Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Αυτό μου έχει συμβει σε μαγαζί γνωστης μου με μπιζου, τσάντες κ.α.Δε μου άρεσε σχεδόν τίποτα και τα λίγα που μου αρεσαν ήταν πανάκριβα!!!Τελικά πήρα ένα βραχιόλι σχετικά οικονομικό για να το κάνω δώρο σε μια φίλη που είχε γενέθλια την επόμενη εβδομάδα.Μου είπε πως της αρεσε πολύ,αλλά θα μου πεις αν δεν της άρεσε θα μου το έλεγε;...

Τι θα έκανες αν έβλεπες τυχαία απο το παράθυρο του σπιτιού σου να μπαίνουν διαρήκτες στο σπιτι των γειτόνων σου που ξέρεις οτι λειπουν για διακοπές;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χωρίς δεύτερη σκέψη θα ειδοποιούσα την αστυνομία και θα προσπαθούσα με κάθε τρόπο να βρω και το τηλέφωνο των ιδιοκτητών του σπιτιού να τους ενημερώσω.

Τι θα έκανες αν η φίλη σου σου έδινε το σκυλάκι της να το προσέχεις όσο θα λείπει διακοπές και τύχαινε το σκυλί να σπάσει το πόδι του;

Θα το πήγαινα σε ενα κτηνίατρο και θα το φρόντιζα όσο μπορούσα μεχρι να επιστρέψει η φίλη μου.Νομίζω πως δεν θα της το έλεγα από το τηλέφωνο.Θα περίμενα να γυρίσει,δεν θα ήταν ωραίο να χαλάσουν οι διακοπές της αφου έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι.

Τι θα έκανες αν μια φιλη, σου αφηνε το παιδί της για ένα απόγευμα και ενώ εσύ ετοίμαζες φαγητό στην κουζίνα εκεινο ανοιγε την πόρτα και εφευγε;

Θα έψαχνα να το βρω, θα επιστράτευα τους πάντες μέχρι και στην αστυνομία θα έφτανα. Και φυσικά, δεν θα το συγχωρούσα στον εαυτό μου, ακόμα και αν δεν έφταιγα.

Τί θα έκανες αν δανειζόσουν το laptop της φίλης σου για ένα σαββατοκύριακο και καιγόταν ο δίσκος, ο οποίος θα περιείχε σημαντικά δεδομένα??

θα ήλπιζα να έχει κρατήσει back up

τι θα έκανες αν κατά λάθος έμπαινε ένα χρωματιστό ρούχο που ξεβαφει στο πλυντήριο με τα λευκά πουκάμισα του άντρα σου και βγαίναν όλα σε μαύρο χάλι

Διαφημίσεις

Αρχικά θα τα έβαζα σε λεκάνη με το ειδικό ξεβαφτικό, αν όμως δεν έβγαινε το χρώμα θα έπαιρνα το μισοκακόμοιρο ύφος και θα του έλεγα με ειλικρίνεια ότι του τα ξέβαψα από δικό μου λάθος. Εξάλλου ο άντρας μου σε τέτοιου είδους λάθη δε με μαλώνει ποτέ. Αλλά κι εγώ του λέω πάντα την αλήθεια σε όλα όσα μου συμβαίνουν.

Τι θα έκανες αν το φαγητό της ημέρας σου έβγαινε λύσσα και δεν το είχες πάρει χαμπάρι;

ααα το κανα προχθες (λυσσα το σπανακορυζο) το βρασα ξανα λιγο με λιγο ετοιμη ντοματα και εφυγε η πολλη λυσσα...φυσικα το φαγαμε.

τι θα εκανες αν ο αντρας σου κανονισε να πατε εκδρομη με μια οικογενεια που συμπαθει αυτος αλλα εσυ καθολου?

Μου έχει τύχει πολλές φορές, αλλά προτιμώ να πάω εκδρομή με αντιπαθητικούς, παρά να μείνω μέσα.

Τι θα έκανες αν ενώ είσαι στο γλέντι ενός ακριβού γάμου, βλέπεις να σε κοιτούν στα πόδια για ώρα οι απέναντι καλεσμένοι συζητώντας για σένα και διαπιστώνεις κάποια στιγμή ότι έγινε ένας τεράστιος πόντος στο καλσόν σου και δυστυχώς η τουαλέτα που φοράς δεν μπορεί να τον καλύψει;

1. παιρνω καλσον απο το κοντινοτερο περιπτερο

ή 2. το βγαζω τελειως...θα το αφηνα αλλα ας μην ειμαι με σκισμενο καλσον στις φωτογραφιες!

τι θα εκανες αν πηγαινοντας στην τουαλετα σκιζοταν το φερμουαρ του φορεματος σου στην ιδια εκδηλωση? ( πως θα βγαινες απο τη τουαλετα βασικα)

Ίσως σπαταλούσα κάποιο χρόνο μέσα προσπαθώντας να το φτιάξω. Αν όμως ήταν τέτοιο το σκίσιμο που δε φτιαχνόταν θα ζητούσα από την πρώτη κοπέλα που θα έμπαινε στην τουαλέτα να φωνάξει όποια γνωστή από το γάμο έχει κάποιο σακάκι να μου το δώσει μόνο και μόνο για να βγω από ΄κει. Στη συνέχεια πολύ πιθανόν να πήγαινα στο σπίτι μου είτε οριστικά είτε για να αλλάξω αν ήταν ακόμη νωρίς.

Τι θα έκανες αν μάθαινες ότι είσαι απρόσμενα έγκυος και μάλιστα σε τρίδυμα;

Διαφημίσεις

πρωτα απο ολα τον σταυρο μου...

μετα θα χαιρομουν παρα πολυ αλλα θα ειχα και πολυ αγχος για το αν θα τα καταφερνα στην εγκυμοσυνη..

τι θα εκανες αν πηγαινες σε μια βαπτιση ή γαμο σε αλλη πολη και τα πραγματα δεν γινοταν οπως ηξερες εσυ αλλα ειχαν αλλον τροπο διασκεδασης?

Μου έχει τύχει σε γάμο εκτός Ελλάδας και ακολούθησα τα εκεί έθιμα.

Τι θα έκανες αν το μωρό σου σε ηλικία 7 μηνών αρνούνταν να πιει γάλα, αλλά εσύ επιμένοντας έβλεπες ότι ο μόνος τρόπος να το πιει είναι με το κουτάλι;

Α επεσες στη καταλληλη μονο που η δικια μου εχει θεμα με το γαλα απο 5 μηνων,πινει πολυ λιγο εως καθολου... επειδη ειχαμε θεμα βαρους (ηταν αδυνατη βαση καμπυλων) στην αρχη της εφτιαχνα κρεμα με το γαλα και της την ταιζα. μετα της το δινα λιγο λιγο καθε 15 λεπτα...τωρα την αφηνω να πινει οσο θελει αφου ολη μερα τρωει τον αμπακο...απλα μαλλον δε της παει, τι να κανω?

τι θα εκανες αν το μωρο που θα επρεπε να ξεκινησει το κρεας με τα λαχανικα αρνιοταν να το φαει και δε το συνηθιζε σα τροφη με τιποτα?

Θα εφάρμοζα πρώτα τη μέθοδο του αποπροσανατολισμού. Δηλαδή θα την έβαζα να παίξει με κάτι, το οποίο και θα ανανέωνα κάθε φορά που θα το βαριόταν (είχα δώσει εγώ μανό και κολώνιες που μετά τα έκλαιγα που πήγε καπνός), ή θα έκανα το κόλπο με την πιπίλα. Πας να της δώσεις την πιπίλα και την ώρα που ανοίγει το στόμα χώνεις το κουτάλι. Αυτά δεν τα λέω από το μυαλό μου τα έζησα με τη μικρή που από μωρό μέχρι και σήμερα είναι μίζερη και ιδιότροπη στο φαγητό. Τέλος η μοναδική σανίδα σωτηρίας καθώς εγώ θα ένιπτα τας χείρας μου, θα ήταν η συμβουλή της παιδιάτρου. Ας βγάλει αυτή το φίδι από την τρύπα.

Τι θα έκανες αν το παιδάκι σου σε ηλικία κοντά στα 2 εκεί που ήξερες ότι είναι στο δωμάτιό του και παίζει, το φωνάζεις και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι δεν είναι πουθενά στο σπίτι;

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι (οπως ελεγε και η ζουμπουλια!!)

αφου θα ειχα χασει τον κοσμο κατω απο τα ποδια μου, θα προσπαθουσα να τον ξαναβρω (τον κοσμο!). θα ξαναεψαχνα εξονυχιστικα κατω απο κρεβατια, μεσα στην ντουλαπα, πισω απο τις πορτες.. αδυνατο να εχει φυγει απο το σπιτι, δεν φτανει να ανοιξει την εξωπορτα ή την μπαλκονοπορτα! Θα προσπαθουσα να σκεφτω λογικα!

τι θα εκανες αν το 2χρονο παιδακι σου σου ελεγε οτι η μεγαλη του αδελφη (5,5 ετων) του εδωσε να πιει ενα μπουκαλι ξυδι με το ζορι, γιατι νομιζε οτι κανει καλο;;;;; (χαχαχαχα... το εχω κανει στον αδελφο μου.. αθωα παντα κινητρα!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...