Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Βασικά και στην καθημερινότητά μου με μαχαιροπήρουνο τρώω, όχι για να δείξω τους καλούς μου τρόπους στον άντρα μου και τα παιδιά μου, αλλά γιατί νευριάζω όταν πάνε λάδια στα χέρια μου. Αυτό που με δεσμεύει όταν είμαι έξω, είναι ότι λόγω ευγένειας δεν μπορώ να βουτάω το λαδάκι της σαλάτας και τη σάλτσα του φαγητού. Άρα η απάντηση είναι ότι προσαρμόζομαι στους κανόνες.

Τι θα έκανες αν η κόρη σου έπιανε να σου βάψει τα νύχια και μια λάθος κίνηση το έριχνε κάτω κι αυτό χυνόταν πάνω στο κομπιούτερ, στο ρούτερ, στην κουρτίνα, στο πάτωμα και στα καλώδια; (μου συνέβη λίγο νωρίτερα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδη ειμαι λιπο προνοητικη θα ειχα φροντισει να ειμαστε σε καποιο τραπεζι πιο σιγουρα κια σταθερα.

αλλα επειδη συμβαινουν ατυχηματα, οκ δεν χαθηκε και ο κοσμος, θα τα μαζευαμε και την αλλη φορα θα ειμασταν πιο πρεοσεκτικες.

αρκει φυσικα να μην χαλουσαμε καποιο απο τα πραγματα του μπαμπα!!!

τι θα εκανες αν ειχες παρααα πολλα χρηματα?

1.Ένα τεράστιο εξοχικό με πισίνα, θέα στη θάλασσα και ατέλειωτο κήπο (τα οποία φυσικά θα συντηρούσαν άλλοι κι εγώ απλά θα τα χαιρόμουν)

2.Θα αγόραζα ένα καλό και μεγάλο αυτοκίνητο για το σύζυγο

3.Πολλά ταξίδια

4.Θα βοηθούσα δικούς μου που ξέρω πως χρειαζονται βοήθεια

Υ.Γ. Η σειρά μάλλον είναι τυχαία

Τι θα έκανες αν σε παρακαλούσε η επί χρόνια κολλητή και κουμπάρα σου να την καλύψεις σε μια εξόδο της στον άντρα της χωρίς να σου λέει το λόγο?

δεν θα δεχομουν να μην μου ελεγε το λογο, τοσα χρονια φιλες θα επεμενα να μαθω αλλα επειδη μαλλον θα ηταν κατι πονηρο θα ηθελα να μαθω για ποιο λογο θα εκρυβε κατι τοσο σοβαρο.

θα την καλυπτα ισως αλλα με ορους.

τι θα εκανες αν η συζηγος καποιου συναδελφου σου σε ζηλευε?

αυτήν θα είχε το πρόβλημα όχι εγώ τίποτα δεν θα έκανα

τι θα έκανες αν κάποιος σου είχε δανειστή κάτι

κ είχε ξεχάσει-αμελήσει να σου το επιστρέψει ?

θα το ζητούσες πίσω?

και αν ναι πως ?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

θα του ελεγα "ξερεις, νομιζω οτι εσυ πρεπει να εχεις το ταδε μου, μπορεις να μου το επιστρεψεις γιατι το χρειαζομαι?"

δεν θα ντρεπομουν να το ζητησω, ο,τι και αν ηταν ..

τι θα εκανες αν τα πεθερικα σου επεμεναν για το ονομα του μωρου σου?

Τώρα μάλιστα! Θα τους έλεγα πως αυτή είναι μια απόφαση που θα την παρω εγώ κι ο άντρας μου. (Το βασικό θέμα βέβαια είναι πως θα έπρεπε κι αυτός να είναι ανοιχτόμυαλος!)

Τι θα έκανες αν είχες ξεχάσει να αναφέρεις στο αφεντικό σου ένα σημαντικό τηλεφώνημα και σου ζητούσε εξηγήσεις?

το εχω κανει...

ε! τα γνωστα, κατσαδα κια γκρινια...

φωναξε λιγο, ειπε τα δικα του και μετα πηρε τον πελατη και με δικαιολογησε.

τι θα εκανες αν ειχες δωσει μια λαθος πληροφορια ως πωλητρια για καποιο προιον και μετα αυτος ζητουσε εξηγησεις?

Συγνώμη, δεν έγινε επίτηδες. Άλλωστε μόνο όσοι δεν δουλεύουν δεν κάνουν λάθη σωστά???

Τι θα έκανες αν είχε περάσει μια βδομάδα απο την ημ/νια που πληρώνεστε και δεν σας είχε πληρώσει το αφεντικό?

δεν μου εχει τυχει ακομα ευτηχως αλλα νομιζω πως δεν θα εκανα τιποτα, ισως μια ερωτηση στον προισταμενο..

τι θα εκανες αν παρατηρουσες οτι η γειτονισσα σας "παρακολουθει"?

Διαφημίσεις

Αν εννοείς τα κλασικά μέσα απο την κουρτίνα, θα καρφωνόμουν μέχρι αηδίας κι εγώ ώστε να γίνει ρεζίλι. Τα σιχαίνομαι κάτι τέτοια.

Τι θα έκανες αν έπρεπε οπωσδήποτε να πας σε επαγγελματικό ραντεβού και δεν είχες που να αφήσεις το παιδί?

αν ηταν αδυνατο να βρω καποιον να το κρατησει τοτε θα ανεβαλα το ραντεβου το παιδι ειναι πανω απο ολα (οταν το κανω, ελπιζω)

το θα εκανες αν ο συζηγος σου σου εκανε παρατησεις μπροστα σε τριτους?

Με ματιές όλο νόημα θα του έδινα να καταλάβει πως μ ενοχλεί κάτι τέτοιο. Όταν μέναμε μόνοι μας βέβαια θα είχαμε ένα μικρό πανηγυράκι.

Τι θα έκανες αν καταλάβαινες πως κατα λάθος χάλασες το laptop του συζύγου?

το εχω κανει, εκλεισα το laptop και τον αφησα να νομιζει πως κατι επαθε απο μονος του.

τι θα εκανες αν εκανες μια ζημια σε υπολογιστη στην δουλεια σου?

Λοιπόν αρχικά ακούγεται ο ήχος απο την εκπομπή "ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ" το θυμάσαι? Στη συνέχεια προσπαθώ να μαζέψω οτι μπορώ. Ζητώ βοήθεια συναδέλφου. Ε αν κι αυτός δεν μπορεί, παω ως βρεγμένη γάτα κι αναφέρω το περιστατικό.:oops::oops:

Τι θα έκανες αν άκουγες κάποιον να ουρλιάζει αργά τη νύχτα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...