Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Θα τους έλεγα ανέκδοτα και την προσευχή μου. Επίσης θα τους έλεγα τα μακαρόνια που θα βάλουν στο καζάνι μαζί μου να είναι Misko.

Τι θα έκανες αν ήσουν σε meeting στο γραφείο και διαπίστωνες ότι ένας εκ των συνέδρων σε καρφώνει με το βλέμμα του πολλά υποσχόμενος;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα που ειμαι παντρεμενη εννοεις, γιατι ελευθερη θα σου απαντουσα αλλα....

θα προσπαθουσα να τον αγνοησω και να μην τον κοιταω.

τι θα εκανες σου εκαναν περικοπη μισθου?

Αν αυτό γινόταν σε όλο το προσωπικό της εργασίας μου θα το δεχόμουν κι εγώ λόγω της οικονομικής κρίσης. Αλλιώς αν ήταν μόνο σε μένα θα ζητούσα εξηγήσεις.

Τι θα έκανες αν έβλεπες ένα παιδάκι 2-3 ετών στην παραλία μόνο του να ψάχνει τη μαμά του κι εκείνη άφαντη;

θα το επαιρνα μαζι μου και θα φροντιζα να βρουμε την μαμα του ή καποιον συγγενη.

τωρα αν εννοεις οτι θα ηταν εγκαταλελειμενο θα πηγαινα στην αστυνομια.

τι θα εκανες αν στο κομμωτηριο σου εβαφαν τα μαλλια με αλλο χρωμα απο αυτο που ειχες διαλεξει?

Εκτός απ' το δείξω δυσαρέσκεια και να τους αποδείξω ότι πριν λίγο συμφώνησαν στο τάδε χρώμα το οποίο έκαναν λάθος, δε θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Γνωρίζω ότι δεν κάνει να τα βάφεις στο καπάκι. Αλλά αν δε μου άρεσε θα τα ξαναέβαφα το συντομότερο δυνατόν.

Τι θα έκανες αν έβρισκες ένα σκυλάκι στο δρόμο να σφαδάζει από τους πόνους, εξαιτίας ασυνείδητου οδηγού που το χτύπησε και το εγκατέλειψε;

Διαφημίσεις

Εκτός απ' το δείξω δυσαρέσκεια και να τους αποδείξω ότι πριν λίγο συμφώνησαν στο τάδε χρώμα το οποίο έκαναν λάθος, δε θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Γνωρίζω ότι δεν κάνει να τα βάφεις στο καπάκι. Αλλά αν δε μου άρεσε θα τα ξαναέβαφα το συντομότερο δυνατόν.

Τι θα έκανες αν έβρισκες ένα σκυλάκι στο δρόμο να σφαδάζει από τους πόνους, εξαιτίας ασυνείδητου οδηγού που το χτύπησε και το εγκατέλειψε;

επειδη εχω τρελη φοβια με τα σκυλια (ναι ναι ακομα και μ αυτα που ειναι χτυπημενα και δε μπορουν να κουνηθουν) θα επαιρνα τηλ τον αντρα μου να ρθει να το παμε σε καποιον κτηνιατρο..

Τι θα εκανες αν σου ελεγαν πως μπορεις για μια μερα να κανεις ο,τι μα ο,τι θες χωρις να εχουν οι πραξεις σου συνεπειες?

an1cHjg0g001210MjJkfDc4NTU1NTZkYXxpIG1wb3VybXBvdWxpdGhyYSBtYXMgZWluYWk6.gif

Θα χόρταινα σφαλιάρες και κλωτσιές όσους δεν χωνεύω. Αααααα

Τι θα έκανες αν βρισκόσουν στο δρόμο σε σημείο τέτοιο που να βλέπεις αυτόν που πετούσε πέτρες στα αυτοκίνητα κατά πρόσωπο;

(Eviri, περιμένω τις παραπάνω μέρες.... ;))

Η που θα σταμάταγα άλλα αυτοκίνητα ώστε να τον μπαγλαρώσουμε όλοι μαζί, ή που θα καλούσα αστυνομία.

Τι θα έκανες αν ενώ ήσουν στο λεωφορείο (πίτα ως συνήθως απο κόσμο), αντιλαμβανόσουν οτι κάποιος επιχειρεί να κλέψει το πορτοφόλι κάποιου άλλου?

Θα έλεγα σε αυτόν που έχει το πορτοφόλι να το προσέχει γιατί του το παίρνουν.

Λοιπόν xazomanoula ήρθε η ώρα να σου δώσω τη βδομάδα που θα γίνεις αόρατη και την εξουσία να πετάς και να βρίσκεσαι ανά πάσα στιγμή όπου εσύ θέλεις. Τι θα έκανες;

Αρχίζω. Ιταλία καμια βδομάδα. Ισπανία, όλα τα νησιά της Ελλάδος, ατέλειωτες φάρσες και πλάκες, θα έπαιρνα τα χρήματα απο τους "μεγάλους" που μας τα παίρνουν εδώ και ΧΡΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ολόκληρα και θα τα μοίραζα όπου υπήρχε ανάγκη και θα προσπαθούσα να φτιάξω το καλύτερο δυνατό μέλλον για το παιδί μου κι όλα τα παιδιά του κόσμου (εντάξει έκανα και λίγα μαγικά δεν πειράζει ε?)

Εσύ?

Διαφημίσεις

Εγώ θα γινόμουν αόρατη μόνο αμέσως μετά από σένα για να σε ακουλουθώ, να κάνουμε παρέα και να σπάμε πλάκα μαζί, να κάνουμε και τις παγαποντιές μας και να διορθώνουμε ότι μπορούμε.

Τι θα έκανες αν το παιδί σου δεν το ήθελε κανένα άλλο παιδί στο σχολείο για να παίξουνε;

Θα έψαχνα την αιτία συζητώντας με το παιδί. Αν διαπίστωνα ότι δεν φταίνε τα άλλα παιδιά αλλά το δικό μου, θα το πήγαινα σε ψυχολόγο (σε περίπτωση που δεν μπορούσα εγώ να διορθώσω την αιτία).

Τι θα έκανες αν η πεθερά σου είχε πολύ άσχημο ή περίεργο όνομα κι ο άντρας σου επέμενε να ονομάσετε το παιδί με το δικό της;

Θα προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να δώσουμε κάποιο άλλο. Αν πάλι δεν γινόταν τίποτα τότε σίγουρα θα έβγαζα υποκοριστικό.

Τι θα έκανες αν πριν ακόμα γεννήσεις, με το που έμαθαν οτι το παιδί είναι αγόρι, άρχιζαν να μιλάνε γι αυτό με το όνομα του πεθερού σου, χωρίς καν να το έχεις συζητήσει με τον άντρα σου?

Καλά σε μένα ήταν κάτι δεδομένο ότι θα το έβγαζα με το όνομα των πεθερικών. Αυτό το συζητούσαν από τον αρραβώνα, όχι από την εγκυμοσύνη. Αλλά σε μένα έγινε το άλλο συζητούσαν όλοι οι άλλοι για τη βάφτιση του παιδιού, πού και πότε θα γίνει και το άκουσα εντελώς τυχαία στο μαιευτήριο πρώτη-δεύτερη μέρα που γέννησα κι αυτό επειδή η πεθερά μου συζητούσε με τον ξάδερφο του άντρα μου.

Τι θα έκανες αν ο άντρας σου σου πρότεινε να βαφτίσετε το παιδί σας στο χωριό του που μπορεί να απέχει από το σπίτι σας γύρω στις 4.5 ώρες;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...