Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποτε!

Αυτο ειναι να το εχεις μεσα σου, κι εγω ευτυχως δεν το εχω....

Τι θα εκανες αν ειχες κανει ψωνια και μολις εφτανες στο ταμειο διαπιστωνες οτι σου ειχαν κλεψει το πορτοφολι?

line_feet_beg_16_time_1136869200_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e92e2e2e.gif

Θα κοκκίνιζα, θα ζητούσα συγνώμη από την ταμία και θα της έλεγα να κάνει αφαίρεση σε όλα όσα χτύπησε εξηγώντας της το λόγο. Αν στο σπίτι είχα άλλα χρήματα θα ξαναγυρνούσα, διαφορετικά θα πήγαινα την επόμενη.

Αν έβλεπες στο σούπερ κάποια -ον να κλέβει οποιοδήποτε αγαθό θα το ανάφερες στον προϊστάμενο;

υπομονή...(το έχω πάθει και δεν σέβοντε καν οτι είμαι έγκυος ρε παιδί μου..τι να πω)

τι θα έκανες αν σου ζητούσαν στο δρόμο τη βοήθειά σου???θα τους εμπιστευόσουν???

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

μωράκι μου σε περιμένουμε πως και πως!!!

Διαφημίσεις

Μου έχει συμβεί και έχω απομακρυνθεί από αυτόν χωρίς να εξηγήσω γιατί. Κι αφού δεν ρωτάει το λόγο θα πει ότι έχει καταλάβει.

Τι θα έκανες αν καταλάβαινες ότι, ενώ έχεις καθίσει σε έναν πολυτελέστατο καναπέ ξενοδοχείου για κάποια δεξίωση, έχει φύγει ένας μεγάλος και φαρδύς πόντος από το καλσόν σου, ο οποίος καραφαίνεται από την βραδυνή τουαλέτα που φοράς;

Θα το έβγαζα...χαχαχα

Τι θα έκανες αν ο σύντροφός σου είχε σχέση με την καλύτερή σου φίλη, την πιο κοντινή σου και ενώ το είχες υποψιαστει με διάφορους τρόπους, ρώταγες τον σύντροφό σου και αυτός σου έλεγε ψέμματα επί πολλές ημέρες;

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Καταρχήν θα ζύγιζα αν το μυαλό του είναι εκεί περισσότερο από το κορμί του (όταν υπάρχει μόνο πόθος κάποτε ξεθυμαίνει). Εφόσον έχουμε ωραία οικογένεια δεν θα τη χάλαγα εύκολα, αλλά θα έδινα δεύτερη ευκαιρία. Θα συγχωρούσα ένα παράπτωμα όπως η μάνα συγχωρεί το παιδί στα παραστρατήματά του. Αν όμως ήταν δωσμένος ψυχή τε και σώματι τότε θα τον άφηνα ελεύθερο να επιλέξει μία από τις δυό μας.

Οπωσδήποτε στο τέλος θα του έδειχνα ότι το γνωρίζω από καιρό.

Εσύ τι θα έκανες;

Καταρχήν θα ζύγιζα αν το μυαλό του είναι εκεί περισσότερο από το κορμί του (όταν υπάρχει μόνο πόθος κάποτε ξεθυμαίνει). Εφόσον έχουμε ωραία οικογένεια δεν θα τη χάλαγα εύκολα, αλλά θα έδινα δεύτερη ευκαιρία. Θα συγχωρούσα ένα παράπτωμα όπως η μάνα συγχωρεί το παιδί στα παραστρατήματά του. Αν όμως ήταν δωσμένος ψυχή τε και σώματι τότε θα τον άφηνα ελεύθερο να επιλέξει μία από τις δυό μας.

Οπωσδήποτε στο τέλος θα του έδειχνα ότι το γνωρίζω από καιρό.

Εσύ τι θα έκανες;

Eviri μου με βρίσκεις απολύτως σύμφωνη....;) Εξάλλου σίγουρα όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν φταίει μόνο αυτός που το κάνει, αλλά και ο θύτης (αν και είναι λέξη που δεν μου αρέσει) .

Γενικά πιστεύω ότι είμαστε - οι άνθρωποι- πολύ μικροί για να κρατάμε κακία και να μην δίνουμε ευκαιρίες....ε; Ποιοί είμαστε εμείς για να μην μπορούμε να καταλάβουμε τα συναισθήματα του άλλου; Ποιοι είμαστε εμείς για να μην ακούσουμε , αλλα πραγματικά να ακούσουμε χωρίς να το κάνουμε δικό μας και να το κρίνουμε- τους λόγους και τις αιτίες; Τις συνθήκες;...Πολύ μεγάλο θέμα το οποίο πάω να αναλύσω σε λάθος τόπικ.....Ζητώ συγγνώμη από όλους σας...παρασύρθηκα

Τι θα έκανες αν ήσουν έγκυος, ο άντρας σου ήταν χωρίς δουλειά, μόλις είχατε μετακομίσει στο καινούργιο σας σπίτι και σε απολύανε;

Διαφημίσεις

(συγχαρητήρια lucky_star για τον τρόπο σκέψης σου και σου εύχομαι να είσαι πάντα ευτυχισμένη με τον άντρα σου)

Θα έψαχνα νυχθημερόν μέχρι να βρω δουλειά ο,τιδήποτε αρκεί να είναι τίμια. Αν δεν έβρισκα θα αποτεινόμουν σε διάφορους φορείς όπως η κοινωνική πρόνοια ή ακόμη και η εκκλησία για βοήθεια μέχρι να βρω κάποια στιγμή δουλειά.

Έχεις πάρει ποτέ διακοποδάνειο;

Οχι ευτυχως δεν εχει χρειαστει να παρω και ευχομαι να μην χρειαστει ποτε να παρω!

Αν εχω θα παω διακοπες, αν δεν εχω θα κατσω στα αυγα μου.....μαλλον θα παω στο χωριο μου!

Τι θα εκανες αν ησουν καλεσμενη για φαγητο και την ωρα που μασουσες ανακαλυπτες τριχες στη μπουκια σου?

line_feet_beg_16_time_1136869200_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e92e2e2e.gif

Θα την έβγαζα με διακριτικό τρόπο, χωρίς να με αντιληφθούν ο υπόλοιποι καλεσμένοι, γιατί εννοείται ότι δεν έγινε επίτηδες....άσε που έτυχε και κάνανε ακριβώς το αντίθετο....χαχχαχαχχα Αλλά δεν μασάμε

Τι θα έκανες αν σου χάλαγε το αυτοκίνητο στην μέση της εθνικής οδού, βράδυ και δεν είχες μπαταρία στο κινητό σου; (Παναγίτσα μου....)

Θα εκανα το σταυρο μου και θα περιμενα μηπως σταματουσε κανενας "καλος" ανθρωπος να με βοηθησει.....

Τι θα εκανες αν ειχες ενα σημαντικο ραντεβου για δουλεια και ανακαλυπτες οτι εχει σκιστει το παντελονι σου (απο πισω)?

Πιθανότατα δεν θα είχα χρόνο να αλλάξω ε; Άρα μία λύση είναι να βάλω κάποια ζακέτα/μπλούζα δεμένη στη μέση σε εκδρομικό στυλ και άλλη μία λύση να προσπαθήσω να αγοράσω ή να μου αγοράσουν καινούργιο παντελόνι αν αυτό είναι εφικτό. Μωρέ έχω και μια τρίτη λύση αλλά ποιος θα το δεχόταν; Να δανειστώ το ρούχο της συναδέλφου που θα ήταν συνέχεια καθιστή στο γραφείο της και δεν θα χρειαζόταν να σηκωθεί καθόλου.

Τι θα έκανες αν δευτερόλεπτα πριν το επαγγελματικό ραντεβού σου χυνόταν στη μπλούζα σου καφές;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...