Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:-D:grin::-D:grin:

Θα απέφευγα τον πολύ κόσμο...

Αν είχαν συνήθειο να κουτσομπολεύουν εσένα, το γείτονα, τον κόσμο όλο?

Θα τους Άφηνα να γελοιοποιούν ΑΠΛΟ ;););)

Αν έπρεπε να κλέψεις για να φας θα το έκανες ?

:tongue::tongue:

αν δεν μπορούσα να δουλέψω για να φάω (απίθανο, καθαρίστρια μπορώ να γίνω, δεν κολλάω) θα έκλεβα.

θα χειροδικούσες, αν κάποιος έβλαπτε το παιδί σου σωματικά ή ψυχικά;

θα το έπαιρνα απόφαση ότι η φιλία μας ήταν του κ...!

τί θα έκανες αν καταλάβαινες ότι στο φόρουμ που γράφεις καθημερινά οι κανόνες δεν εφαρμόζονται πρώτα από όλα από τους ίδιους τους διαχειριστές;

Διαφημίσεις

Επειδή καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι, στη θέση σου ή δεν θα ξαναμπαινα στο φορουμ ή θα έκανα το μ...α (ξέρω, είναι δύσκολο, όταν δεν είσαι).

Αν στο φορουμ που μπαινεις καθημερινά, κάποιος σου επετίθετο πάνω σε ένα θέμα, θα ανταπαντούσες ή θα το άφηνες να περάσει έτσι, για να μην οξύνεις τα πνεύματα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

θα απαντούσα φυσικά!!! (σιγά να μην αφήσω να πέσει κάτω το παραμικρό)

θα αποκάλυπτες το όνομα της τρελής που βάζει άλλες να σε αναφέρουν με δικαιολογίες του κ... μόνο και μόνο επειδή της είσαι δυσάρεστη, όταν παριστάνει τη γιατρό σε αθώο κόσμο και εσύ δεν μασάς;

επειδή δεν απαντάει καμία άλλη (τυχαίο; δεν νομίζω), δεν χρειάζεται να αναφερθεί το όνομα. ο κόσμος το έχει τούμπανο...

τί θα έκανες αν λάμβανες πολλά μηνύματα που έδειχναν συμφωνία με τις απόψεις σου, αλλά μόνο σε π.μ.;

Διαφημίσεις

Μάλλον δεν θα έδινα σημασία. Αυτοί που με ξέρουν, ξέρουν....

Τι θα έκανες αν ενώ είχες κανονίσει τα πάντα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, ξαφνικά σου ανακοίνωναν πως πρέπει να ανασταλεί η άδειά σου?

ομπρελα στην ταρατσα με φουσκωτη πισινα κι ενα κοκτειλ αγκαλια..η φτωχεια θελει καλοπεραση και η πολη τρελα

Τι θα εκανες αν ενω ησασταν ετοιμοι για διακοπες με τον αντρα σου (κι αφου εχεις κανονισει το παιδι να μεινει με την μητερα σου)σου πεταγοταν απο το πουθενα η πεθερα και σου ελεγε πως θα ηθελε να ερθει μαζι σας?

an1cHjg0g001210MjJkfDc4NTU1NTZkYXxpIG1wb3VybXBvdWxpdGhyYSBtYXMgZWluYWk6.gif

Θα της τα παρουσίαζα όλα δύσκολα για την ηλικία της και τις συνήθειές της κι αν δεν υποχωρούσε και ήθελε και ο άντρας μου να την πάρουμε μαζί μας, τι να γίνει... θα την παίρναμε.

Τι θα έκανες αν ενώ ήσουν καλεσμένη σε συγγενικό σπίτι, σου σέρβιραν κάτι που σε άλλες συνθήκες δεν θα έτρωγες ποτέ, για παράδειγμα ελάφι-άλογο ή ο,τιδήποτε άλλο που δεν θα αγόραζες από την αγορά γιατί δεν θέλεις να δοκιμάσεις και σου το έλεγαν αφού είχες τελειώσει το φαγητό σου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...