Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

τωρα ειμαι εγκυος και δεν παω για δουλεια,

αλλα αν την εχανα σε αλλες συνθηκες θα τρελαινομουν, θα ξεκουραζομουν λιγο και μετα θα εψαχνα με μανια να βρω κατι αλλο.

τι θα εκανες αν εχανες την δουλεια σου και ο,τι αλλο και να εβρισκες ηταν χειροτερο απο αυτο που εκανες μεχρι τωρα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδή μου έχει ξανατύχει, έκανα υπομονή νέχρι που βρήκα κάτι καλύτερ.

Τι θα έκανες αν το παιδί σου φώναζε συνέχεια μες στα μαγαζιά επίτηδες για να του αγοράσεις κάτι;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

• 3 εβδομάδες μετά...

Αν το εκανε συνεχεια? Γιατι αν το εκανε και του ειχα παρει κατι προσφατα θα το αφηνα να κλαιει αφου του εξηγουσα οτι πηραμε πχ χθες κατι. Αν ειχα καιρο να του παρω απλα θα του το επαιρνα. Αλλα αν ηταν τακτικη να κλαιει για να του παρω κατι απλα θα το αφηνα να κλαιει και θα αδιαφορουσα, αφου ομως του ειχα εξηγησει πως δεν μπορουμε να παιρνουμε συνεχεια πραματα και πως με τα κλαματα δεν θα με κανει να αλλαξω γνωμη...

Τι θα εκανες αν ειχε κανει κατι ωραιο, (οτιδηποτε) και καποιος ελεγε οτι το εκανε εκεινος?

Θα τον εβαζα να το φτιαξει και μπροστα σε ολους..........:mad::mad::mad::mad:

Οχι να μου κλεψει εμενα τον κοπο μου!!!!!!!!!!χαχα!!!

τι θα εκανες αν ερχοταν μια μερα η 13χρονη κορη σου και σου ελεγε οτι ειναι εγκυος???:eek::eek::eek:

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Θα λιποθυμούσα, θα έκλαιγα, θα άσπριζαν τα μαλλιά μου, θα έκανα συζητήσεις επί συζητήσεων μαζί της, αλλά θα την πρόσεχα σαν τα μάτια μου να έχει καλή εγκυμοσύνη και να γεννήσει ένα υγιέστατο μωρό.

Τι θα έκανες αν έβρισκες παρατημένο ένα μωρό στην πόρτα του σπιτιού σου σε καλαθάκι, όπως βλέπουμε στις ελληνικές ταινίες;

Διαφημίσεις

θα το έπαιρνα σπίτι εννοείται και θα ξεκινούσα διαδικάσίες υιοθεσίας βέβαια!!!

Τι θα έκανες αν η καλύτερη σου φίλη σε κακολογούσε πίσω από την πλάτη σου;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Θα της έριχνα ένα σωρό μπηχτές ότι τα έμαθα, χωρίς όμως να τσακωθώ μαζί της. Ύστερα, πολύ απλά δε θα με ξαναέβλεπε.

Τι θα έκανες αν σου έπεφτε ένα άκρως σέξι εσώρουχο στο σπίτι κάτω από σένα, στο οποίο μένει ένας νεαρός εργένης καινούργιος γείτονας, τον οποίο δεν έχεις γνωρίσει ακόμη;

Θα πήγαινα & άν ήταν ωραίος με ύφος μπλαζέ θα του το ζητούσα και θα έφευγα. Κάτι τέτοιοι ψιλο-σκάνε όταν είσαι απλά τυπική. άν ήταν μέτριος θα φερόμουν φιλικά και άν ήταν άσχημος το ίδιο, φιλικά.

Τι θα έκανες εάν ένας γνωστός του άνδρα σου που γνώριζεσ την έκλυτη ζωή του τα έριχνε στην κουνιάδα σου;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Θα της μιλούσα αποτρεπτικά αν καταλάβαινα ότι ανταποκρίνεται κι αυτή. Αλλιώς άστον να κορνάρει.

Τι θα έκανες αν έβλεπες μπροστά σου μια κυρία να περπατάει και να της πέφτει το ρολόι της (που είναι αξίας) χωρίς η ίδια να το καταλαβαίνει και χωρίς να υπάρχει γύρω κανείς άλλος στο δρόμο.

εντάξει, θα το σήκωνα και θα της το έδινα...μου λείπουν περισσότερα σε χρήματα!!!

Τι θα έκανες εάν σου έδινε η κυρία χρήματα επειδή της γύρισες το ρολόι, επειδή ήταν δώρο του γιού της;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Δεν θα τα έπαιρνα όσο κι αν επέμενε.

Τι θα έκανες αν σε σταματούσε γυναίκα να σε ρωτήσει κάποια οδό στο δρόμο και εκεί που της εξηγείς ακούς φωνές από απόσταση να φωνάζουν "πιάστε τη κλέφτρα, κλέφτρα";

θα σάστιζα εννοείται...δεν θα προλάβαινα νομίζω να αντιδράσω, έχω μάθει να ζω σε ηρεμία....που και στην Πάτρα έχει ήδη διαταραχθεί...

τι θα έκανες άν το παιδάκι σου τριγυρνούσε μες στο σπίτι γυμνούλι και είχες επισκέψεις;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

θα κοιτουσα απο το θυροτηλεφωνο και θα ρωτουσα απο εκει τι θελουν δε θα ανοιγα κι ας εβλεπα αστυνομικο...μπορει να ειναι κλεφτης και να χει νοικιασει τη στολη εγω που το ξερω???? γενικα δεν ανοιγω οταν ειμαι μονη μου εκτος κι αν ξερω αυτον που βλεπω.

Τι θα εκανες αν στις 3 τα ξημερωματα χτυπουσε το κουδουνι και ακουγες φωνες και τσακωμο (αντρα-γυναικας)εξω απο τη πορτα σου?

Θα το'παιζα Αλεκοοοος και φυσικα δεν θανοιγα! Εχω και δυο μικρα παιδια και δε θελω φασαριες στα καλα καθουμενα αλλα θα επαιρνα τηλ την αστυνομια.

Τι θα εκανες αν κερδισες στο τζοκερ 10.000.000 ευρω, το πρωτο πραμα εννοω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...