Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Καταρχήν θα στενοχωριόμουν. Μετά θα έκαναν κύκλους οι σκέψεις μου σχετικά με το τι μπορεί να φταίει. Θα προσπαθούσα να βρω μήπως είπα ή έκανα κάτι που την πείραξε και είναι αυτό η αιτία για να της ζητήσω συγνώμη. Αλλιώς αν διαπίστωνα ότι έτσι της κάπνισε τότε θα αναρωτιόμουν γιατί την έκανα κουμπάρα αφού δε με συμπαθεί.

Τι θα έκανες αν ενώ βρίσκεσαι σε επίσκεψη συγγενούς στο νοσοκομείο, ακούς απελπισμένα από το απέναντι δωμάτιο έναν παππού να φωνάζει να τον βοηθήσουν να σηκωθεί και δεν έρχεται κανείς;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα πήγαινα να φωνάξω τις νοσοκόμες και θα τους έριχνα και μια κατσάδα που αφήνουν τους ανθρώπους που δεν έχουν καποιον συνοδό αβοήθητους(δυστυχώς συνηθίζεται αυτό,αν έχεις την ατυχία να νοσηλευτείς σε ελληνικό νοσοκομείο πρέπει να εχεις μαζί σου κάποιον να τους ταρακουνάει).

Τι θα έκανες αν σου πρότειναν να μπεις υποψήφια στο ψηφοδέλτιο κάποιου συνδιασμού για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές?

Τα κάνω εγώ τέτοια λάθη;

Τι θα έκανες αν ήσουν μέλος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου του παιδιού σου και διαπίστωνες ότι κάποια από τα μέλη "τρώνε" χρήματα του συλλόγου;

Απαράδεκτο!!!Θα καλούσα όλα τα μέλη του συλλόγου και χωρίς να αναφέρω ονόματα θα γνωστοποιούσα σε όλους το γεγονος με τη σύσταση να επιστραφούν τα χρήματα και με την απειλή πως αν ξανασυμβεί θα κανω κανονική καταγγελία.

Τι θα έκανες αν υποψιαζόσουν πως ζει ενα ποντίκι μέσα στο σπίτι σου ?

καταρχήν τα φοβάμαι και τα σιχαίνομαι αφάνταστα,άρα θα έλεγα στον άντρα μου να βάλει ποντικοπαγίδες αυτός γιατί εγώ...

Τι θα έκανες αν ένα παιδάκι στο σχολείο χτυπούσε επανηλλειμένα το δικό σου παιδί;

Διαφημίσεις

καταρχήν τα φοβάμαι και τα σιχαίνομαι αφάνταστα,άρα θα έλεγα στον άντρα μου να βάλει ποντικοπαγίδες αυτός γιατί εγώ...

Τι θα έκανες αν ένα παιδάκι στο σχολείο χτυπούσε επανηλλειμένα το δικό σου παιδί;

θα ενημερωνα τη δασκαλα του σε περιπτωση που δεν ειχε πεσει στην αντιληψη της, να επιληφθεί του θέματος και να με ενημερωσει για την εξελιξη αμεσα.

Τι θα εκανες αν ενα φιλικό σας ζευγαρι ειχε παιδακι που ξαφνικα ξεκινησε να χτυπαει το δικο σου και να του φερεται επιθετικα καθε φορα που βρισκεστε?

Σίγουρα θα ήμουν σε πολύ δύσκολη θέση και μάλλον για ένα μικρό διάστημα θα απέφευγα να τους συναντήσω.Αν συνεχιζόταν αυτό θα έλεγα με τρόπο στη μαμά του να κάνει κάτι γι'αυτό(αν και θα έπρεπε να το κανει από μονη της).

Τι θα έκανες αν μαθαινες πως μια "φίλη" σου σε κατηγορεί πίσω από την πλάτη σου ?

Θα έκανα μια μικρή ανακαινηση στο σπίτι μου και αν περίσευαν(λίγο δύσκολο) θα πηγαιναμε όλη η οικογένεια στη Disneyland...!

Τι θα έκανες αν ανακαλυπτες σε μια παλια σου τσαντα (ξεχασμένη για χρόνια στην ντουλαπα)200.000 χιλ δραχμες που ξέχασες να αλλάξεις σε ευρώ ?

Διαφημίσεις

Δεν θα έκανα τίποτα. Επειδή αυτό είναι προσωπικό τους ζήτημα δε θα ανακατευόμουν παρά μόνο αν μου ζητούσε βοήθεια ή συμβουλή ο ένας από τους δύο γειτόνους.

Τι θα έκανες αν κάποια μεταμεσονύχτια ώρα (ας πούμε στις 03:00 τα χαράματα) το ζευγάρι αυτό μέσα στον άγριο τσακωμό του ακουγόταν να σπάει αντικείμενα και η γυναίκα να φωνάζει με στριγγλιές;

καλημερα φινελαδα, δεν εγραψα σωστα την ερωτηση,

αυτο που ρωτας το βιωνω πολυ συχνα.

πραγματικα ειναι πολυ ψυχοφθορο καθε μερα να ακους ολη αυτη την φασαρια.

λοιπον δεν εχω κανει τιποτα, κανω οτι δεν τους ακουω αλλα σκεφτομαι πολυ σοβαρα καποια στιγμη να την πιασω και να της πω οτι ειναι πολυ ενοχλητικο

αυτο..

τι θα εκανες αν τρακαρες οχι πολυ σοβαρα καποιο αυτοκινητο αλλα δεν σε εβλεπε κανεις?

θα αφηνα χαρτι με τα στοιχεια μου,το εχω κανει!αλλωστε δεν μου αρεσει να κανω οτι δεν θελω να μου κανουν!!

τι θα εκανες αν εβρισκες ενα ταλαιπωρημενο γατακι στον δρομο σου?

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

θα το επαιρνα και θα το φροντιζα,αν μπορουσα θα το κρατουσα,αν δε μπορουσα θα εψαχνα να του βρω μια οικογενεια.

τι θα εκανες αν σου σκιζοταν η σαγιοναρα σε κεντρικο σημειο της πολης?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Βρε μου 'χει συμβεί και ήμουν και σε κεντρικότατο σημείο στα σουκ της Τζέντας στη Σαουδική Αραβία. Γύρω μου να υπάρχουν πάρα πολλοί άντρες που με κοιτούσαν περίεργα, ο δρόμος ήταν σε πολλά σημεία χωματόδρομος και γύρω υπήρχαν μαγαζιά με ο,τιδήποτε άλλο (τραπεζομάντηλα, ρούχα, φαγώσιμα) εκτός από παπούτσια που έψαχνα απεγνωσμένα να αγοράσω (αυτό θα έκανα ως απάντηση). Είχα και να διανύσω μια πολύ μεγάλη απόσταση. Ένα σου λέω έπρεπε να ήσουν εκεί να με δεις πώς περπατούσα και να έχεις και κάμερα. Πάντως εγώ τη λύση τη βρήκα. Μόλις έφτασα στο κοντυνότερο mall μπήκα σε μαγαζί που πουλούσε ρολόγια και ζήτησα να βάλουν συρραπτικά στη σαγιονάρα έστω για να μπορώ να γυρίσω σπίτι μου. Ήταν και ώρα που έκλειναν τα μαγαζιά.

Τι θα έκανες αν έσπαγε το μαργαριταρένιο κολιέ από την κυρία που βρίσκεται ακριβώς μπροστά σου και οι χάντρες χύνονταν παντού;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...