Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν το έκανε αυτό σιγουρα δεν θα αξιζε να είναι κουμπαρος μου,οπότε θα το έλεγα στον άντρα μου,θα του έσπαγε τα μούτρα και θα έλειγε εκεί η κουμπαριά...

Τι θα έκανες αν πήγαινες στο σχολειο το μεσημέρι να πάρεις το παιδί σου και η δασκαλα σου έλεγε οτι το πηρε ο θείος του,ενω εσύ ξερεις πως δεν έχετε συγγενείς που ζουν στην ίδια πολη?

Θα ξεσήκωνα όλο το σχολείο!! Μα πως δίνουν ένα παιδί έτσι?? Θα γινόταν της π...ας το κάγκελο!!!

Τι θα έκανες αν δεν είχες καθόλου λεφτά (τίποτα όμως) και ο άντρας σου κανόνιζε το βράδυ να έρθουν οι γονείς του για φαγητό στο σπίτι σας??

θα μαγειρευα ο,τι ειχα στο σπιτι και μολις εφευγαν τα πεθερικουλια, θα μαγειρευα τον συζηγο με μουρμουρα τσιγαριστη....

τι θα εκανες αν του αντρα σου δεν του αρεσε καθολου η μαγειρικη σου?

Διαφημίσεις

Θα προσπαθούσα να τη βελτιώσω και να τη φέρω πιο πολύ στα γούστα του.Ισως και να ζήταγα από την πεθερά μου μερικα εντατικά φροντηστήρια...

Τι θα έκανες αν το παιδί σου επέλεγε συντροφο από κάποια αλλη χώρα ,με διαφορετική θρησκεία (ίσως και με διαφορετικό χρώμα δέρματος) και σου έλεγε πως θέλουν να προχωρίσουν σε γαμο?

Θα προσπαθούσα να την αποτρέψω από το να παντρευτεί κάποιον με διαφορετική θρησκεία. Το χρώμα δεν το βρίσκω εμπόδιο γιατί γούστα είναι αυτά και η εξωτερική ομορφιά είναι υποκειμενική. Γνωρίζω όμως πόσο μεγάλο εμπόδιο είναι η θρησκεία σε ένα ζευγάρι που θα τραβάει ο καθένας το σκοινί από τη δική του μεριά για να γίνει το παιδί τους χριστιανός ή ο,τιδήποτε άλλο.

Τι θα έκανες αν σου ζητούσε κάποιος αλλοδαπός που σήμερα είναι μεγάλος σε ηλικία, να γίνεις νονά του και να τον βαφτίσεις χριστιανό;

θα έκανα πρώτα μία κουβέντα μαζί του για να δώ αν είναι συνηδειτή απόφαση από την μεριά του/της και αφού διαπίστωνα κάτι τέτοιο με μεγάλη ευχαρίστηση θα τον/την βαφτιζα.

Τι θα έκανες αν έβλεπες ένα πολύ κοντινό σου πρόσωπο να φέρεται με άκρως ρατσιστικό τρόπο σε κάποιον αλλοδαπό?

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Θα σταματούσα άμεσα και με κάθε τρόπο τις επιθέσεις του λεκτικές ή σωματικές και θα υπερασπιζόμουν τον αλλοδαπό. Εκτός από την αδικία και την επίθεση που δέχεται ο κάθε κακομοίρης αλλοδαπός, θεωρώ ότι τέτοιες κινήσεις προσβάλλουν το ελληνικό γένος κι επειδή είμαι ελληνίδα θίγομαι και δε θέλω να βγάζουμε κακή φήμη στο εξωτερικό.

Τι θα έκανες αν έβλεπες μια τσιγγανοπούλα 7-8 ετών να πουλάει λουλούδια μέσα στην εκκλησία κατά τη διάρκεια της λειτουργίας; (αυτό δεν είναι φανταστική ερώτηση μου έτυχε την ημέρα της γιορτής της Αγίας Παρασκευής στη βραδυνή λειτουργία στην Ηλιούπολη και μετά από το κοριτσάκι μπήκε μέσα κι ένα αγοράκι μάλλον αδερφός της για τον ίδιο λόγο.)

(Αυτή η απάντηση είναι για την ερωτηση της "Kουκου" απλά μεχρι να τη γράψω απάντησε και η φίλη "Eviri")

Θα προσπαθούσα να του δώσω να καταλάβει πως οι ανθρωποι είναι ίσοι ανεξαρτήτου χρώματος και καταγωγής .Επίσης οι περισσοτεροι αλλοδαποι που εχουν έρθει στην Ελλάδα είναι σε πολύ κακή κατάσταση και επιπλεον εχουν πάει σε ένα ξένο τόπο αγνωστοι μεταξύ αγνωστων.Αν ερθει λοιπόν για λίγο στη θέση τους και καταλαβει πως νιώθουν ίσως το σκέφτεί διαφορετικα.Μπορεί να μην θελει να τους βοηθήσει αλλα τουλάχιστον ας μην χειροτερέψει κι αλλο τη θεση τους.Καλύτερα να αδιαφορήσει.

Τι θα έκανες αν σου έλεγε ο αντρας σου πως πρέπει να πάτε σε ένα ξένο κράτος για 5 χρόνια ,επειδή τον στέλνουν εκει απο τη δουλειά του,και αν αρνηθει θα τον απολύσουν?

Διαφημίσεις

Το έχω κάνει ήδη, όταν μου ανακοίνωσε ότι θα πάμε για 3 χρόνια στη Σαουδική Αραβία, κράτος με νοοτροπία εντελώς διαφορετική από την ευρωπαϊκή και άγνωστα λημέρια για όλη την οικογένεια. Γενικά δέχτηκα ευχαρίστως να μετακομίσουμε, αν και μπήκαμε κατευθείαν στα δύσκολα (θα ήταν ευκολότερο για όλους μας αν είμασταν σε ευρωπαϊκό κράτος) και με λίγο φόβο στην αρχή, αλλά τα καταφέραμε μια χαρά.

Τι θα έκανες όμως αν τελικά μετακομίζατε στο ξένο κράτος λόγω της δουλειάς του άντρα σου και διαπίστωνες ότι δε σου αρέσει καθόλου και τίποτα εκεί;

Θα σταματούσα άμεσα και με κάθε τρόπο τις επιθέσεις του λεκτικές ή σωματικές και θα υπερασπιζόμουν τον αλλοδαπό. Εκτός από την αδικία και την επίθεση που δέχεται ο κάθε κακομοίρης αλλοδαπός, θεωρώ ότι τέτοιες κινήσεις προσβάλλουν το ελληνικό γένος κι επειδή είμαι ελληνίδα θίγομαι και δε θέλω να βγάζουμε κακή φήμη στο εξωτερικό.

Τι θα έκανες αν έβλεπες μια τσιγγανοπούλα 7-8 ετών να πουλάει λουλούδια μέσα στην εκκλησία κατά τη διάρκεια της λειτουργίας; (αυτό δεν είναι φανταστική ερώτηση μου έτυχε την ημέρα της γιορτής της Αγίας Παρασκευής στη βραδυνή λειτουργία στην Ηλιούπολη και μετά από το κοριτσάκι μπήκε μέσα κι ένα αγοράκι μάλλον αδερφός της για τον ίδιο λόγο.)

Eviri ,πολύ ασυνηθιστη σκηνη!!!Δεν το έχω ξανακούσει και δεν ξέρω τί θα έκανα σε παρόμοια περίπτωση.Μαλλον τίποτα .Απλά θα λυπόμουνα γι αυτα.

(ερώτηση έχω κάνει παραπάνω)

Το έχω κάνει ήδη, όταν μου ανακοίνωσε ότι θα πάμε για 3 χρόνια στη Σαουδική Αραβία, κράτος με νοοτροπία εντελώς διαφορετική από την ευρωπαϊκή και άγνωστα λημέρια για όλη την οικογένεια. Γενικά δέχτηκα ευχαρίστως να μετακομίσουμε, αν και μπήκαμε κατευθείαν στα δύσκολα (θα ήταν ευκολότερο για όλους μας αν είμασταν σε ευρωπαϊκό κράτος) και με λίγο φόβο στην αρχή, αλλά τα καταφέραμε μια χαρά.

Τι θα έκανες όμως αν τελικά μετακομίζατε στο ξένο κράτος λόγω της δουλειάς του άντρα σου και διαπίστωνες ότι δε σου αρέσει καθόλου και τίποτα εκεί;

Νομίζω πως θα ένιωθα πολύ άσχημα αλλα θα έκανα υπομονή μεχρι να περάσει ο καιρός .Σίγουρα πάντως θα κανόνιζα να έχω internet για να μπορω να εχω επικοινωνια με τους δικούς μου και φυσικά μαζί σας εδώ στο απίθανο φόρουμ...

Τι θα έκανες αν σου ζητουσε μία γνωστη σου να βαφτίσεις το παιδάκι της αλλα δεν σε επερνε οικονομικά και ούτε συμπαθουσες την ίδια για να την κάνεις κουμπάρα σου ?

το οικονομικο δεν θα ηταν τοσο μεγαλο προβλημα οσο το να μην ηθελα για κουμπαρα.

θα προφασιζομουν το οικονομικο και θα αρνιομουν ευγενικα.

δεν θα μπορουσα με τιποτα να εχω κουμπαρους που δεν συμπαθω.

τι θα εκανες αν ο αντρας σου ειχε κουμπαρους πριν τον γαμο σας και εσυ δεν τους συμπαθουσες?

το οικονομικο δεν θα ηταν τοσο μεγαλο προβλημα οσο το να μην ηθελα για κουμπαρα.

θα προφασιζομουν το οικονομικο και θα αρνιομουν ευγενικα.

δεν θα μπορουσα με τιποτα να εχω κουμπαρους που δεν συμπαθω.

τι θα εκανες αν ο αντρας σου ειχε κουμπαρους πριν τον γαμο σας και εσυ δεν τους συμπαθουσες?

θα συζητούσα με τον 'αντρα μου το γεγονός ότι δεν τους πάω και θα έβαζα και μία δική μου φίλη να συμετέχει στο μυστήριο, θα είχαμε 2 κουμπάρους για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!

Τι θα έκανες αν στο γάμο της κολλητής σου ήσουν μία από τις δύο κουμπάρες άλλα η νύφη δεν σου έδινε καμία σημασία κατα την διαρκεια της δεξίωσης???

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...