Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

αν οι λογοι ηταν σωστοι δεν θα με πειραζε..

και τωρα που εχω πιο καλη θεση απο τους αλλους ολα εγω τα ακουω..

τι θα εκανες αν στην δουλεια σου ανακαλυπτες οτι μια συναδελφος λεει συνεχω ψεμματα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα την απομόνωνα και θα ειδοποιούσα και τους άλλους συναδέλφους να έχουν το νου τους.

Τι θα έκανες αν συνειδητοποιούσες ότι ενώ δουλεύεις αρκετά και θα άξιζες παραπάνω χρήματα είτε σε μορφή μπόνους ή αύξησης, η συνάδελφός σου (που κοροϊδεύει και λίγο και δε δουλεύει όσο σκληρά δουλεύεις εσύ) παίρνει περισσότερα από σένα μόνο και μόνο για να έχουν τα αφεντικά την εύνοια των γονιών της για κάποιους Χ λόγους;

θα την είχα από κοντά. πού ξέρεις, μπορεί να μου φαινόταν χρήσιμη κι εμένα!

τί θα έκανες, αν η συνάδελφός σου στον όμιλο που δουλεύεις λέει αρλούμπες, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσει το αφεντικό, αλλά επί της ουσίας μόνο το σώμα της προσφέρει και νομικά είναι επικίνδυνη; (εγώ πάντως κάνω την πάπια)

Αν δεν την είχε πάρει χαμπάρι το αφεντικό τότε πλαγίως θα προσπαθούσα να αντιπαραβάλλω τη δική μου δουλειά (αν είναι εφικτό), ώστε να φανεί πόσες αρλούμπες λέει η άλλη συνάδελφος. Ή γενικά θα τη ρωτούσα μπροστά στο αφεντικό και συναδέλφους σημεία της δουλειάς της ώστε να την ξεσκεπάσω. (Αλλιώς την πάπια και τη χήνα μαζί)

Τι θα έκανες αν άκουγες αργά τη νύχτα θόρυβο στο μπαλκόνι σου που να μοιάζει με παραβίαση του εξώφυλλου, ενώ εσύ είσαι μόνη με το παιδί (παιδιά) σου στο σπίτι;

καλα τα εκανα πανω μου.

θα κλειδωνομουν στο δωματιο των παιδιων και θα επαιρνα τηλ την αστυνομια και σιγουρα καποιον γειτονα.

τι θα εκανες αν μια φιλη σου ειχε ετοιμαστει για να παει σε καποιο γαμο και το ρουχο που ειχε ραψει και ολα τα υπολοιπα αξεσουαρ ηταν πολυ κακογουστα. θα της ελεγες την αληθεια ή οχι?

Διαφημίσεις

(Εγώ πάντως Μαρία-Ελπίδα ήμουν αποφασισμένη για όλα).

Αν ήξερα ότι δεν θα προσβληθεί θα της έλεγα με ωραίο τρόπο "πού είναι εκείνο το ωραίο τάδε χρώμα φορεματάκι που σε φώτιζε στο πρόσωπο και που είχες βάλει πριν λίγες μέρες και σου πήγαινε τόσο ωραία, ίσως πιο ωραία από αυτό το σημερινό"; Αλλιώς δε θα μιλούσα καθόλου αν ήξερα ότι θα το πάρει στραβά.

Τι θα έκανες αν ήσουν αμέριμνη και ωραία επιτρέφοντας με το λεωφορείο από το φροντιστήριό σου ή τη δουλειά σου και στο σπίτι διαπίστωνες ότι αδιαθέτησες και κοινώς έγινες ρεζίλι;

Θα ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί αλλά δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι για να γυρίσω το χρόνο πίσω και να το αποτρέψω.

Τί θα έκανες αν σου ερχόταν μια επίσκεψη φέρνοντας μαζί το σκυλί ή τη γάτα χωρίς να σε ρωτήσει?

Θα τους έλεγα να το δέσουν στη βεράντα όση ώρα θα καθόμασταν στο σαλόνι, για να μη γεμίσει τρίχες του ζώου το σπίτι.

Τι θα έκανες αν στο πατρικό σπίτι του άντρα σου έρχονταν το ίδιο διάστημα για διακοπές και τα αδέρφια του με τις οικογένειές τους που σημαίνει ότι θα μοιράζεστε την ίδια τουαλέτα από 8-10 άτομα, το πλύσιμο των πιάτων μεσημέρι-βράδυ-απόγευμα και τις λοιπές δουλειές;

Δεν θα με πείραζε καθόλου, αφού αυτό θα είναι και το δίκαιο να μοιράζονται όλοι τις δουλειές. Θα μπε πείραζε αν κάποιοι έκαναν το κορόιδο.

Τί θα έκανες αν έπρεπε να ταξιδέψεις αεροπορικώς και λόγω κίνησης αργούσες να φτάσεις στο αεροδρόμιο και έχανες την πτήση?

Αν είχα χρονικό περιθώριο θα έπαιρνα την επόμενη. Και καλά να πάθω που δεν ξεκίνησα έγκαιρα από το σπίτι μου. Αλλιώς θα προσπαθούσα μέσω άλλων εταιρειών ή χωρών-σταθμών να φτάσω στον προορισμό μου.

Τι θα έκανες αν δύο κοινοί γείτονές σου, με τους οποίους διατηρείς άριστες σχέσεις, πιάνονταν στα χέρια εξαιτίας κάποιου καυγά κι αργότερα ο ένας απ' αυτούς σε καλούσε σαν μάρτυρα στο δικαστήριο που θα επακολουθούσε;

Διαφημίσεις

παντα εχω ενα τρομερο αγχος με αυτα και ποτε δεν αργω σε δρομολογια και πτησεις (ζυγος αν σου λεει κατι...:mrgreen:)

αλλα αν μου συνεβαινε θα προσπαθουσα να βρω κατι αλλο ψυχραιμα παντα!

τι θα εκανες αν σου καιγοταν ενα καλο ρουχο που ειχες δανειστει στο σιδερωμα?

Αν είχα χρονικό περιθώριο θα έπαιρνα την επόμενη. Και καλά να πάθω που δεν ξεκίνησα έγκαιρα από το σπίτι μου. Αλλιώς θα προσπαθούσα μέσω άλλων εταιρειών ή χωρών-σταθμών να φτάσω στον προορισμό μου.

Τι θα έκανες αν δύο κοινοί γείτονές σου, με τους οποίους διατηρείς άριστες σχέσεις, πιάνονταν στα χέρια εξαιτίας κάποιου καυγά κι αργότερα ο ένας απ' αυτούς σε καλούσε σαν μάρτυρα στο δικαστήριο που θα επακολουθούσε;

να βαλουμε τα πραγματα σε μα σειρα φινελαδα, ελπιζω να σε προλαβω..

στην ερωτηση σου, δεν θα πηγαινα, δεν θα ηθελα να παρω την θεση κανενος.

Αν μου καιγόταν στο σιδέρωμα το δανεικό ρούχο, θα έλεγα σε κοντινούς μου να διαδώσουν ότι πέθανα.

Τι θα έκανες αν θέλατε να βάψετε εξωτερικά το κτίριό σας και κανείς από τους ενοίκους δεν συμφωνούσε με το χρώμα που προτείνει ο καθένας; Δηλαδή κάθε ένοικος και διαφορετική άποψη.

μαλλον θα εμενε αβαφτο αφου οι κανονισμοι πολυκατοικιων λενε "ιδιο χρωμα ολα τα διαμερισματα!!!" το πολυ πολυ να επαιρνα εγω ενα ιδιο χρωμα σαν το υπαρχον και να φρεσκαρα το δικο μου!:)

τι θα εκανες αν το γειτονα που δεν εχετε μιλησει και ποτε,τον ενοχλει που ψηλωνουν τα κυπαρισακια σου και μια μερα ξυπναει και σου κοβει ολες τις κορφες (και το χει κανει ηδη 2 φορες στα δικα σου και αλλη 1 στου διπλανου σου????:twisted::twisted::twisted::twisted:(πραγματικο παραδειγμα ετσι?)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...