Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Όπως ήμουν θα το άρπαζα μαζί με το μεγαλύτερο παιδί και θα έτρεχα στο νοσοκομείο χωρίς να χάσω δευτερόλεπτο. Στο δρόμο θα επικοινωνούσα με την παιδίατρο να μου πει οδηγίες.

(για την προηγούμενη ερώτηση, όταν μου το έκανε αυτό η μεγάλη μου κόρη είχα χάσει πολλά χρόνια από τη ζωή μου. Είχε κρυφτεί κάτω από το μικρό τραπεζάκι του σαλονιού το οποίο είναι κάπως μεγάλο και ήταν πίσω πίσω τόσο που δε φαινόταν καθόλου. Τρελλάθηκα ψάχνοντας και τις χαραμάδες του σπιτιού, κοιτώντας κάτω από τα μπαλκόνια μήπως πήδηξε και μετά άρχισα να χτυπάω το κουδούνι της διπλανής μου μήπως πέρασε από το διαχωριστικό του μπαλκονιού το οποίο τότε δεν είχε τζάμι και χωρούσε. Όταν είδε ότι βγήκε έξω και η διπλανή μας ανήσυχη ρωτώντας με αν έχασα το παιδί, τότε φώναξε η μικρή "εδώ είμαι μαμά").

Τι θα έκανες αν είχες επισκέψεις στο σπίτι και το παιδί τους που είναι περίπου 9 ετών έσπαγε το ασύρματο τηλέφωνό σας;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γενικά με εκνευρίζει τρομερά να έρθει κάποιος στο σπίτι μου και να βλέπει ότι το παιδί του κάνει σκανδαλιές που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά και να μην αντιδράει!!γίνομαι Τούρκος!:evil::evil:

Αν τώρα μου έκανε αυτή την ζημιά και ήταν πολύ φίλοι μας οι γονείς θα επιστράτευα το χιούμορ μου λεγοντάς του ¨"μόλις έβγαλες τους γονείς από ένα προβληματισμό τι δώρο θα μου κάνουν στην γιορτή μου ;) "

Τι θα έκανες αν σε επισκέπτονταν οι φίλοι σου για να δούν τα καινούργια έπιπλα που πήρες για το γάμο σου και η μικρή τους σου έκανε μία γραντζουνιά στην μέση του τραπεζιού του σαλονιου(το οποίο και έχεις ακριβοπληρώσει) ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!

(δυστυχώς μου συνέβει :evil::evil::evil::evil::evil:)

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

μου εχει συμβει κ εμενα...αλλα τι να εκανα,να το εσφαζα...παιδι ειναι,αλλα μια δολοφονικη ματια την εριξα στην μανουλα του!!!!

τι θα εκανες αν το σκυλακι σου συνεχως τα εκανε στο χαλι που μολις αγορασες???????(ευτυχως εμας δεν το κανει χιχιχιχιχχι)

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Αν και γενικά με ενοχλεί η "διαταραχή" της καθαριότητας ή της τάξης μες στο σπίτι, δεν θα μου έφταιγε κάτι το σκυλάκι. Εντάξει, θα το καθάριζα το χαλί και θα προσπαθούσα να μάθω το κακομοιρούλι να κάνει τα κακά έξω ή κάπου συγκεκριμένα για να μπορώ να τα μαζεύω. Πιστεύω οτι έτσι θα έκανα, χωρίς όμως να είμαι σίγουρη εάν θα έχω τέτοια υπομονή στην πράξη. Βέβαια καλά λένε "το παιδάκι σου και το σκυλάκι σου όπως τα μάθεις...", γι'αυτό είμαι σίγουρη οτι θα το προσπαθούσα, για να μην αισθάνεται κι αυτό παραπεταμένο.....

Τι θα έκανες εάν ζευγάρι φιλικό σας που είχατε τα ίδια προβλήματα υπογεννητικότητας δεν έδινε σημάδια ζωής, ενώ εσείς είχατε επιτέλους αποκτήσει ένα μπεμπάκι και το μάθαιναν και από αυτούς η κοπέλα ήταν πια έγκυος, αλλά δεν σε έπαιρνε ούτε ένα τηλέφωνο για το " να σας ζήσει";(ενώ πριν είχατε βγάλει τα σωψυχά σας!)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Θα το απέδιδα στο ότι έχουν αρκετές σκοτούρες και θα έκανα εγώ πρώτη την κίνηση να της ευχηθώ καλή εγκυμοσύνη. Αν έβλεπα ότι συνεχίζει να με γράφει, τότε θα σταματούσα τα τηλέφωνα και τις επαφές μέχρι να κάνει εκείνη ή ο άντρας της την πρώτη κίνηση.

Τι θα έκανες αν κατά λάθος έκαιγες το πουκάμισο του άντρα σου στο σιδέρωμα;

Διαφημίσεις

α το σιδερο θα εφταιγε οχι εγω!!!αρα θα τα εριχνα σ'αυτο κ κατα συνεπεια στον αντρα μου που το αγορασε....

τι θα εκανες αν σε πιεζαν να πας επισκεψη σε φιλους που πλεον δεν βλεπεστε συχνα.....γιατι απλα δεν εχετε τιποτα να πειτε!!!

9892a30fbd.png

θα πήγαινα και θα φερόμουν κανονικά σαν να μην συνέβη κάτι που μας ψύχρανε! Σα να είμαστε μαζί κάθε μέρα...είμαι πολύ εγωίστρια σε αυτά

Τι θα έκανες άν το συγκεκριμένο ζευγάρι φίλων σου την έλεγε οτι "βρε!χαθήκαμε!εσείς φταίτε!";

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

θα απαντουσα οτι μαλλον φταινε και οι δυο πλευρες που χαθηκαμε και οτι αυτα συμβαινουν..

τι θα εκανες αν μια καλη σου φιλη απο τα παλια σε συκοφαντουσε σε κοινους γνωστους οτι εσυ την απομακρυνες απο την παρεα σου?

Θα αποκαθιστούσα την αλήθεια και θα άφηνα να φανεί ότι η κοπέλα έχει πρόβλημα (πνευματικό, ψυχικό, σωστής κρίσης) κι όχι εγώ. Μα δε μπορεί να στο κάνει αυτό άνθρωπος που μέχρι τότε λεγόταν φίλος -η σου. Τότε τι να περιμένεις από εχθρούς;

Τι θα έκανες αν το παιδί σου, σου έλεγε ότι δε θέλει να ξαναπάει σε μαθήματα μπάσκετ, επειδή ο προπονητής τους φωνάζει όταν δεν κάνουν σωστά αυτά που τους λέει;

Θα επιανα τον προπονητη και θα του μιλουσα με τον τροπο που μιλαει στα παιδια,αν κ μετα απο αυτο συνεχιζοταν η ιδια συμπεριφορα θα το πηγαινα καπου αλλου.

τι θα εκανες αν μια καλη σου φιλη σου ζητουσε δανεικα για πρωτη φορα?

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Φυσικά και θα της έδινα αν μπορούσα και είχα.Όλοι μας περνάμε στενότητα στα οικονομικά μας και καλό είναι όσοι έχουμε σχέσεις μεταξύ μας να αλληλοβοηθιόμαστε...

Τι θα έκανες άν αυτή η φίλη δεν σου γύριζε πίσω τα δανεικά;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

οπως και εγινε τελικα κι εγω τωρα που ειμαι ανεργη πια αναρωτιεμαι πως να τα ζητησω πισω...

μαλλον θα ελεγα με ευγενικο τροπο οτι τα χρειαζομαι και αν μπορει να μου τα επιστρεψει. αλλα και μονο που το σκεφτομαι ζοριζομαι...ουφ!

τι θα εκανες αν ενω της το ελεγες και αυτη ελεγε οκ θα σου τα δωσω,περνουσαν οι μερες και δεν γινοταν τιποτα?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

θα το έπαιρνα απόφαση οτι εκτός από αχάριστη είναι και αγενής(που την στιγμή που τα είχα ζητήσει, πάει να πεί οτι τα χρειαζόμουνα κιόλας...Γυφτιές!)

Τι θα έκανες εάν, ενώ σου χρωστούσε τα χρήματα, βλεπόσαστε κάθε μέρα και αυτή είχε το υφάκι οτι δεν τρέχει τίποτα και έκανε συνέχεια αγορές....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

θα της ελεγα οτι μια κ δεν βλεπω να εχει προβλημα θα ηθελα τα χρηματα διοτι εγω τα χρειαζομαι!!αν παλι δεν εκανε καμμια κινηση τοτε εκτος απο τα δανεικα θα εχανα κ την ''φιλη'' μου!!!

τι θα εκανες αν μετα απο αυτο η καλη σου φιλη ελεγε τα τερατα για σενα για να δικαιολογηση οτι πλεον δεν κανετε παρεα!!!

9892a30fbd.png

θα την ξεμπρόστιαζα μπροστά σε όλους όταν θα μου δινόταν ευκαιρία!(Ε, μα!)

Τι θα έκανες αν έχανες τώρα την δουλειά σου;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...