Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

τι θα έκανες αν.... ;

CoffeeBean

Recommended Posts

Στην αρχή θα προσπαθούσα να του δώσω ευγενικά να καταλάβει ότι ενοχλεί κι αν δεν έπαιρνε χαμπάρι δε θα ξανάνοιγα την πόρτα

Τι θα έκανες αν ο έφηβος γιος της κυρίας που μένει από πάνω αρνιόταν πεισματικά να συμμορφωθεί παίζοντας ντράμς τις ώρες που θέλετε να ξεκουραστείτε και να κοιμηθείτε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφού δεν άκουγε με τίποτα θα φώναζα την αστυνομια

Τι θα έκανες αν σου έλεγαν ότι είδαν τον άντρα σου έξω με κάποια άλλη για καφέ ενώ έπρεπε να ειναι στην εργασία του;

θα ερευνούσα αν ο καφές αυτός ήταν φιλικός ή μέσα σε επαγγελματικά πλαίσια

.... αν σου ανακοίνωναν μείωση μισθού και αύξηση ωραρίου λόγω της οικονομικής κρίσης;

Zόρικα τα πράματα αλλά θα προσπαθούσα να βρώ και μια άλλη δουλειά αν το είχα τόση αναγκη.

Τι θα έκανες αν σε απελυαν την επομενη μερα γιατί το αφεντικό χρεωκόπησε;;;;

Θα άρχιζα να χτυπάω πόρτες δεξιά και αριστερά για να προσληφθώ ξανά

....αν η εταιρεία που δουλεύεις άλλαζε έδρα και θα έπρεπε να κάνεις χιλιόμετρα για φτάσεις στη δουλειά σε καθημερινή βάση

Διαφημίσεις

Αν ειχα πολύ αναγκη να συνεχίζω να δουλεύω εκει θα πηγαινα

Τι θα έκανες αν σε σταματουσε καποιος άγνωστος στο δρόμο(στην μεση του πυθενα) και παρακαλούσε να τον παρεις;;;;;

μμμμμμμμμ Μαλλον δεν θα σταματουσα με ολα αυτα που ακουω δεν ξερω ποιον να εμπιστευτω.

Τι θα εκανες αν σε καλουσαν για δειπνο σε σπιτι και το φαγητο που θα σου σερβιριζαν ηταν καμμενο και στολισμενο να μην φαινεται (το καψιμο)

Y9MXp3.png

Τιποτα. Αν το εκανε πριν απο 6-7 χρονια θα ανταποκρινομουν. Τωρα παει. Τον προλαβε αλλος κουκλος.

Τι θα εκανες αν ο κουκλος γειτονας σου σου χτυπουσε την πορτα και εμφανιζοταν με μια πετσετα μονο λεγοντας σου να χρησιμοποιησει το μπανιο σου γιατι του κοπηκε το νερο?

Y9MXp3.png

Α με τίποτα!!!!Θα έλεγα ότι δεν έχω νερό ή κατι άλλο, όχι σε τετοιους πειρασμους τωρα;) αυτά σε ελευθερες!!!!!!!!!:lol::lol:

Τι θα έκανες αν ερχόταν το βραδυ ενω ήσουν με τον άντρα σου σπίτι και ζητουσε λίγιο καφέ;;;;

Διαφημίσεις

Αν ερχοταν με την πετσετα θα εκλεινα την πορτα. Αν ηταν ντυμενος θα τον κερνουσαμε καφε εμεις.:)

Τι θα εκανες αν οι διπλανοι (γειτονες) σου ειχαν γινει κολιτσιδα και επαιρναν χαμπαρι ποτε βγαινεις και ποτε μπαινεις στο σπτι..μεχρι και τι μαγειρευεις (ισχυει στα αληθεια).

Y9MXp3.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ το έχω πάθει και΄γω (στα αλήθεια) στο άλλο σπίτι που μεναμε........πολύ ζόρι αλλά βρηκα τρόπο και το έκοψα, ότι θέλω να κοινηθω, ότι έρχεται καποια φίλη μου και πολλά άλλα, μεχρι και την θυμωμενη καμιά φορά και έπιασε;)

Τι θα έκανες αν ο άντρας της με τον τρόπο του στο έδειχνε ότι σε θέλει;;;;

(κλεινω δυστυχώς καλο μεσημερι!!!!):P

Θα εκανα και εγω περισσοτερη για να μην τους ακουω.

Τι θα εκανες αν σου καιγοταν ο σκληρος δισκος και ειχες μεσα ενα project για την δουλεια να παρουσιασεις την επομενη μερα.

Y9MXp3.png

Ευχομαι να ηταν σχετικα νωρις και να ειχα χρονο να το ξαναφτιαξω αλλιως θα παθαινα απανωτα εγκεφαλικά!!!

Τι θα έκανες αν ξενυχτουσες και ησουν ετοιμη να την παρουσιασεις την επομενη μερα και ακυρωνοταν η συνάντηση??

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...