Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΒΑΦΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩ ΗΔΗ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΑΞΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΙΑ??? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΒΑΦΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩ ΗΔΗ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΑΞΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΙΑ??? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ!!!

ουτε και εσενα αμα βγαλω την αγια χαχαχα!!

να βαλω εγω,

τι θα εκανες αν εβλεπες τρια σκυλια μαζι και κανουν τα ακατανομαστα και επρεπε να εξηγησεις στο βαπτηστηρι σου τι συμβαινει?

(μου ετυχε το απογευμα)

ΠΩ ΠΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ..:shock: Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΒΑΦΤΗΣΤΗΡΙ ΜΟΥ... ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ...:D:D ΕΣΥ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ??

ΧΑΧΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ:confused:??? ΧΑΧΑ:D:D:D!

δεν πειραζει ας παρει λιγο ξυδι και θα της περασουν ολα !!! χιχιχι!! και αμα ειναι να της δωσεις και βιολογηκο ειναι λιγο ποιο βαρη σε γευση χαχα! :cool:

Διαφημίσεις

δεν πειραζει ας παρει λιγο ξυδι και θα της περασουν ολα !!! χιχιχι!! και αμα ειναι να της δωσεις και βιολογηκο ειναι λιγο ποιο βαρη σε γευση χαχα! :cool:

ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ:( ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΛΑΔΑ:D:D

ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ:( ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΛΑΔΑ:D:D

εμενα ηταν βουβαλος και την εκανα αρνακι σε μια αγελαδα θα κωλησουμε ελα ρε !!! χαχαχαχα!! :D :D

εμενα ηταν βουβαλος και την εκανα αρνακι σε μια αγελαδα θα κωλησουμε ελα ρε !!! χαχαχαχα!! :D :D

Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΓΕΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ... ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ!! ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ...:D ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΗ ΕΚΑΝΕΣ ΑΡΝΑΚΙ...:shock: ΕΓΩ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΝΕΒΑΣΑ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...:cry: ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑ;)!!

Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΓΕΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ... ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ!! ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ...:D ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΗ ΕΚΑΝΕΣ ΑΡΝΑΚΙ...:shock: ΕΓΩ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΝΕΒΑΣΑ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...:cry: ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑ;)!!

κακος πολυ κακος που ανεβασες εσυ την πιεση και οχι εκεινη γιατι καλη μου!!!!!! βεβαια καλο ειναι να της μηλας και να της κανεις την ζωη πατινι εμενε με βλεπει και τρεμει χιχιχιχι!!

τι απαντηση θα διναται στον γιο σας σε ηλικια 4 χρονων αν σηκωνοταν στις 3 το βραδυ και σας ελεγε μαμα μου σηκ....ται το πουλακι παθενει και του μπαμπα το ιδιο . :confused: :confused: :confused: :confused::tongue:

κακος πολυ κακος που ανεβασες εσυ την πιεση και οχι εκεινη γιατι καλη μου!!!!!! βεβαια καλο ειναι να της μηλας και να της κανεις την ζωη πατινι εμενε με βλεπει και τρεμει χιχιχιχι!!

τι απαντηση θα διναται στον γιο σας σε ηλικια 4 χρονων αν σηκωνοταν στις 3 το βραδυ και σας ελεγε μαμα μου σηκ....ται το πουλακι παθενει και του μπαμπα το ιδιο . :confused: :confused: :confused: :confused::tongue:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ:D:D!

:oops:ΩΧ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ:shock: ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ:D! ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΓΤ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ....:confused:

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ ΣΕ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΧΑΝΑΤΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ?

Διαφημίσεις

Αρχικά αστυνομία και στη συνέχει τηλέφωνο στο συγγενή που θα μπορούσε να μ εξυπηρετήσει άμεσα.

Τι θα έκανες αν πήγαινες στο γάμο ενός συγγενή κι ανακάλυπτες πως το υπέροχο φόρεμά σου το φοράνε άλλες δύο σε διαφορετικές αποχρώσεις?

(κορίτσια δεν βλέπω κίνηση και το grey's αρχίζει οσονούπω....)

Ευτυχώς ποτέ δεν είχα τέτοια κολλήματα. Δε πα να το φοράνε κι άλλες 500. Εμένα σκασίλα μου. Άλλωστε στις βιτρίνες όταν κάτι είναι στη μόδα βγαίνει σε πολλά κομμάτια. Είναι ζήτημα τύχης να είσαι στον ίδιο χώρο με κάποιον που φοράει το ίδιο.

Τι θα έκανες όμως αν αυτό που φοράς πηγαίνει καλύτερα στην άλλη παρά σε σένα;

Καλά αυτό δεν παίζει. Θα έβρησκα μάλλον 150 δικαιολογίες οτι κάτι ρε παιδί μου δεν της κολλάει καλά στο φόρεμα.

Τι θα έκανες αν την ώρα του μυστηρίου το πιτσιρίκι σου φώναζε πως θέλει να πάει τουαλέτα?

Πωπω πω τι μου θύμησες τώρα. Βάφτιζε κάποιος πρέσβης το παιδί του και στο μυστήριο περιμέναμε το Χριστόδουλο να έρθει ο οποίος αργούσε. Η μικρή μου τότε ήταν περίπου 3 ετών και από το αυτοκίνητο κιόλας παραπονιόταν ότι πονούσε η κοιλίτσα της. Αφού αργούσε ο Αρχιεπίσκοπος να έρθει στην εκκλησία, τι να κάνω την έβαλα στον αυλόγυρο που είχε έναν κήπο. Κάτσε έχει κι άλλο. Πριν τελειώσει το παιδί βλέπω το Χριστόδουλο να κατηφορίζει μαζί με συνοδεία παπάδων και μου κόβονται τα πόδια. Να λέω στη μικρή: ό,τι έκανες, έκανες, μάζευτα να φύγουμε. Λίγο πριν περάσει από μπροστά μου ο Αρχιεπίσκοπος προλαβαίνω και ρίχνω πάνω στα κακά το χαρτομάντηλο που τη σκούπισα και μετά καλημεριστήκαμε με το Χριστόδουλο.

Τι θα έκανες αν σου τύχαινε το ίδιο με μένα; (βάζω αυτή την ερώτηση γιατί τώρα δε μου έρχεται άλλη)

τον Κινέζο...

Τί θα έκανες αν πεινούσες πολύ αλλά καθόσουν σε ένα καλό εστιατόριο κι ενώ ήθελες να σαβουρώσεις γρήγορα (& με τα χέρια)έπρεπε να στέκεσαι με ίσια πλάτη & μαχαιροπίρουνο???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...