Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Θα τη βοηθούσα να μαζέψει τις χάντρες και ελπίζω να εκαναν το ίδιο και αλλα ατομα που θα υπήρχαν στο χώρο για να τελειώνουμε πιο γρήγορα(μην τις πατήσει και κανεις και έχουμε ατυχήματα).Πάντως με τίποτα δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της...

Τι θα έκανες αν ο άντρας σου τσακώνονταν άσχημα με τους γονεις σου και δεν ήθελε να εχετε καμία επαφη μαζί τους?Ή ,ακόμα χειρότερα ,αν σου έλεγε την ατάκα :"ή αυτοί ή εγώ" ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα προσπαθούσα σταδιακά με το πέρασμα του χρόνου να συμβιβάσω και τις δύο πλευρές.

Τι θα έκανες αν εκεί που χτύπαγες με το ηλεκτρικό μιξεράκι το φραπέ στο ποτήρι, ξαφνικά σου έφευγε ο πάτος του, χωρίς να σπάσει το υπόλοιπο ποτήρι; (μου έχει συμβεί)

Φοβερό!!!Μου έχει τύχει κι εμένα κάτι παρόμοιο και ίσως πιο κουφό!Εκεί που χτύπαγα το φραπε σπάει το ποτήρι ,αλλά όχι ολόκληρο,μόνο ένα τριγωνάκι από το πλά'ι' σε μέγεθος περίπου μισου σπιρτόκουτου,χωρίς ούτε καν να ραγίσει το υπόλοιπο.Δεν έκανα τίποτα,απλά έμεινα με το στόμα ανοιχτό και το ίδιο και η μαμά μου (για κείνη ήταν ο φραπές).Κοιτάζαμε το ποτήρι και δεν το πιστευαμε!!!Επίσης αυτο που είπες,να φύγει ο πατος ,το έπαθα με ένα γυάλινο βάζο που είχα τη ζάχαρη.Πήγα πάλι να φτιάξω καφέ και όπως πήρα το βάζο απο το ράφι(χωρίς να χτυπηθεί κάπου) φευγει ο πάτος και καταλαβαινεις τι έγινε...Τα έχασα κι έμεινα με το βαζο στο χέρι και η ζάχαρη να χυνεται απο κατω στον πάγκο και στο πάτωμα...

Τι θα έκανες αν πήγαινες να καθαρίσεις την ψαλίδα από τα μαλλιά και η κομμώτρια σου τα κόνταινε κατά μια παλάμη?( το έχω πάθει)

Φοβερό!!!Μου έχει τύχει κι εμένα κάτι παρόμοιο και ίσως πιο κουφό!Εκεί που χτύπαγα το φραπε σπάει το ποτήρι ,αλλά όχι ολόκληρο,μόνο ένα τριγωνάκι από το πλά'ι' σε μέγεθος περίπου μισου σπιρτόκουτου,χωρίς ούτε καν να ραγίσει το υπόλοιπο.Δεν έκανα τίποτα,απλά έμεινα με το στόμα ανοιχτό και το ίδιο και η μαμά μου (για κείνη ήταν ο φραπές).Κοιτάζαμε το ποτήρι και δεν το πιστευαμε!!!Επίσης αυτο που είπες,να φύγει ο πατος ,το έπαθα με ένα γυάλινο βάζο που είχα τη ζάχαρη.Πήγα πάλι να φτιάξω καφέ και όπως πήρα το βάζο απο το ράφι(χωρίς να χτυπηθεί κάπου) φευγει ο πάτος και καταλαβαινεις τι έγινε...Τα έχασα κι έμεινα με το βαζο στο χέρι και η ζάχαρη να χυνεται απο κατω στον πάγκο και στο πάτωμα...

Τι θα έκανες αν πήγαινες να καθαρίσεις την ψαλίδα από τα μαλλιά και η κομμώτρια σου τα κόνταινε κατά μια παλάμη?( το έχω πάθει)

Διαφημίσεις

το επαθα δυο μηνες πριν το γαμο μου και ενω της ειχα εξηγησει οτι παντρευομαι και δε θελω να χασω μηκος μ'εκανε σαν κατσικι!τα αραιωσε κιολας λες και εχω καμια αφανα και ημουνα σα να χω ποντικοουρες αντι για μαλλια...αισχος!δεν μπορεσα να αντιδρασω,προσπαθουσα μονο να σκεφτω τι θα εκανα για το γαμο γιατι φυσικα και δεν θα μακραιναν τοσο μεσα σε 2 μηνες.ντραπηκα να τη βρισω κοιταχτηκα μονο με θλιψη στο καθρεφτη,εσμιξα τα χειλη μου με αποδοκιμασια,ρωτησα τι οφειλω κι εφυγα τρεχοντας.

τι θα εκανες αν η κομμωτρια για το γαμο σου δεν σου εκανε τελικα το χτενισμα που ειχατε πει αλλα ενα τερατουργημα δικης της εμπνευσης(και ναι το επαθα και ναι πηγα σπιτι 2 ωρες πριν το γαμο,τα χαλασα και τα εφτιαξα μονη μου)?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

καλα πλακα κανεις!!!

σου συνεβει τετοιο πραγμα?

εγω θα την εβαζα να μου τα ξαναφτιαξει και αν δεν προλαβαιναμε ας μου εκανε κατι πιο απλο και μετα θα την σκοτωνα....

και επειδη παντα ειχα αγχος μη και μου συμβει κατι τετοιο ειχα καλεσει την κομμωτρια απο νωρις το μεσημερι για να αποφευγαμε τυχον προβληματαρες!!

τι θα εκανες αν καθοδον για το γαμο σου χαλουσε το φερμουαρ του νυφικου σου? (το εχει παθει η θεια μου)

Θα έβαζα χίλιες και μία παραμάνες να γίνει όσο καλύτερο μπορεί. (πάντως για τις προηγούμενες ερωτήσεις με τον πάτο του ποτηριού δε σας κρύβω ότι μου πέρασε από το μυαλό να κάνω εξορκισμό χαχαχα)

Τι θα έκανες αν έμπαινες με τον αδερφό σου σε ένα μαγαζί για έπιπλα και την ώρα που σκύβει να χαιρετίσει δια χειραψίας τον πωλητή του φεύγει μια..... με θόρυβο;

Ωχ!!!Eviri,δεν πιστεύω να το έπαθες και αυτό ,ε???Μάλλον θα έκανα πως δεν άκουσα τίποτα...αν το αφήσεις ασχολίαστο ξεχνιέται αμέσως.Στο κατω-κάτω ανθρωποι ήμαστε ,όλο και κάτι μπορεί να μας ξεφύγει...τι να κάνουμε?

Τι θα έκανες αν σου χτύπαγε το κουδουνι,μια γνωστή σου που ήρθε για καφέ 9.00 η ώρα το πρω'ι' και ήσουν ακόμα με τις πυτζάμες και το σπίτι ανω κάτω ?

(Στην πραγματικότητα το περιστατικό της προηγούμενης ερώτησης το έχει πάθει γνωστός μου).

Μέχρι να ανέβει στην πόρτα ή αν ήταν απέξω θα φώναζα "περίμενε μια στιγμούλα", θα μάζευα τα πιο τρανταχτά ασυγύριστα πράγματα μπουζουριάζοντάς τα σε άλλο δωμάτιο κι αν είχα το χρόνο θα πέταγα πάνω μου ένα φουστάνι που φοριέται σύντομα. Αλλιώς θα την έβαζα μέσα και θα πήγαινα να ντυθώ αφού της έλεγα ότι δήθεν ξενύχτησα και γι' αυτό κοιμόμουν μέχρι εκείνη την ώρα. Θα ζητούσα συγνώμη όταν θα έμπαινε μέσα και θα ήμουν κατακόκκινη σίγουρα. Αλλά τι να κάνω θα δεχόμουν όπως όπως παρά θα έδιωχνα.

Τι θα έκανες αν στο εστιατόριο που απολαμβάνεις το φαγητό σου ξαφνικά βλέπεις να περπατάει μια κατσαρίδα στο πάτωμα από τη μία γωνία του πατώματος στην άλλη;

Διαφημίσεις

Δεν θα έκανα τίποτα,όμως σίγουρα θα μου κοβόταν η όρεξη.(άσχετο, μια φορα που πήγα να δω μια θεία μου που γεννησε και σε καλή κλινική μάλιστα,συναντήσαμε μια κατσαρίδα στο διάδρομο να κάνει τον περίπατο της έξω από το δωμάτιο)

Τι θα έκανες αν ενώ τηγάνιζες κατι ,βγήκες για λίγο έξω να πάρεις ένα κρεμμύδι από την αποθηκούλα,και κλειδωνόσουν απ'έξω με τα κλειδιά πισω από την πόρτα;

(Νοσηλευόμενη θα ήταν μωρέ η κατσαρίδα όχι περαστική, εκτός αν ανήκε στο προσωπικό)

Σε περίπτωση που είχα πρόσβαση σε μπαλκόνι, παράθυρο και φωταγωγό θα προσπαθούσα να πηδήσω χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν δεν είχα πρόσβαση τότε ή θα τηλεφωνούσα ας πούμε στη μαμά μου που έχει κλειδιά του σπιτιού μου και μένει 10λ από το σπίτι μου, ή αν δεν την έβρισκα θα έπαιρνα αναγκαστικά στον κλειδαρά. Σίγουρα θα με ρωτήσεις και πού θα βρω τηλέφωνο κλειδωμένη. Στο κοντυνότερο μαγαζί-περίπτερο που θα με γνωρίζουν καλά.

Τι θα έκανες αν σου έπεφταν τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου στη σχάρα για τα όμβρια ύδατα;

θα με επιανε υστερια,θα εβριζα την τυχη μου μεσα κ μετα θα επερνα τηλ στον αντρα μου να ρθει να με βοηθεισει...

τι θα εκανες αν ενω οδηγας μεσα στο τουνελ σου φευγει ο φακος απο το ματι(το εχω παθει!!!).

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Θα συνέχιζα να οδηγώ με χαμηλή ταχυτητα μεχρι να δώ...φως στο τούνελ και μετά θα έκανα στην άκρη όπου μπορούσα για να φορέσω τα εφεδρικά γυαλιά που θα είχα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου.(όλα αυτά εντελώς υποθετικά γιατι ούτε φακούς επαφης φοραω ούτε αυτοκινητο οδηγώ)!!!

Τι θα έκανες αν περιμενες στην τράπεζα περίπου μία ώρα και μόλις ερχόταν η σειρά σου κόλλαγε το συστημα στους υπολογιστές και δεν μπορουσες να κάνεις την αναληψη που χρειαζεσαι επειγόντως;

Μωρέ κι αυτό μου έτυχε, ενώ μετά από 3-4 νούμερα ήταν το δικό μου. Αλλά εγώ μπάστακας εκεί, περίμενα να φτιαχτεί το σύστημα, γιατί σκέφτηκα ότι αφού έχασα που έχασα το χρόνο μου, δεν αξίζει να χάσω κι άλλο χρόνο άλλη μέρα.

Τι θα έκανες αν πήγαινες να ψωνίσεις στο μαγαζί μιας φίλης σου με ρούχα ή παπούτσια, αλλά ψάχνοντας σε όλο το μαγαζί βλέπεις ότι δεν έχει τίποτα ωραίο; Εννοείται ότι η φίλη σου σε έχει δει μέσα στο μαγαζί, σου έχει μιλήσει και περιμένει να την φωνάξεις μόλις βρεις κάτι που θες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...