Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Θα τον ξυπνούσα και θα του έλεγα αν ηθελε να φύγει, ή αλλιώς να μην ροχάλιζε πάλι..........

Τι θα έκανες αν πηγαινες σε ένα μαγαζί δοάλεγγες αρκετά ρούχα και καταλαβαινες ότι δεν πηρες το πορτοφόλι ενω στο ταμείο είχε ουρα από πίσω και σε κοιτουσαν;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα γινομουν σα πατζαρι....θα αφηνα τα ρουχαλακια σε μια γωνια, θα ζητουσα συγνωμη και θα την εκανα με ελαφρα πηδηματακια!!!

Τι θα εκανες αν ησουν εξω και ανακαλυπτες οτι σου εχει σκιστει το παντελονι απο πισω?

line_feet_beg_16_time_1136869200_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e92e2e2e.gif

εχει σημασια...θα ειχα ζακετα μαζι να τη δεσω στη μεση μου?

οχι ε? θα ανοιγα το λουρι της τσαντας μου και θα προσπαθουσα να καλυψω οτι μπορω με αυτη!

τι θα εκανες αν σε επιανε διαρροια ενω εισαι στο λεωφορειο/τρενο/τρολει?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Θα της ελεγα πολύ ευγενικα οτι εχω ραντεβου στο κομμωτηριο και πρεπει να φυγω..

...αν ήσουν σε μια παρεα με τον καλό σου και καποιος απο την παρεα σε κοιτουσε επιμονα και προκλητικά;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

εγω θα απεφευγα να τον κοιταω και θα αγκαλιαζα τον αντρα μου..ενω ο αντρας μου που δεν του ξεφευγουν αυτα θα τον κοιτουσε επιμονα και αγριευτικα..οποτε δεν θα ξαναεριχνε πανω μου το βλεμα του..

Τι θα εκανες αν το ζωηρο παιδακι φιλων καθε φορα που θα ερχοταν σπιτι σου τα εκανε ολα γης μαδιαμ,δαχτυλιες,ψιχουλα παντου και να μην αφηνει στην ησυχια του το 4 μηνων παιδακι σου? και οι ιδιοι οι γονεις του να μην το προσεχουν ή απογορευουν τπτ και να το αφηνουν να αλωνιζει?

θα το μαλωνα εγω διακριτικα χωρις να προσβαλλω τους γονεις και το παιδι αλλα του στυλ αγαπη μου δεν πειραζουμε το απιδακι θα σου αρεσε εσενα και μωρο μου ελα να σε καθαρισω γιατι θα αφησεις σημαδια και δεν προλαβενω να καθαριζω και αλλα τετοια δεν κανουμε αυτο δεν κανουμε το αλλο σε ηρεμο και γλυκο τονο

τι θα εκενες αν ερχοταν φιλη με το συνομιλικο μωρο της οσο κοιμοταν και εκεινο ηταν προσεκτικη αλλα οταν ξυπνουσε φωναζε τραγουδουσε με αποτελεσμα να ξυπανει το δικο σου?

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

• 2 εβδομάδες μετά...

θα ελεγα σσσσσ ησυχια καλο μου θα ξυπνησεις τον μικρο....προκειμενου να με ακουσει η μαμα του και να το ηρεμησει!!!

τι αθα εκανες αν ανακαλυπτες οτι η κολλητη σου σε θαβει σε μια αλλη φιλη?

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

η ζωη ειναι το πιο σημαντικο πραγμα....μπροστα στην αναγκη να ζησει καποιος δεν θα εβλεπα αν ειναι εχθρος...θα το εκανα με κλειστα ματια....

τι θα εκανες αν επρεπε να φυγεις και να πας να δουλεψεις καπου μακρυα και επρεπε να αφησεις το παιδι σου και τον αντρα σου πισω?.....

wg46ge0puogpbep1.png

αν οικονομικά θα ήταν η μόνη λύση για να επιβιώσουμε και να μπορεί να περνάει καλά η οικογένειά μου θα το έκανα

τι θα έκανες αν ο εργοδότης σου επικαλούμενος την οικονομική κρίση είχε 4 μήνες να σε πληρώσει;

αυτο που κανω και τωρα που ισχυει.....περιμενω ποτε θα με πληρωσει.....

τι θα εκανες αν ηξερες οτι η φιλη σου εχει μαι σοβαρη ασθενεια και δεν το ηξερε,θα της το ελεγες..??

wg46ge0puogpbep1.png

Αν οι γιατροί και η οικογένεια είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να το μάθει δε θα της έλεγα τίποτε

τι θα έκανες αν μάθαινες ότι ο γιος φίλης σου καπνίζει χασίς;

θα μιλουσα στην φιλη μου αν δεν το ηξερε και εκεινη προκειμενου να του μιλησει και να το προστατεψει και θα προσπαθουσα και εγω αν ειχα το θαρρος μαζι του να του μιλησω και να του εξηγησω καποια πραγματα

τι θα εκανες αν το παιδι σου βριζει?

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...