Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Θα φοβόμουν να βγω φαντάζομαι πως θα καλούσα την αστυνομία.

Τί θα έκανες αν καθώς περπατούσες στο δρόμο έβλεπες μπροστά σου τρεις να μαλώνουνε και να πέφτει άγριο ξύλο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα του ζήταγα αυτόγραφο και να βγάλουμε μαζί φωτό! Το έχω κάνει πολλές φορές και μάλιστα εν ώρα εργασίας στο αεροδρόμιο και συνέχεια μου την έλεγαν! χιχι...

Τι θα έκανες αν την ώρα που οδηγούσες τη νύχτα το μπροστινό σου αυτοκίνητο έφευγε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπαγε μετωπικά με κάποιο άλλο? Και δεν υπήρχε κανείς άλλος εκεί???

Βρε κάτι σενάρια....

Θα προσπαθούσα να βοηθήσω αν μπορούσα και θα τηλεφωνουσα για βοήθεια.

Τι θα έκανες αν ο έλεγχος τριμήνου του παιδιού σου ήταν αξιοθρήνητος?

Θα έψαχνα να βρω τί φταίει και θα προσπαθούσα να το βοηθήσω για να βελτιωθεί.

Τί θα έκανες αν σε καλούσαν στο γυμνάσιο του παιδιού σου για να σου κάνουν παράπονα για την παραβατική του συμπεριφορά?

Διαφημίσεις

Θα άκουγα με προσοχή τα παράπονά τους, ίσως να τον δικαιολογούσα αν δεν ήταν τόσο σοβαρά και στη συνέχεια θα είχαμε κουβέντα στο σπίτι για το τι φταίει.

Τι θα έκανες αν μάθαινες προς το παιδί σου κινδυνεύει να μείνει απο αδικαιολόγητες απουσίες?

Θα συζητούσα μαζί του, δεν νομίζω όμως να του δικαιολογούσα τις απουσίες από κοπάνες, δεν θα τις δικαιολογούσα γιατί θα το ξαναέκανε στηρίζοντας τις ελπίδες του στις δικές μου τις πλάτες ότι θα τον ξελασπώνω πάντα.

Τί θα έκανες αν άκουγες από ανώτερο σου στη δουλειά καθημερινές μπηχτές για κάτι που κάνεις ή που λες και γενικά αρνητικά σχόλια που γίνονται πίσω σου?

Αφού είναι από ανώτερο η μπηχτή θα πει ότι μάλλον εγώ φταίω και θα ψαχνόμουν να δω πού έχω κάνει λάθος και τι πρέπει να διορθώσω. Δε θα έδινα σημασία μόνο αν η μπηχτή ερχόταν από συνάδελφο γιατί εκεί υπάρχει η ζηλοφθονία.

Τι θα έκανες αν ο γείτονάς σου έβαζε καθημερινά δυνατή μουσική και κάθε φορά που του έκανες παρατήρηση σου έλεγε ότι δεν κάνει τίποτα κακό κι ότι δεν ενοχλεί; Δηλαδή στην ουσία δεν το παραδεχόταν ότι σε ενοχλεί;

Επειδή συνήθως δεν με ενοχλεί η δυνατή μουσική θα ήμουν ανεκτική. Αν επέμενε, θα επέμενα και εγώ. Θα έπρεπε να έφτανα στο αμήν για να καλέσω αστυνομία.

Τί θα έκανες αν ενώ κάθεσαι στην καφετέρια έρχεται κάποιος που ζητιανεύει, εσύ δεν θέλεις να του δώσεις γιατί δεν τον πιστεύεις πως έχει ανάγκη και εκείνος έχει γίνει κολιτσίδα και δεν φεύγει?

Αν πραγματικά πεισμώσω και αποφασίσω να μην του δώσω, τότε συνεχίζω να μιλάω με την παρέα μου ή φέρομαι γενικά σαν να μην υπάρχει ο ζητιάνος. Αν δω όμως ότι δεν πρόκειται να φύγει ό,τι και να κάνω, τότε ίσως να του δώσω κάτι αλλά με κρύα καρδιά.

Τι θα έκανες αν ο μπαγκλαντέζος στο φανάρι σου έπλενε το τζάμι του αυτοκινήτου ντε και καλά, ενώ εσύ του έχεις πει 3 φορές όχι;

Διαφημίσεις

Το κλασικό΄που εχω δει κι αλλους οδηγους να κανουν - ανοιγοκλεινεις τους καθαριστηρες και πιτσιλάς και νερο!!! Πω-πω κακια που ειμαι....χιχι

Τι θα εκανες αν ηθελες τοσο πολυ να φας το τελευταιο παγωτίνι που βρισκεται στο ψυγείο σου αλλά εχεις παρει ηδη 2 κιλα ???

Σιγά που θα το άφηνα από τα χέρια μου δε πα' να έπαιρνα δεκαδύο κιλά.

Τι θα έκανες αν ήσουν στο λεωφορείο με τίγκα κόσμο και σε έπιανε ταρακτικός, γαϊδουρινός βήχας που να μη σταματάει, εσύ να έχεις κοκκινίσει να δακρύζεις εξαιτίας του και ο κόσμος να σε κοιτάει;

Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω και πολλά πράγματα. Μάλλον όμως θα κατέβαινα αφού θα ένιωθα ότι ενοχλώ τους άλλους. Μπορεί να ακούγεται λίγο χαζό αυτό αλλά αν άρχιζαν να σχολιάζουν θα αισθανόμουν άσχημα και δεν θα ήθελα να ακούσω να με προσβάλλουν. Ή τέλος πάντων θα προσπαθούσα να βήχω όσο πιο διακριτικά μπορώ, νομίζω είναι το πιο λογικό.

Τί θα έκανες αν κάποιος φίλος σου είχε δανειστεί κάτι από σένα, π.χ. ένα βιβλίο και ξεχνούσε να το επιστρέψει?

θα του το έλεγα ευθέως - τί σόι φίλος είναι αν δεν καταλαβαίνει???Μισή ντροπή δική μου μισή δική σου που λέει κι ο λαός

Τί θα έκανες αν δεν μπορούσες να πάρεις τα πόδια σου από την κούραση και το παιδί σου σου ζητά βόλτα?

Θα το έμπηγα στην καρέκλα να δει παιδική ταινία.

Τι θα έκανες αν ήσουν στο δρόμο με σανδάλια από τα οποία κοβόταν εντελώς το ένα, ώστε να μην μπορείς να το σέρνεις και τριγύρω σε μεγάλη ακτίνα να μην υπάρχουν μαγαζιά με παπούτσια;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...