Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

τι θα εκανες αν το γειτονα που δεν εχετε μιλησει και ποτε,τον ενοχλει που ψηλωνουν τα κυπαρισακια σου και μια μερα ξυπναει και σου κοβει ολες τις κορφες (και το χει κανει ηδη 2 φορες στα δικα σου και αλλη 1 στου διπλανου σου????:twisted::twisted::twisted::twisted:(πραγματικο παραδειγμα ετσι?)

[Τι λες βρε v&a και δεν τον φύτεψες (το γείτονα) κάτω από κάποια από τις κορυφές που σου έκοψε;]

Θα κρατούσα για ένα διάστημα τα 200ευρώ μήπως μάθω ποιος τα έχασε ώστε να του τα παραδώσω. Αν στο διάστημα αυτό δεν εμφανιζόταν κανείς και δεν μάθαινα από τρίτους τίποτα, τότε κάτι θα αγόραζα με αυτά και θα έδινα και σε φτωχούς.

Τι θα έκανες αν στο αεροδρόμιο σου έβγαζαν τις βαλίτσες σου υπέρβαρες και σου ζητούσαν να πληρώσεις 150 ευρώ για τα επιπλέον κιλά;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου έχει συμβαί και έχω πληρώσει. Δεν μπορούσα να κάνω τπτ άλλο.

Τι θα έκανες αν έβλεπες έναν διάσημο καλλιτέχνη στο αεροπλάνο;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Έχω δει μερικούς μέχρι τώρα και το μόνο που έκανα ήταν να τους κοιτάω, τίποτα άλλο.

Τι θα έκανες αν οποιοσδήποτε διάσημος τύχαινε να κάτσει στη διπλανή ακριβώς θέση από σένα στο αεροπλάνο;

θα του μιλουσα φυσικα,

τι θα εκανες αν καποιος που καθοταν διπλα σου σε οποιοδηποτε μεσο ηταν πολυ ενοχλητικος και σου μιλουσε συνεχεις? (μου εχει τυχει απο Μαγιορκα-Αθηνα και πραγματικα βογγυξα)

Κάποτε μου είχε τύχει σε διαδρομή Αθήνα - Κρήτη με αεροπλάνο, κι ενώ ήθελα να βλέπω από το παράθυρο τη θέα με την κουβέντα δε με άφηνε, γιατί ήθελε να την κοιτάω κιόλας (ήταν ένα κορίτσι της ηλικίας μου τότε περίπου 12-13). Δεν θα έκανα τίποτα θα συμμετείχα στην κουβέντα και θα κοιτούσα και έξω.

Τι θα έκανες αν ξαφνικά έβλεπες τον άντρα σου εκεί που κουβεντιάζετε να λιποθυμάει χωρίς εμφανές σύμπτωμα που να οδηγεί σ' αυτό;

Διαφημίσεις

πω πω τι λες τωρα?

θα κρατουσα την ψυχραιμια μου και θα του εδινα πρωτες βοηθειες!

ειμαι γενικα ψυχραιμη σε κατι τετοια, εννοειτα θα καλουσα και ασθενοφορο!

τι θα εκανες αν εισουν καλεσμενη σε καποια γιορτη και τα φαγητα που ειχαν ετοιμασει δεν τρωγοντουσαν με τιποτα?

πω πω τι λες τωρα?

θα κρατουσα την ψυχραιμια μου και θα του εδινα πρωτες βοηθειες!

ειμαι γενικα ψυχραιμη σε κατι τετοια, εννοειτα θα καλουσα και ασθενοφορο!

τι θα εκανες αν εισουν καλεσμενη σε καποια γιορτη και τα φαγητα που ειχαν ετοιμασει δεν τρωγοντουσαν με τιποτα?

:roll: ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ!:mrgreen:

ΠΡΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ!

Τι θα έκανες αν

ο διπλανος σου συνεργατης στο γαφειο παρα τις συνεχεις συστασεις σου οτι σε ενοχλει ο καπνος εκεινος συνεχιζε να καπνιζει μεσα στην μουρη σου.........:evil::evil::evil:

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

θα του το ξαναελεγα πολυ ευγενικα (δεν μου αρεσει να τσακωνομαι) αλλα αν συνεχιζε το λογω θα ειχε ο προισταμενος!

τι θα εκανες αν εισουν πωλητρια και μια πελατισσα σου μιλουσε προσβλητικα?

Μου έχει τύχει και κάποιους τους έχω βάλει στη θέση τους με τον κοφτερό μου λόγο, ενώ κάποιες άλλες φορές απλώς τους αφήνω να μιλάνε χωρίς να διακόπτω, ώστε να μαζευτεί κόσμος (τέλος πάντων όσοι είναι σε ένα γραφείο έστω κι ένας) και να δικαιωθώ όταν εκείνος θα εκτίθεται.

Τι θα έκανες αν μάθαινες ότι ο συνταξιδιώτης του διπλανού σου καθίσματος στο αεροπλάνο έχει τον ιό Η1Ν1 και το αεροπλάνο είναι φίσκα άρα δεν μπορείς να αλλάξεις θέση;

ελα μωρε δεν γινονται αυτα τα πραγματα..

μαλλον θα συνεχιζα την πτηση μου πολυ προσεκτικα.

τι θα εκανες αν σου εκαναν ενα πολυ ακριβο δωρο ενω εσυ λιγες μερες πριν ειχες προσφερει ενα πολυ φτηνοτερο?

Διαφημίσεις

Γαργάρα....:roll::roll:

Τι θα έκανες αν ενώ είσαι αραχτή στην ξαπλώστρα περιμένοντας την υπόλοιπη οικογένεια να ξυπνήσει και να έρθει για μπάνιο σου "μπαστακωνόταν" κάποιος για να μιλήσετε?

xμμμμμμ αναλογως. αν δε με πειραζε λιγη κουβεντουλα θα μιλουσα μεχρι να ερθει η οικογενεια.

αν βαριομουν φριχτα θα του ελεγα 2 κουβεντες και μετα θα επαιρνα τηλ τον συζυγο να ρωταω ποτε θα ρθει με τα παιδια ωστε ν ακουσει ο "ακαλεστος συνομιλητης" πως διαθετω κι απο τετοιο και σιγα σιγα να την κανει. ε αν δεν ειχε σκοπο να τη κανει θα προσθετα κιολας πως "με συγχωρειτε τωρα αλλα ειναι και ευεξαπτος ο συζυγος και καλυτερα να μη μας δει να μιλαμε μη μας παρεξηγησει!!!!":tongue::tongue::tongue::tongue: θα ειχε πλακα! βεβαια ο συζυγος μου δε νομιζω να χε κανενα προβλημα με τετοια καθοτι φουλ κοινωνικος...

Τι θα εκανες αμα ο "ακαλεστος συνομιλητης" ηταν κουκλι και πιανατε τη κουβεντα κ περνουσατε καλα και ξαφνικα εσκαγε ο συζυγος σου???;)

Μαλιστααααα. Θα περνούσαμε καλά μέχρι να σκασει ο σύζυγός μου.

Κι αν ο "ακάλεστος συνομιλητής" δεν είχε πρόβλημα να συνεχίσει να είναι στην παρέα σας, ενώ έχει έρθει ο συζυξ κι έχουν γίνει οι συστάσεις? Ε?

εμεις γενικως δεν εχουμε ετοια προβληματα τους καλοδεχομαστε τους ξενους! μια χαρα θα ητανε κανενα προβλημα.

Αν ομως ο ακαλεστος συνομιλητης πετουσε σποντες και σε φλερταρε μπροσταστον αντρα σου χωρις ενδοιασμους????

τοτε το προβλημα θα το ειχε ο συζυγος, οχι εγω,

θα τον ρωτησω και θα σας πω....:D:D:D

τι θα εκανες αν κατεβαινες στην πισινα του περιβοητου ξενοδοχειου και εβλεπες τον συζυγο να μιλαει με μια κοπελιτσα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...