη βρισκω! Θα της τα εχωνα μπροστα στους δικους μου και θα της ελεγα να τσακιστει να φυγει! Η ανωτεροτητα απλα δε μου παει... μουχαχαχαχα

Τι θα εκανες αν η κουμπαρα φορουσε στο γαμο ασπρο φορεμα?

Δε θα με πείραζε γιατί δεν είμαι λαίδη Άντζελα που απαγορεύει στις άλλες τραγουδίστριες του κέντρου να φοράνε το ίδιο χρώμα μ' αυτή. Εξάλλου θα μπορούσε κάλλιστα κι άλλη καλεσμένη να φοράει κάποιο αέρινο, μακρύ, άσπρο φόρεμα που να θυμίζει νυφικό. Τι θα έκανα;

Τι θα έκανες αν την ώρα του Ησαΐα σας πετούσαν οι άτακτοι φίλοι του γαμπρού κουφέτα με στόχο το κεφάλι σας;

(σιγά μαρι!!!στον γάμο δεν φοράμε άσπρα γιατί φοράει η νύφη! όποια το κάνει θεωρώ οτι είναι φάουλ!!!δεν μου αρέσει αυτό λέμε!!!)

επειδή είμαι σκατό, θα έκανα οτι με πέτυχε ένα και με πόνεσε τόόσο πολύ που κρατάω το κεφάλι μου! Δεν μπορώ να μην την κόβω την φόρα σε όσους κάνουν τέτοιες ανωριμότητες!!!!

τι θα έκανες άν όλοι οι φίλοι του άνδρα σου είχαν έρθει μεθυσμένοι στο γάμο σας;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

pastakia πλάκα έχεις.

Θα έκανα νόημα σε κάποιο κοντινό συγγενή να τους μαζέψει=να τους βγάλει έξω.

Τι θα έκανες αν τυχαία στο δρόμο που περπατούσες διασταυρωνόσουν με το αγαπημένο σου είδωλο, ο οποίος είναι μόνος του και σε κοιτάει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...