Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Θα κοκκίνιζα, θα ξεροκατάπινα και θα έλεγα καμμιά δικιολογία του τύπου ότι δεν προλάβαινα να ψάξω καλύτερα για ωραιότερο δώρο.

Τι θα έκανες αν παρεβρισκόσουν σε κάποια εκδήλωση και διαπίστωνες (χωρίς να το περιμένεις) ότι είσαι πολύ καλά ντυμένη για την περίσταση, ενώ όλοι οι άλλοι είναι πιο απλοί;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα έδειχνα απλότητα με τον τρόπο μου (μου έχει συμβεί)

τί θα έκανες, αν σε meeting πολλών εκατομμυρίων ευρώ όλοι περίμεναν να δουν τη δικηγόρο που συνέταξε τα συμβόλαια, έχοντας στο μυαλό τους κάποια ηλικιωμένη, κακομούτσουνη και ήταν έκδηλη η έκπληξή τους όταν αντικρύζουν μια νέα ευπαρουσίαστη δικηγορίνα;

Πωπω Σεβούλα φαντάζομαι. Θα ήθελα να ήμουν στη θέση σου.

Λοιπόν, θα εκτιμούσα καταρχήν την έκπληξη και το θαυμασμό τους και θα προσπαθούσα να τους πείσω με δυναμισμό ότι δεν χρειάζεται να είμαι η "γριά" πεπειραμένη. Θα παρουσίαζα ό,τι πιο νεωτεριστικό μπορούσα και φυσικά ο λόγος μου θα ήταν καταπέλτης ώστε να τους πείσω ότι και οι νέοι (και ωραίοι) είναι ικανοί και άξιοι όπως οι μεγαλύρης ηλικίας.

Τι θα έκανες αν κάποια συγγενής σου σου αφηγούνταν έναν εφιάλτη της που, εσύ γνωρίζοντας να ερμηνεύεις όνειρα, καταλαβαίνεις ότι προμηνύει θάνατο;

(καλέ κι εγώ ξέρω από όνειρα! στο προηγούμενο δεν έδειξα κανένα δυναμισμό. είπα τα του συμβολαίου και τα της νομοθεσίας, νομολογίας και κόπηκαν τα πολλά. ο αφεντικός χαμόγελα ικανοποίησης γιατί το συμβόλαιο ήταν δεμένο, ο αντισυμβαλλόμενος και τα τσιράκια με το στόμα ανοιχτό όσο μιλούσα. οι δικοί μας χασκογελούσαν με την κατάσταση.)

λοιπόν, στο θέμα μας, εγώ το έχω πει κι έχει βγει.

τί θα έκανες, ενώ είσαι Χ.Ο.και τα πεθερικά σου ήταν άθεϊοι, καταλάβαινες ότι προσπαθούσαν ύπουλα μέσω του άντρα σου να επιβάλλουν το ίδιο και για το παιδί σου;

Επειδή έχω βαθιά ριζωμένη την ορθοδοξία μέσα μου το πιο πιθανό είναι ακόμη και να μην παντρευόμουν τον άντρα αυτό γιατί γνωρίζω ότι αργότερα θα αντιμετωπίσω προβλήματα πάσης φύσεως. Αν όμως τον αγαπούσα πολύ κι ερχόμουν αναγκαστικά αντιμέτωπη με την κατάσταση της ερώτησής σου, τότε θα έλεγα ευθέως στα πεθερικά ότι δεν δέχομαι να γίνει καμία προσέγγιση του παιδιού ως προς το θέμα θρησκείας γιατί δεν θεωρώ άλλη θρησκεία ή αθεΐα αξιότερη της ορθοδοξίας.

Τι θα έκανες αν το παιδί σου παρουσίαζε χοληστερίνη και οι παπούδες - γιαγιάδες κι από τις δύο πλευρές το φλόμωναν στα γλυκά και παγωτά και είχαν την απαίτηση το παιδί να τα φάει με το "έτσι θέλω";

Διαφημίσεις

θα γινοταν ο μεγαλος κακος χαμος, αν δεν μπορουν να καταλαβουν τι ειναι σωστο για το παιδι μας τοτε θα τον ηθελαν τον εξαψαλμο τους!!!

τι θα εκανες αν ηταν η ονομαστικη σου γιορτη και δεν ειχες ορεξη για γιορτες και τετοια.. πως θα το απεφευγες?

Το ενα μου ονομα δεν εχει ονομαστικη εορτη οποτε την γλιτωνω ευκολα..το αλλο μου ονομα το ξερουν ελαχιστοι οποτε οταν εχω κεφια για χαρες και πανηγυρια τους το υπενθυμιζω..

Τι θα εκανες εαν μια μ@λ@κω ερχοταν στο παρκο οπου εχεις παει το 2 μηνων μωρο σου βολτα και καθοταν διπλα απ το μωρο με το κινητο σκουλαρικι και το τσιγαρο προεκταση του χεριου?

an1cHjg0g001210MjJkfDc4NTU1NTZkYXxpIG1wb3VybXBvdWxpdGhyYSBtYXMgZWluYWk6.gif

Πωπω τι λες τώρα, το χειρότερό μου. Αλλά τέτοιοι τύποι δυστυχώς δεν παίρνουν από παρατηρήσεις οπότε πιθανολογώ να άλλαζα παγκάκι για να περνάμε καλύτερα το μωρό μου κι εγώ.

Τι θα έκανες αν κάποιο παιδί στις κούνιες έκανε κολιές με το ποδήλατο ακριβώς μπροστά από την κούνια που κάνει το παιδί σου, μόνο και μόνο για να του πετάξει χώμα, ενώ ο πατέρας του δεν του έκανε καμία παρατήρηση βλέποντάς το;

Θα μιλούσα στον πατέρα και αν δεν έπαιρνε από λόγια θα έπαιρνα το παιδί μου πιο πέρα.

Τί θα έκανες αν σου έρχεται μια επίσκεψη το μεσημέρι, έχει πάει η ώρα 11 το βράδυ, έχεις σηκωθεί από τις 6, το ξέρει, κοντεύει να σε πάρει ο ύπνος, έχεις να σηκωθείς πάλι πρωί και αυτό το ξέρει και δεν φεύγει?

Καλέ πού με ξέρεις και γνωρίζεις όσα μου συμβαίνουν; Μου έχει συμβεί και μάλιστα από συγγενείς. Δυστυχώς εγώ λόγω χαρακτήρα δεν θα έκανα τίποτα. Τα πιο δραστικά μέτρα που θα έπαιρνα θα ήταν να χασμουριέμαι ασύστολα μπροστά τους και μάλιστα δακρύζοντας.

Τι θα έκανες αν η γειτόνισσα σου έλεγε ότι επιθυμεί να της κρατάς το μωρό κάποιες ώρες καθημερινά καθώς αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα ζήλειας με το μεγαλύτερο παιδάκι της;

Διαφημίσεις

αν ειχα χρονο και το παιδακι ηταν συνεργασιμο, δεν θα ελεγα οχι..

τι θα εκανες ομως αν η ιδια γειτονισσα σου αφηνε το παιδακι για δηθρν λογω την ζηλεια και εκεινη εκοβε βολτιτσες στην πλατεια?

Σίγουρα θα το κρατούσα μόνο όταν θα μου έκανε κέφι και τις υπόλοιπες φορές θα προφασιζόμουν ότι υπάρχει κάποιο εμπόδιο και δεν μπορεί να μου το αφήσει.

Τι θα έκανες αν μάθαινες ότι το σπίτι σου είναι χτισμένο πάνω σε παλιό πολύ παλιό νεκροταφείο;

Μπορεί και να μετακόμιζα.

Τί θα έκανες αν δύο άνθρωποι σου εξομολογούνται ο καθένας τον έρωτα του για τον άλλο αλλά σε παρακαλούν να μην τους αποκαλύψεις για τον φόβο της απόρριψης?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...