Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Εε εε εε τότε μαύρα του μακαρούνιααααα (που λένε και στο χωριό του)

Όχι μωρέ έτσι το είπα για να γελάσουμε. Θα μου πέρναγε λίγο από το μυαλό ότι ίσως να την φλερτάρει, αλλά θα φερόμουν φιλικά προσπαθώντας να διαπιστώσω τι γίνεται.

Τι θα έκανες αν έβλεπες μέσα στο σούπερ μάρκετ κάποιον να βάζει κάτι στη τσέπη του κρυφά;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τιποτα. Δεν μπλεκομαι σε καταστασεις που δε με αφορουν αμεσα.(μπορει ο ανθρωπος να ειναι σε αθλια οικονομικη κατασταση και να παιρνει πχ ενα κουτι παιδικο γαλα....!!!!)

Τι θα εκανες αν το παιδακι σου (πχ εναμισι ετους) εβαζε κατι απο το σουπερ μαρκετ στη τσεπη και δεν το ειχες δει και χτυπουσε ο συναγερμος του ταμειου και πρεπει να σας ψαξουν?

Θα άφηνα να μας ψάξουν, φυσικά θα μου έπεφταν τα μούτρα γιατί άντε να τους πείσεις ότι δεν το κάναμε σκόπιμα.

Αν ήσουν αντικαπνίστρια σε βαθμό να μην αντέχεις καθόλου τον καπνό του τσιγάρου, τι θα έκανες αν καθόσουν ήρεμα και αναπαυτικά στη βεραντούλα σου και σου ερχόταν μέσα στη μύτη ο καπνός των από κάτω κατοίκων που καπνίζουν στη βεράντα τους;

μαλλον δεν θα εκανα τιποτα, στην βεραντα τους θα ηταν και θα ειχαν το δικαιωμα να κανουν ο,τι θελουν... δεν θα μπορουσα να τους κανω παρατηρηση.

(ευτυχως μενω στον πρωτο!!!:-D:grin::-D)

τι θα εκανες αν εβλεπες τον αντρα μιας φιλης σου με καποιαν αλλη?

(ααααχχχ πάλι στα δύσκολα έπεσα...)

Μάλλον θα προσπαθούσα αρχικά να δω αν ξέρει και τι η φίλη μου. Για το μετά δεν έχω ιδέα. Το σίγουρο είναι πως θα ήταν ένα θέμα που θα με προβληματίζε ως προς τι θα έπρεπε να κάνω.

Τι θα έκανες αν ξαφνικά ένοιωθες πως κάπως περίεργα γοητευμένη νοιώθεις για κάποιο φίλο, ή συνάδελφο ή γνωστό?

Διαφημίσεις

Θα το έπνιγα και θα έριχνα χαστούκια στον εαυτό μου.

Τι θα έκανες αν στο λεωφορείο είσαι όρθια, αυτό είναι φίσκα μέχρι και στα αφτιά με κόσμο και αισθάνεσαι πίσω σου κάποιον να σου κολλάει με "διαφορετικό" τρόπο;

Το συνηθισμένο. Αρχικά ρίχνω άγριο βλέμμα και προσπαθώ όσο μπορώ να απομακρυνθώ. Αν τελικά διαπιστώσω οτι όντως επιμένει, απλά τον κάνω ρόμπα.

Τι θα έκανες αν μετά απο μια κουραστική, εξαντλητική μέρα, ανυπομονώντας να φτάσεις σπίτι, σου τηλεφωνούσε ο αντρας σου για να σου πει πως πρέπει κάτι να ετοιμάσεις και να μαζέψεις λίγο το σπίτι διότι θα έρθουν π.χ. οι θείοι του?

Θα του εριχνα ενα βλεμμα που σκοτωνει... μα τελικα θα συνηδειτοποιουσα πως δεν φταίει αυτος που δεν ξερει να βρισκει μια πιστευτη δικαιολογια στα γρηγορα (του τυπου -συγνωμη θα λειπουμε) αυτό΄η το χεις η δεν το χεις! - στο τελος θα εφτιαχνα δυνατο καφε για μενα για να προλαβω να τα ετοιμασω όλα...

Τι θα εκανες αν ξυπνουσες το πρωι και τα εβλεπες ολα μαυρα χωρις να θες να μιλησεις πουθενα ???

Θα συνέχιζα να τα βλέπω όλα μαύρα. Άμα είμαι μαχμουρλού το πρωί δε με σώζει τίποτα, ίσως μόνο το χιούμορ του άντρα μου.

Τι θα έκανες αν το πρωί που ξυπνούσες έβρισκες μια ψόφια κατσαρίδα πάνω στο κρεβάτι δίπλα σου;

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ξύπνα Γιάννη Κατσαρίδα!!!!

Τις απεχθάνομαι λέμε!!!!!!!!!! ΜΠΛΙΑΧ

Τι θα έκανες αν ξύπναγες και μια ζωντανή τέτοια την έπαιρνε το μισάνοιχτο μάτι σου να βολτάρει?

Διαφημίσεις

Πραγματικά χάνεις που δε με βλέπεις τι αντίδραση έχω στις κατσαρίδες. Πριν από λίγο μου συνέβη να μπει το τέρας στο σαλόνι, γι' αυτό εμπνεύστηκα την ερώτηση πριν, και είχα στο ένα χέρι τη σκούπα και στο άλλο το τέζα. Φαντάζομαι ότι η απέναντι γειτόνισσα έκοψε εισητήρια που με έβλεπε. Να μισοφωνάζω και να μισοκάνω τη φωνή που σχεδόν κλαίει, φαντάσου να γινόταν αυτό με το που θα άνοιγα το μάτι μου. Δεν έχω λόγια....

Τι θα έκανες αν την έχανες (την κατσαρίδα, μου κόλλησε τώρα)από τα μάτια σου και δεν έβλεπες πού κρύφτηκε;

Έχουν τύχει 2 σκηνικά. 1. Την πετυχαίνω μέσα στο καλάθι με τα άπλυτα του μικρού :twisted::confused:. Τσιρίδες, φασαρία, #%#&@%# καταλαβαίνεις. Κλείνω παράθυρο μπάνιου, βάζω όλα τα ρούχα σε μια σακούλα, ο διακτινισμός δούλεψε στο να φέρω το τέζα, ψεκάζω όλο το μπάνιο, κλείνω πόρτα και την στήνω απ έξω για κανα μισάωρο. Τελικά ανοίγωντας ήταν τ ανάσκελα λίγο πριν την έξοδό της. YES!!! Το 2ο μου κρύβεται κάτω απο τον πάγκο της κουζίνας. Εκεί που βάζουν τα προστατευτικά για το σφουγγάρισμα στο κάτω μέρος? Εκεί. Ψέκασα, περίμενα κι η βρωμιάρα δεν βγήκε ποτέ. Μάλλον θα βρω το πτώμα της αν γκρεμίσω το νεροχύτη.

Σιχαίνεσαι όλα τα ζωύφια?

Νομίζω, χωρίς να σκεφτώ πολύ, ότι τα αντέχω λίγο πολύ όλα εκτός από την κατσαρίδα αυτήν την καφέ του υπονόμου. Βρε τις ρουφιάνες φέτος μπήκανε 4 μέχρι τώρα και υποψιάζομαι ότι φταίει η ζέστη γι' αυτό. Παναγίτσα μου να έρθει σύντομα ο χειμώνας.

Τι θα έκανες αν στο δρόμο που περπατούσες έβλεπες μπροστά σου έναν αρκετά ηλικιωμένο να σκοντάφτει, να πέφτει, να χτυπάει το κεφάλι του και να του τρέχουν αίματα από το μέτωπο στο οποίο αστραπιαία δημιουργήθηκε ένα τεράστιο καρούμπαλο;

Άλλο θέμα αυτό. Σοκάρομαι με τέτοια χτυπήματα. Αρχικά θα κοίταζα αν είχα πάνω μου κάτι να του πιέσω την πληγή να περιορίσω την αιμμοραγία και στη συνέχεια προφανώς θα καλούσα σε βοήθεια.

Ενώ εισαι στο super market, περιμένεις αρκετή ώρα στην ουρά, φτάνει η σειρά σου, αδειάζεις ένα καρότσι πράγματα και την ώρα που πας να πληρώσεις αντιλαμβάνεσαι πως δεν έχεις το πορτοφόλι σου?

Σενάριο 1ο. Το σούπερ είναι κοντά στο σπίτι μου. Ρωτάω την ταμία αν την εξυπηρετεί να κλείσω το ταμείο για πάρτη μου μέχρι να τσακιστώ να βγάλω φτερά για να φέρω το πορτοφόλι μου ή να αφαιρέσει τα πράγματα και να πάω με την ησυχία μου. Μόλις συνέλθει από το σοκ η ταμίας ανάλογα με την απάντησή της πράττω.

Σενάριο 2ο. Το σούπερ είνα μακριά και χρειάζεται να πάω με αυτοκίνητο σπίτι. Τότε αρχίζω να εκπλήσσομαι λίγο πραγματικά και λίγο ψεύτικα και φωνάζω ότι με κλέψανε δεν μπορεί εδώ το είχα το πορτοφόλι.

Τι θα έκανες αν έχανες την αστυνομική ταυτότητά σου, σου εκδιδόταν καινούργια και μετά από μερικά χρόνια την έβρισκες τυχαία κάπου (ας πούμε μαζί με την τσάντα που σου κλέψανε αν αυτός είναι ο τρόπος που την έχασες), θα την παρέδιδες στην αστυνομία ή θα την κρατούσες έστω για ενθύμιο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...