Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Δεν το έχω κάνει ποτέ όμως που ξέρεις... εν καιρώ κρίσης....

Τι θα έκανες αν ενώ έχεις κλείσει κανονικά το δωμάτιό σου για τις λίγες-ελάχιστες ρημαδομέρες του καλοκαιριού και τα έχεις κανονίσει όλα, φτάνεις στον προορισμό σου και η ιδιοκτήτρια σου λέει πως "ΩΧ δεν υπάρχει δωμάτιο. Είχα καταλάβει άλλες μέρες και δεν έχω τίποτα αυτή τη στιγμή"?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα γινοταν χαμος (εχει γινει, δηλαδη στο παρελθον)

θα της ελεγα βεβαια οτι δεν φταιει αυτη, αλλα τα μπινελικια της θα τα ακουγε..

θα ελεγες ψεμματα στον αντρα σου για να κρατησεις χρηματα για τον ευατο σου?

(πρώτη φορά είπα να παίξω το παιχνδάκι αυτο!!!)

Μπα δεν θα έλεγα ψέματα γιατί δεν το'χω..!

Μετά από λίγο θα του το ελεγα τι έχω κάνει οπότε δεν μπαίνω στον κόπο.....

Τι θα έκανες αν μάθαινες πως την καλητερή σου φίλη την απατάει ο άντρας της με κάποια που επίσης ξέρεις......???

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Δύο στα δύο έτσι? Κάποιος γράφει ταυτόχρονα με εμένα :P

Απαντώ και στα δύο κι εγώ

1 Θα προσπαθούσα με τον τρόπο μου και διακριτικά να της ανοίξω τα μάτια, αφού όμως πρώτα θα είχα μιλήσει με τον άντρα της. Νομίζω. Πάντα με μπέρδευαν τέτοια σκηνικά....

2 Εκτός του μεγάλου χαμού που θα γινόταν, θα την υποχρέωνα να μου βρει δωμάτιο και μάλιστα σε καλή τιμή και μάλιστα σύντομα.

Τι θα έκανες αν αποφάσιζες τελευταία στιγμή να πας κάπου 3-4 μέρες χωρίς να έχεις κλείσει προηγουμένως. Φτάνεις όμως αργά το βράδυ και στο μέρος που είσαι δεν βρήσκεις ΤΙΠΟΤΑ. (αααχ τραυματική εμπειρία...)

θα της το ελεγα σιγουροτατα!!

να εχω τυψεις οτι το ξερω και το κρυβω απο την καλυτερη μου φιλη???

τι θα κανατε αν ανακαλυπτατε οτι η πεθερα σας σας "θαβει" πισω απο την πλατη σας?

Τι θα έκανες αν αποφάσιζες τελευταία στιγμή να πας κάπου 3-4 μέρες χωρίς να έχεις κλείσει προηγουμένως. Φτάνεις όμως αργά το βράδυ και στο μέρος που είσαι δεν βρήσκεις ΤΙΠΟΤΑ. (αααχ τραυματική εμπειρία...)

xazomanoula μαζι με εμενα γραφεις;);), θα προσπαθησω να σε προλαβω....

το καλυτερο μου ειναι να πηγαινω καπου χωρις να κανονιζω απο πριν (ο αντρουλης αυτο το μισει)

αμαξακι, υπνακο και το πρωι εχει ο θεος!!

Διαφημίσεις

τι θα κανατε αν ανακαλυπτατε οτι η πεθερα σας σας "θαβει" πισω απο την πλατη σας?

Θα έφερνα την κουβέντα έτσι ώστε να της πετάξω σπόντες με λέξεις και φράσεις τις οποίες έχει πει σ' αυτόν που με θάβει.

Τι θα έκανες αν έβλεπες γαϊδουρομούλαρα σε ηλικία (ηλικίας περίπου 15-16 ετών) να έχουν καταλάβει την τσουλήθρα από τον παιδότοπο της γειτονιάς σου κατά τις 22:00 το βράδυ, κρατώντας μπύρες, τσιγάρα και πιθανόν και τσιγαριλίκι, ενώ παίζουν τα παιδιά και μαζί και το δικό σου στον ίδιο χώρο και φυσικά διστάζουν να πάνε στην τσουλήθρα;

xazomanoula μαζι με εμενα γραφεις;);), θα προσπαθησω να σε προλαβω....

το καλυτερο μου ειναι να πηγαινω καπου χωρις να κανονιζω απο πριν (ο αντρουλης αυτο το μισει)

αμαξακι, υπνακο και το πρωι εχει ο θεος!!

Ήμουν σίγουρη και προκειμένου να γίνουν 3 στα 3 είπα να επιχειρήσω αργότερα ;);):D:D

Ερωτησούλα??????????? οκ ξέρω δύσκολες ώρες :wink:

Πήγατε διακοπες κι αν όχι πότε?

Κοίτα αϋπνίες οι μαμάδες του Parents!!!!! Ενας ενας παιδιά!!!!!!!!:wink::wink::wink::wink::D

Eviri, όμορφα κι ευγενικά θα τους έλεγα πως η τσουλήθρα δεν είναι για παιδιά της ηλικίας τους και πως θα καλό θα ήταν να αφήσουν τα παιδάκια να παίξουν. (Όμορφα κι ευγενικά διοτι στις μέρες μας ποτέ δεν ξέρεις τι τρέλα κουβαλάει ο άλλος)

Υ.Γ. Ερώτηση έχω ήδη βάλει

xazomanoula παιζουμε το "το θα εκανες αν"

μην χαλας το παιχνιδι και ειδικα με ερωτησεις περι διακοπων... (που καινε)

πηγαμε στο χωριο του αντρουλη και θα ξαναπαμε λιγες μερες εδω καπου κοντα.. (ακομα δεν ξερουμε που, αυτα που λεγαμε πριν για μη προγραμματισμο?)

λοιπον σωστα τωρα:

τι θα εκανες αν πριν απο μια πολυ καλη εκδηλωση που εχεις να πας, παθει κατι το καινουριο σου φορεμα?

Άσε xazomanoula μου έτυχε λίγο νωρίτερα με τα μουλαρόπαιδα.

(πάλι μαζί απαντάμε)

Θα αναγκαζόμουν να βάλω το προηγούμενο καλό φόρεμα κι ας το έχουν ξαναδεί, αλλά θα πήγαινα λίγο στενοχωρημένη. Εκτός αν μπορούσα με κάποιο τρόπο να μαζέψω τα ασυμμάζευτα και διόρθωνα την κατάσταση ανάλογα με το τι είχε πάθει το ρούχο.

Τι θα έκανες αν έβρισκες το λυχνάρι του Αλλαντίν; Θα το έτριβες να δεις αν θα βγει το Τζίνι ή ......

Διαφημίσεις

maria-elpida έχεις δίκιο όμως 2 μερούλες μείνανε. Θα περάσουν έτσι??

Eviri Ναι. Κι έχω έτοιμες και τις ευχές μου!!!

ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ γινόταν συνάντηση παλαιών συμμαθητών και δεν μπορούσες να πας εξαιτίας ενός γάμου που έπρεπε να παρευρίσκεσαι??

θα εσκαζα απο την σταναχωρια..

παντως θα προσπαθουσα παρα πολυ να παω..

τι θα εκανες αν στην συναντηση των συμμαθητων ερχοταν και ο τοτε φιλος σου?

και σας καληνυχτω εδω...

(Δεν πρόλαβα την απάντηση έγκαιρα)

Θα χαιρόμουν που θα τον έβλεπα να είναι καλά.

Τι θα έκανες αν στο πρώτο πλύσιμο ξέβαφε εντελώς το καινούργιο μπλουζάκι που αγόρασες προσφάτως;

(καληνύχτα Μαρία-Ελπίδα)

maria-elpida καληνύχτα. Στην ερώτησή σου, θα ήμουν περίεργη να δω πόσο άλλαξε, θα είχα μια αμηχανία αλλά νομίζω θα τα έβγαζα πέρα

Eviri εξαρτάται τα χρήματα που είχα δώσει. Αν ήταν οικονομικό οκ τα έχασα. Αν όμως το είχα πληρώσει μπόλικα θα το επέστρεφα

Τι θα έκανες αν πάνω σε μια πολύ ρομαντική στιγμή με τον σύζυξ σου απευθυνόταν με άλλο όνομα?

Μωρέ θα γινόταν χαμός στο ίσιωμα.

Τι θα έκανες αν ήσουν με παρέα σε κέντρο με παραδοσιακά - ας πούμε κρητικά- (ούσα ανύπαντρη όχι τώρα) και κάποιος έλεγε παιδιά πάμε να χορέψουμε και διαπίστωνες πάνω στην πίστα ότι δεν έχεις παρτενέρ ενώ όλοι είναι ζευγάρια;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...