Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Η πίστα το αποκλείουμε να άνοιγε ώστε να χωθώ μέσα έτσι??? Ε τότε διακριτικά διακριτικά επιστροφή στο τραπέζι. (Εκτός κι έπαιζε τίποτα καλό σε διπλανό τραπέζι :wink:)

Τι θα έκανες αν ήσουν καλεσμένη σε γάμο εκτός της πόλης σου και θα ντυνόσουν σε ξενοδοχείο και την ώρα που ετοιμάζεσαι για την εκκλησία, αντιλαμβάνεσαι πως ξέχασες σπίτι τα παπούτσια που θα φόραγες???

copy.pngfavicon.icotrans.pngcopy.pngfavicon.icotrans.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για να είμαι σε ξενοδοχείο θα πει ότι έχω πάρει αρκετά χρήματα μαζί μου για ό,τι τύχει. Και να που τυχαίνει. Τώρα, αν έχω λίγο χρόνο μπροστά μου και πουλάει το ξενοδοχείο (κάποια ξενοδοχεία διαθέτουν καταστήματα μέσα) θα αναγκαστώ να αγοράσω από 'κει και μετά να τα κλαίω τα λεφτάκια μου για πολύ καιρό. Αν πάλι το ξενοδοχείο δεν διαθέτει καταστήματα και έχω δει έξω, γύρω του μαγαζιά ίσως τολμήσω να αργήσω λίγο στο γάμο αλλά να πάω ευπρεπής. Αλλιώς θα έβαζα πιο πρόχειρο παπούτσι με πιο πρόχειρο ντύσιμο αναγκαστικά, δηλαδή με το ρούχο που θα πήγαινα στο ξενοδοχείο πιθανότατα ή ό,τι άλλο εμφανίσιμο είχα μαζί μου.

Τι θα έκανες αν χόρευες στο γλέντι του γάμου της ξαδέρφης σου και αντιλαμβανόσουν ότι η κοπελίτσα που σου κρατάει το χέρι από τη μία πλευρά του κύκλου προσπαθεί με τρόπο να σου βγάλει το δαχτυλίδι που φοράς; (μου έτυχε και αυτό)

θα της χτύπαγα τα δάχτυλα, λέγοντάς της "ατιμούλι, δεν είναι δικό σου!"

τί θα έκανες αν ο άντρας σου σου έλεγε ότι δεν θα σε πάρει στην παρουσίαση της διατριβής του, επειδή δεν του συμπαραστάθηκες σε αυτή του την προσπάθεια κι έχει και δίκιο;και μάλλον θα πάρει πάλι 10! (μ' έφαγε η γκρίνια)

Θα άρχιζα τις γαλυφιές και ίσως του έδινα κάποια ανταπόδωση.

Τι θα έκανες αν ενώ είσαστε διακοπές σε μέρος που δεν έχετε ξαναπάει ο άντρας σου θέλει να πηγαίνετε πρωί απόγευμα στη θάλασσα, ενώ εσύ θέλεις να γνωρίσεις ότι προσφέρεται για θέαμα (αξιοθέατα, κατακόμβες, κάστρα, μπαράκια κλπ);

Θα άρχιζα τις γαλυφιές και ίσως του έδινα κάποια ανταπόδωση.

Τι θα έκανες αν ενώ είσαστε διακοπές σε μέρος που δεν έχετε ξαναπάει ο άντρας σου θέλει να πηγαίνετε πρωί απόγευμα στη θάλασσα, ενώ εσύ θέλεις να γνωρίσεις ότι προσφέρεται για θέαμα και διασκέδαση (αξιοθέατα, κατακόμβες, κάστρα, μπαράκια κλπ);

Διαφημίσεις

Eviri μου εχει τυχει αυτο που ρωτας,

οταν αρχισει και κανει τετοια, βαζουμε ενα ωραιοτατο προγραματακι και τα προλαβαινουμε ολα!!

με δημοκρατικες διαδικασιες, μην χαλασουμε και τις διακοπουλες μας...

τι θα κανατε αν ειχατε κανονισει να φυγετε για μονοημερη εκδρομουλα και ο συζηγος κοιμαται ακομα? (και η ωρα ειναι 9:30 και επρεπε να ειχαμε ηδη φυγει?)

Αν ήξερα ότι το έχει συνήθεια να αργεί στις υποχρεώσεις του, θα τον έβαζα να κοιμάται με το σκύλο (που δεν έχουμε) και το πρωί για να ξυπνήσει θα του πέταγα τη γάτα (που δεν έχουμε) στο κρεβάτι.

Τι θα έκανες αν στο γάμο της αδερφής του άντρα σου (κουνιάδα σου) ο άντρας πεταγόταν στο εστιατόριο, λίγα τετράγωνα πιο κάτω από το ξενοδοχείο που γίνεται το γλέντι του γάμου, που έχει κανονιστεί συνάντηση συμμαθητών του, για να κάτσει έστω για λίγο κι εσύ έμενες μόνη σου στο γάμο για περίπου 30΄-1 ώρα;

τωρα μην μου πεις οτι αυτο στο εχει κανει ο δικος σου?

αν ηθελε να φυγει απο τον γαμο της ιδιας του της αδελφης εγω τι να του κανω?

δεν θα χαλουσα το κεφι μου, θα κοιτουσα να περασω καλα.

τι θα εκανες εαν ειχες μια γειτονισσα που ολη την μερα τσακωνεται και φωναζει με τον φιλο της ή την οικογενεια της?

(Κι όμως μου το έχει κάνει και θεωρούσε ότι είμαι και παράξενη που του έλεγα να μην πάει.)

Πιθανότατα δεν θα έκανα τίποτα. Αν κάποια στιγμή δεν άντεχαν τα νεύρα μου το πολύ πολύ να φώναζα από κάποιο παράθυρο σσσσσ.

Τι θα έκανες αν για μερικά χρόνια λόγω της δουλειάς του άντρα σου πήγαινες σε ένα κράτος στο οποίο σε υποχρέωναν να φοράς το ντόπιο ντύσιμό τους που θα έχει και μαντήλι στο κεφάλι όταν θα έβγαινες από το σπίτι σου;

Διαφημίσεις

Αχ Eviri μου....πολύ δύσκολο δίλημμα, γιατί είμαι πολύ ενάντια σε τέτοιου είδους περιορισμούς.....Μάλλον θα αναγκαζόμουν να το φορέσω, για να μην προκαλέσω πρόβλημα στον άντρα μου.....Με πολύ δυσκολία όμως.....πόσο σκέφτομαι αυτές τις γυναίκες...πόσο.....

Τι θα έκανες αν στην ίδια χώρα έβλεπες να χτυπούν και να βρίζουν μια γυναίκα που αποφάσισε να αντισταθεί σε αυτό το το είδος υποταγής; Θα την βοηθούσες; Θα την υπερασπιζόσουν;

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Δυστυχώς όχι, επειδή έζησα στη Σαουδική Αραβία και γνωρίζω ότι δεν μπορεί κανείς να τα βάλει με τις αρχές δεν θα μπορούσα να επέμβω γιατί δεν θα έβρισκε καμμιά μας δίκιο, ούτε αυτή ούτε εγώ. Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο στη χώρα αυτή και όλοι οι νόμοι είναι θρησκευτικοί με αποτέλεσμα η εκδίκαση και έκβαση οποιασδήποτε υπόθεσης να στηρίζεται αποκλειστικά στην κρίση του παπά που θα την δικάσει και στην ερμηνεία του κορανίου.

Τι θα έκανες αν ήσουν για ψώνια μαζί με μια φίλη σου κι εκείνη σου έριχνε σπόντες για τα φθηνά πράγματα που αγοράζεις, ενώ εκείνη περηφανευόταν συνέχεια για τον εαυτό της ότι ψωνίζει μόνο από ακριβές μάρκες;

χαχαχ καλη ερωτηση! με πολλες απαντησεις!

θα της ελεγα πως

1. εγω αγοραζω περισσοτερα κομματια και ανανεωνω τη γκαρντραρομπα μου οποτε θελω, με τα χρημματα που αυτη αγοραζει ενα εγω παιρνω 10.

2.δε με νοιαζει αν κατι μου λερωθει αν χαλασει (γιατι παιδια εχω και ολα μπορουν να συμβουν) γιατι δεν ειναι πανακριβο.

3. δε μπορω να αγοραζω τοσα χρηματα ρουχα σε τετοιο μεγεθος γιατι σκοπευω να χασω κιλα και θα πανε τσαμπα!

4.προτιμω να παιρνω πραγματα για τα μωρα μου (το οποιο χαιρομαι περισσοτερο!!!!)παρα ρουχα για μενα!

σιγουρα δε θα χε τι να απαντησει!!!!!

Τι θα εκανες αν η ιδια φιλη σου ( αν και δε νομιζω να ειναι φιλη AYTO, μαλλον φιδι:P:P:P) οταν εισαστε σε παρεα υπονοουσε πως αγοραζεις μαιμουδες ρουχα και τσαντες απο πλανοδιους για να σε μειωσει κυριως αλλα και να φανει αυτη πως ψωνιζει μαρκες "ενα ακριβο κομματι αλλα αυθεντικο"?

Πραγματικά είναι σαν να ήσουν μπροστά, όπως ακριβώς θέτεις το ερώτημα έτσι ακριβώς την έχω ακούσει κι εγώ από τη "φίλη" μου. Αυτό που απάντησα ήταν ότι στην κοινωνική θέση που βρίσκομαι εγώ (δηλαδή μεσομικροαστή όπως ο περισσότερος κόσμος) για να αγοράσω κάτι πολύ ακριβό και τρανταχτό σαν μάρκα θα πρέπει να συνδυάσω και το ακριβό ντύσιμο, παπούτσι, αξεσουάρ, κόσμημα και όλα όσα βάζουμε πάνω μας. Φυσικά όλα αυτά τα της εμφάνισης θα πρέπει να μην τα δείχνω στη θεία μου τη Λούλα αλλά κάπου που να υπάρχει η αντίστοιχη κοινωνική επιφάνεια. Τι να το κάνω εγώ να έχω την Χ μάρκα τσάντας όταν δεν έχω πού να πάω για να τη δείξω κι όταν το παντελόνι που θα φορέσω είναι των 10 ευρώ;

Τι θα έκανες αν κάποιος από τον περίγυρό σου σου έφερνε στις γιορτές σας πολύ ακριβά δώρα, τα οποία εσύ δεν θα ήσουν σε θέση να ανταποδώσεις ισάξια αλλά πολύ κατώτερα;

πολυ απλο!(δεν εχω τετοιους ενδοιασμους, παλιοτερα ειχα ο συζυγος με εκανε να φυγω απο αυτο το λουκι)...δε θα εκανα τιποτα καθως προσφερει ο καθενας οτι δωρο μπορει. αλλωστε μιλαμε για τη χαρα του δωρου και οχι για τη χαρα του ακριβου δωρου! Αλλωστε ο περιγυρος μου θα ηξερε και πανω κατω σε τι οικονομικη επιφανεια βρισκομαι.

Τι θα εκανες αν προσφεροντας το δωρο ( πχ σε ανταλλαγη δωρων με το σοι του αντρα σου στο χριστουγεννιατικο τραπεζι), εβλεπες και εσυ αλλα και ολοι οι αλλοι οτι δεν ειναι αναλογο του δωρου που σου εκαναν εκεινοι, και η οικοδεσποινα με την εκφραση της εδειχνε την απογοητευση της-ξυνιλα της?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...