Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Α Καλά. Και όνομα και μέρος δικό του? Δε νομίζω!!! Σίγουρα ένα απο τα δύο θα το διεκδικούσα ζόρικα

Τι θα έκανες αν οι νονοί που διάλεξες για το παιδί σου το βλέπουν τελικά σπάνια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί τώρα τι κάνουν; Δε θα ήθελα να τους επιβάλλω αλλά να τους αφήσω να κάνουν όπως θέλουν αυτοί.

Τι θα έκανες αν πήγαινες διακοπές σε ξενοδοχείο, τις νύχτες ακούγονταν θόρυβοι, περπατήματα, τριξίματα και μάθαινες την επόμενη μέρα από κατοίκους της περιοχής, ότι το ξενοδοχείο είναι στοιχειωμένο;

Αντε γεια. Είπαμε αόρατη εγώ, όχι κι άλλοι 500 γείτονες. Θα την κοπανούσα ΕΠΙΤΟΠΟΥ!!!

(Αλήθεια τώρα δεν απαντώ άλλο αν και το ίδιο είπα πριν 2 απαντήσεις....)

Αν ανεβαίνοντας στο πατάρι του σπιτιού που μόλις είχες νοικιάσει έβρησκες ένα κουτί με χρήματα προφανώς ξεχασμένα απο τον προηγούμενο ενοικιαστή?

Χμμμ. Θα προσπαθούσα να μάθω τι δουλειά έκανε ο προηγούμενος. Αν ήταν υπάλληλος ή συνταξιούχος τότε θα έδινα πιο πολλές πιθανότητες να είναι κρυμμένες οικονομίες ή κληρονομιά παρά απατεωνιά και θα τον ψάρευα πριν του τα δώσω. Αν όμως μάθαινα ότι αυτά είναι χρήματα βγαλμένα από υπόγειες συναλλαγές και απατεωνιές, τότε θα τα κρατούσα και το πιο πιθανό είναι να έδινα το μεγαλύτερο μέρος τους στους φτωχούς, και ένα μικρότερο θα το κρατούσα εγώ.

Τι θα έκανες αν στο παιχνίδι αυτό δεν ξέρεις τι να ρωτήσεις για να συνεχιστεί;

δεν θα απαντουσα και θα περιμενα να απαντησει κανα αλλος.

αλλα δυσκολο να μου τυχει, γυναικες ειμαστε παντα εχουμε κατι να ρωτησουμε.

τι θα εκανες αν σου ζητουσαν να γινεις νονος και εσυ δεν ηθελες αλλα δυσκολευοσουν να αρνηθεις απο ντροπη?

Διαφημίσεις

Θα έβρισκα δικιολογίες του τύπου, θα λείπω σε μακρινό ταξίδι το μήνα της βάφτισης, ή ότι έχω οικονομικό πρόβλημα κλπ.

Τι θα έκανες αν την ώρα που πας να κλειδώσεις τη κεντρική πόρτα του σπιτιού σου, διαπιστώνεις ότι έσπασε το κλειδί ή γενικότερα ότι χάλασε η κλειδαριά και είναι περασμένες 12 τα μεσάνυχτα;

Δεν θα κοιμόμουν καθόλου και την επόμενη μέρα η πρώτη μου δουλειά θα ήταν να αλλάξω κλειδαριά.

Τί θα έκανες αν σου χτυπούσαν την πόρτα του διαμερίσματος σου μέσα στη νύχτα, σου ζητούσαν να ανοίξεις λέγοντας ότι είναι μεγάλη ανάγκη?

Για να γίνει αυτό στο δικό μου σπίτι που δεν είμαι στο ισόγειο θα πει ότι διέρρηξαν την κεντρική είσοδο του κτιρίου. Άρα δε θα ήταν για καλό, έτσι θα σκεφτόμουν. Θα κοιτούσα από το ματάκι ή ίσως πρώτα να έπαιρνα την αστυνομία τηλέφωνο με δυνατή ένταση στη φωνή να με ακούει όποιος είναι στην πόρτα. Ακόμα κι αν είχε ανάγκη ίσως η αστυνομία του φαινόταν χρήσιμη. Δυστυχώς ζούμε σε κακές εποχές και ο καθένας δεν εμπιστεύεται το συνάνθρωπό του.

Τι θα έκανες αν μιά μέρα ξυπνούσες και βγαίνοντας έξω διαπίστωνες ότι ολόκληρη η πόλη στην οποία μένεις είναι άδεια από ανθρώπους;

Θα πάθαινα Σοκ. Καλά πόσες μέρες κοιμόμουν?

(Καλησπέρα)

Τι θα έκανες αν ο σύζυγος επέμενε να παρετε δώρο σε νεογέννητο συγγενή σας ρουχαλάκι απο μπουτικ κάποιας όμαδας?

Στο τέλος θα υποχωρούσα. Βέβαια θα προσπαθούσα να τον πείσω να αγοράσουμε κάτι άλλο.

Τι θα έκανες αν τελικά αγοράζατε το αθλητικό ρουχαλάκι στο νεογέννητο και καταλάβαινες ότι δεν άρεσε καθόλου στη μαμά του παιδιού;

(Γεια σου xazomanoula, τι κάνεις; )

Διαφημίσεις

Θα ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί και την επόμενη φορά θα αγόραζα κάτι άλλο οπωσδήποτε.

Τί θα έκανες αν μέσα στο παγωτό που αγόρασες από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς έβρισκες μια τεράστια τρίχα που δεν είναι δική σου? Εμένα πάντως μου έτυχε και δεν ξαναπήγα.

Εκείνη την ώρα σίγουρα θα σιχαινόμουν και το πιθανότερο είναι να αραίωνα τις εμφανίσεις μου σ' αυτόν το ζαχαροπλάστη.

Τι θα έκανες αν το παιδί σου παίζοντας στη βεράντα (σε ψηλό όροφο) έριχνε το μπαλάκι από κάτω κατά λάθος κι έπεφτε πάνω στου γείτονα το παρκαρισμένο αυτοκινήτο δημιουργώντας μια μικρή λακουβίτσα;

Εκείνη την ώρα σίγουρα θα σιχαινόμουν και το πιθανότερο είναι να αραίωνα τις εμφανίσεις μου σ' αυτόν το ζαχαροπλάστη.

Τι θα έκανες αν το παιδί σου παίζοντας στη βεράντα (σε ψηλό όροφο) έριχνε το μπαλάκι από κάτω κατά λάθος κι έπεφτε πάνω στου γείτονα το παρκαρισμένο αυτοκινήτο δημιουργώντας μια μικρή λακουβίτσα;

ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ... ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ΓΤ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ!! ΧΑΧΑ:oops:

να βαλω εγω,

τι θα εκανες αν εβλεπες τρια σκυλια μαζι και κανουν τα ακατανομαστα και επρεπε να εξηγησεις στο βαπτηστηρι σου τι συμβαινει?

(μου ετυχε το απογευμα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...