Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Ξέρεις τι έπαθα τώρα; Τρίχα πέφτει στο χέρι μου ή στο πόδι μου, κατσαρίδα νομίζω ότι περπατάει. Φύλλο κουνιέται έξω κατσαρίδα νομίζω ότι έρχεται. Πώς θα κοιμηθώ απόψε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω εκδόσει καινούργια γιατί χρειάστηκε να βγάλω διαβατήριο.

Τι θα έκανες αν σου χάλαγε το φερμουάρ του παντελονιού ενώ ήσουν στο δρόμο και το μπλουζάκι σου είναι κοντό και δεν το κρύβει;

μου εχει τυχει, μπηκα στο πρωτο ταξι και γυρισα σπιτακι μου για να αλλαξω..

τι θα εκανες αν εβρισκες ενα πορτοφολι στο δρομο χωρις στοιχεια κατοχου αλλα με λεφτα μεσα?

Θα το έπαιρνα και θα περίμενα λίγο μήπως το αναζητήσει κάποιος.

Είσαι στη δουλειά λίγο πριν το σχόλασμα κι ενώ έχεις κανονίσει να βγεις με φίλες μετά απο πολυ πολύ πολύ καιρό, σου βάζουν δουλειά, την οποία αποκλείεται να προλάβεις να την τελειώσεις μέχρι να φυγεις. Τι κάνεις?

Διαφημίσεις

καθομαι και την κανω και ακυρωνω την εξοδο, δεν ειναι καιρος τωρα για γκρνιες στην δουλεια.

αλλα την μερα με τα μουτρα που θα ειχα ο προισταμενος θα το μετανειωνε....

τι θα εκανες αν μαθαινες ενα πολυ πικαντικο κουτσομπολιο που θα αφουρουσε δυο συναδελφους στην δουλεια?

θα το διεδιδες ή οχι?

Φυσικά και δεν θα το διέδιδα....τα προσωπικά των άλλων δεν με ενοχλούν ούτε με αφορούν. Γιατί λοιπόν να το κάνω;

Αν μάθαινες άπο κάποιον συνάδελφο κάποιο άσχημο κουτσομπολιό για έναν άλλο και εσυ ήξερες την αλήθεια, θα τον υπερασπιζόσουν;

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Φυσικά και δεν θα το διέδιδα....τα προσωπικά των άλλων δεν με ενοχλούν ούτε με αφορούν. Γιατί λοιπόν να το κάνω;

Αν μάθαινες άπο κάποιον συνάδελφο κάποιο άσχημο κουτσομπολιό για έναν άλλο και εσυ ήξερες την αλήθεια, θα τον υπερασπιζόσουν;

Εννοείται πως θα τον υπερασπιζόμουν με νευριαζουν αφάνταστα τα κουτσομπολια πισω από τις πλάτες των συναδέλφων μου δεν θέλω να κάνω ότι δεν θα ήθελα να μου κάνουν!

Τι θα έκανες αν ένας συναδελφός σου (σε υψηλό πόστο) στην έπεφτε αλλά ήξερες πως είναι παντρεμένος?

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Θα τον έβαζα στη θέση του και θα του έδειχνα με τη στάση μου ότι δεν είμαι απ' αυτές που νομίζει.

Τι θα έκανες αν με μαγικό τρόπο γινόσουν αόρατη -ος για μια μέρα;

Αχ γιατί βρε κορίτσι μόνο για μια μέρα? Αντε έστω να το δεχτώ και να απαντήσω. Αόρατη=μπορώ και να διακτινιστώ σωστά? Σωστά.

Αρχικά λοιπόν πάω μια βόλτα σε 2-3 μέρη που θα ήθελα να δω πως είναι πριν αποφασίσω να χαλάσω ένα σκασμό λεφτά για να πάω.

Στη συνέχεια, θα έκανα διάφορες πλάκες-φάρσες σε φίλους και γνωστούς που ξέρω πως γουστάρουν τέτοιες καταστάσεις, θα παρακολουθούσα τις αντιδράσεις του μικρού τις ώρες που λείπω απο το σπίτι και δεν το κρύβω. Θα έριχνα κι ένα βλέφαρο στη δουλειά του συζυξ να δω τι παίζει εκεί.

(Ελα εντάξει δεν ξεπέρασα τις 24 ώρες!:wink:)

Τι θα έκανες αν το "μαγικό τζίνι" σου έλεγε πως σου χαρίζει 300.000 Ευρώ?

Διαφημίσεις

Θα το ρωτούσα αν είναι αφορολόγητα (χαχα)

Τι θα έκανες αν ναυαγούσες σε ένα έρημο νησί;

(Την άλλη φορά xazomanoula θα σου δώσω μια βδομάδα γιατί έχεις δίκιο με μια μέρα αόρατος τι να πρωτοκάνεις)

θα προσπαθουσα να επιβιωσω και να βρω τροπο να γυρισω πισω αλλα πρωτα θα απολαμβανα μερικες μερες απολυτης ηρεμιας και διαιτας!!

τι θα εκανες αν γυριζες απο την δουλεια και ο αντρουλης σε ενημερωνε πως θα ερχοταν οι "καλοι του θειοι" για φαγητο ξαφνικα και επρεπε να ετοιμασεις κατι?

Θα ελεγα στον αντρουλη μου να παραγγειλουμε κατι για τους καλους θειους.....

Τι θα εκανες αν οι καλοι θειοι δεν ελεγαν να σηκωθουν να φυγουν,ησουν πτωμα και δουλευες την αλλη μερα??????

line_feet_beg_16_time_1136869200_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e92e2e2e.gif

Θα χασμουριόμουν μέχρι δακρύων ασύστολα μπροστά τους και κάποια στιγμή θα έλεγα στον άντρα μου δήθεν ότι πρέπει να ξυπνήσω πρωί.

(σαν το ανέκδοτο που λέει "ρε γυναίκα δε βάζουμε τις πυτζάμες μας μήπως θέλουν να φύγουν οι άνθρωποι; )

Τι θα έκανες αν στο νησί που ναυάγησες (επιμένω) ναι μεν ήταν ερημιά, αλλά περπατώντας ανακαλύπτεις ότι στην πίσω πλευρά του λόφου χορεύουν ζουλού;

ελα ρε κοπελια στο νησι του lost εχω πεσει?

μαλλον θα φοβουμουν να πλησιασω, τοσες ταινιες εχουμε δει, και θα απομακρυνομουν για την ασφαλεια μου.

αλλωστε τι αν ετρωγαν απο εμενα, θα ειχα μεινει μιση..

τι θα εκανες για να σωθεις να τυχον σε επιαναν οι ζουλου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...