Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Εγω με το στομαχι μου πειραματα δεν κανω..αυτο θα τους ελεγα που ειναι και η αληθεια

Τι θα εκανες αν ενα συγγενικο προσωπο του αντρα σου- που δε χωνευεις καθολου- σου ελεγε κατι και σου ανεβαινε το αιμα στο κεφαλι?

an1cHjg0g001210MjJkfDc4NTU1NTZkYXxpIG1wb3VybXBvdWxpdGhyYSBtYXMgZWluYWk6.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα έχτιζα ένα σπίτι, θα πήγαινα διακοπές διαρκείας και θα ψώνιζα αβέρτα! Φυσικά δεν θα σταματούσα να δουλεύω...

Τι θα έκανες αν μια γνωστή σου (νεότερη) ντυνόταν προκλητικά κι ερχόταν στη δουλειά και στο σπίτι σου; θα την απομάκρυνες απο ανασφάλεια;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

¨Οχι , προς το παρόν δεν έχω τέτοιες ανασφάλειες.¨Αλωστε , μπορεί να ντύνεται προκλητικά αλλά είναι άσχημη...:tongue:

Τι θα έλεγες στην πεθερά σου εάν σου έλεγε ότι το παιδί σου έχει εξάρτηση από την τηλεόραση και τώρα που χάλασε και δεν έχεις και σκοπό να την φτιάξεις τη ρημάδα , το παιδί σου θα αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα??

Οτι το παιδί δεν έχει καμία εξάρτηση με την τηλεόραση κι οτι υπάρχουν δεκάδες άλλοι δημιουργικοί τρόποι να περάσει την ώρα του!!!

Τι θα έκανες αν ενώ είχες μια μέρα γεμάτη αγχος, νεύρα και παρα πολλή δουλειά, γυρνάς σπίτι και παρακαλάς τη μητέρα σου να σου κρατήσει 1 ωρίτσα το παιδί ώστε να ισιώσεις και ξαφνικά.... χτυπά το κουδούνι η καλή σου πεθερούλα???

copy.pngfavicon.icotrans.png

Διαφημίσεις

Θα της έλεγα: "Βρε καλώστη ήρθες πάνω στην ώρα που σε ζητούσε το παιδί. Θέλεις να το πας στις κούνιες να ξεσκάσει κι αυτό λίγο, μιας κι εγώ έχω να κάνω γενική καθαριότητα και θα με πιάσει η νύχτα; Όχι τίποτ' άλλο αλλά τόση ώρα το καημένο μου έλεγε πότε θα έρθει η γιαγιά να με πάει στις κούνιες αφού εσύ παλιομαμά δε με πας;

Τι θα έκανες αν η πεθερά σου είχε πάει το παιδί στις κούνιες και στην επιστροφή το βλέπεις να έχει ένα τεράστιο καρούμπαλο στο κεφάλι το οποίο χρειάζεται ράμματα για να σταματήσει το αίμα;

(Εκτός απο το σοκ? Εκτός απο το να δημιουργήσω άλλα δέκα στο δικό της κεφάλι?). Θα προσπαθούσα να κάνω τα πάντα ωστε να σταματήσω το αίμα μόνη μου και αφού το πήγαινα για τις απαραίτητες βοήθειες, θα της τα έψελνα ένα χεράκι.

Τι θα έκανες αν καταλάβαινες πως τις ώρες που λείπεις ο άνθρωπος που φροντίζει το παιδί σου δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να βλέπει συνέχεια τηλεόραση?

θα έπαιρνε πόδι!

τί θα έκανες αν σου έλεγε εκ των υστέρων η πεθερά ότι χρέιάζεται κι άλλες μπομπονιέρες, τις οποίες δεν πρόβλεψε; και σου κατεβάζει μούτρα στο άκουσμα ότι τις έχεις όλες υπολογισμένες;

Αν τα οικονομικά μου με έπαιρναν θα παρήγγελνα όσες χρειάζεται, αν όχι θα της έλεγα ότι θα έφτιαχνα μερικές για την ικανοποιήσω.

Τι θα έκανες αν διαπίστωνες την ώρα που χαιρετάς τον κόσμο, ακριβώς μετά τη λήξη του μυστηρίου του γάμου σου, ότι δεν έχει πάει ούτε μία κοπέλα από αυτές που υπολόγιζες στον πάγκο με τις μπομπονιέρες για να μοιράζει στον κόσμο και ο καθένας αν θέλει παίρνει ή παίρνει όσες θέλει;

(οι περισσότερες ερωτήσεις που γράφω δεν είναι προσωπικές εμπειρίες παρά μόνο ό,τι μου έρχεται στο μυαλό, αυτό που ρωτάω τώρα είναι προσωπική μου εμπειρία)

1ον Θα πάθαινα ταράκουλο και 2ον θα προσπαθούσα έστω και την τελευταία στιγμή να στείλω κάποιον πολυ πολύ δικό μου....

Τι θα έκανες αν καλούσε ο παππας τον σύζυγό σου στο ιερό μετά το τέλος του μυστηρίου του γάμου σου και πριν χαιρετήσετε τον κόσμο για να σου πει πως οι κουμπάροι έδωσαν λίγα χρήματα (κατά την δική του πάντα εκτίμηση) ???

Διαφημίσεις

Αν γινοταν στο γαμο μου θα φωναζα σε καποιον κοντινο συγγενη μου να στειλει τις ξαδερφες μου αμεσως εκει! ειχα να χαιρετησω 800 ατομα( κυριολεκτικα) δεν νομιζω να μπορουσα/προλαβαινα να κανω κατι αλλο!!!

(κατα καποιο τροπο αυτο συνεβη στη βαφτιση μας!!! δεν εκανα τιποτα γιατι το ειδα μετα, στο βιντεο! αλλα ετσι κ αλλιως ηταν μετρημενες οποτε κανεις δεν επαιρνε παραπανω απο οσες του ειχαν υπολογιστει)

Τί θα έκανες άν δε συμπαθούσες-βαριοσουν καποιους συγγενεις (δικους σου η του αντρα σου) κι αυτοι ηθελαν να βρισκεστε συχνα και το επεδιωκαν καθημερινα?

(θα απαντήσω και στις δύο ερωτήσεις γιατί η xazomanoula και η v&a απάντησαν στην ίδια προηγούμενη ερώτηση και έθεσαν δύο ερωτήματα.)

1.Αν φώναζε ο παπάς τον άντρα μου για τα λίγα χρήματα του κουμπάρου, είμαι σίγουρη ότι ο άντρας μου θα τον έβαζε στη θέση του το παπά.

2.Με τους βαρετούς συγγενείς θα έκοβα μαχαίρι τις δικές μου επισκέψεις στο σπίτι τους, οπότε θα έρχονταν μόνο αυτοί. Εεε πόσες φορές θα έκαναν επίσκεψη μόνο αυτοί; Μια δυο τρεις, θα το καταλάβαιναν ότι δεν γουστάρω την παρέα τους και ίσως να αραίωναν. Αν δεν το έκαναν, τότε αρκετά συχνά θα τους έλεγα ότι θα λείπω ή άλλες δικιολογίες τέτοιου τύπου για να μη βρισκόμαστε συχνά.

Αλλά δυστυχώς τους συγγενείς δεν τους διαλέγεις. Είναι σαν το λαχείο ό,τι σου τύχει.

eviri το χαλάς το παιχνίδι, θα σε μαλώσω. πού πήγε η ερώτηση ωέο;

όχι τίποτα άλλο, αλλά η απάντησή σου στο θέμα της μπομπονιέρας με την πεθερά με χάλασε.

Σιγά μην της παραγγείλω άλλες. να κάτσει στ' αυγά της κια να πει ευχαριστώ που είμαι τόσο υπομονετική μαζί της και δεν της ρίχνω ροχ@^α!

τί θα έκανες, αν ανακάλυπτες ότι ο άντρας σου σου είπε ψέμματα ότι έστειλε δέμα που προόριζες εσύ για φιλανθρωπία, ενώ δεν το έστειλε ποτέ και φαίνεσαι εσύ εκτεθειμένη; (αληθινό!σημερινό!)

Αχ βρε sevoula μισό μυαλό έχω κι αυτό κακής ποιότητας. Άσε που έχω και γεράματα και ξεχνάω συχνά.

Λοιπόν στο θέμα μας τώρα, αν με εξέθετε ο σύζυγος στο φιλανθρωπικό μου έργο σίγουρα θα γινόταν "σκυλοκαυγάς".

Τι θα έκανες αν σε έπαιρναν τηλέφωνο από τράπεζες για ενημέρωση καρτών και άλλων κουραφέξαλων εν μέσω μεσημεριανού ύπνου;

θα γινοταν χαμος (εχει γινει, δηλαδη στο παρελθον)

θα της ελεγα βεβαια οτι δεν φταιει αυτη, αλλα τα μπινελικια της θα τα ακουγε..

θα ελεγες ψεμματα στον αντρα σου για να κρατησεις χρηματα για τον ευατο σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...