Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

**Το Δίλημμα**

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα τον δεχτούνε...

Όταν συναντηθούν για πρώτη φορα θα διαπιστωσει ότι η νέα του αδερφή είναι το κορίτσι που ερωτευτηκε στις διακοπές ή είναι πολύ τραβηγμένο ;;;

εδώ όπως καταλαβαίνω όλα επιτρέπονται.. οπότε θα διαπιστώσει οτι η νέα του αδερφή είναι το κορίτσι που ερωτεύτηκε στις διακοπές....

εκείνη θα αντιδράσει με ψυχραιμία ή θα πάθει σοκ και θα αρχίσει να στριγγλίζει??

U6Vip2.png

Θα μισήσει τον πατέρα της γι αυτό που της συνέβη και ψαξει να βρει ολο το μαυρο παρελθον του πατερα της!!!!!

Μετα απο χρονια θα ανακαλυψει πως δεν ειναι κορη του πατερα της (η μανα της δλδ την εκανε με αλλον οποτε πλεον τα δηθεν αδερφια θα μπορουν να ζησουν τον ερωτα τους ή θα ανακαλυψει ποσο καθικι ηταν ο πατερας της κ θα ντρεπεται αυτην γι'αυτον?

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

θα μάθει οτι είναι από άλλον πατέρα και τελικά θα μπορούν να ζήσουν τον έρωτά τους(ΠΩΩΩΩΩΩΩΩ! Τρέμε Έλενα Ακρίτα!)

Θα το αποδεχτούν αυτό τα υπόλοιπα αδέρφια ή θα ζήσουν αποξενωμένοι από τους υπόλοιπους και έτσι θα είναι δυστυχισμένοι;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

• 2 εβδομάδες μετά...

Θα το αποδεχτουν οοολοι αλλα τα παιδια δεν θα προσεξουν και θα μεινει εγκυος η κοπελα και θα την εγκαταλειψει ο νεαρος και φτου και απτην αρχη...

Θα το κρατησει το παιδι?????????????????????????????????????????? (συγγνωμη αλλα θελω να πεσω κατω απτα γελια!!!!!!)

θα το κρατήσει, για να μην χάσει τον καρπό του έρωτά τους, γιατί βαθιά μέσα της ακόμα τον αγαπά(έτσι βλαμμένες είμαστε).

Θα ξαναφτιάξει την ζωή της;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

θα συνεχισει να μενει εκει και θα ακουει την Χαρουλα καθε πρωι να τραγουδαει ολα σε θυμιζουν,απλα κι αγαπημενα...πραγματα δικα σου καθημερινα!!!!!!

Θα καταφερει να γνωρισει καποιον αλλον??

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Διαφημίσεις

όχι θα μείνει μαγκούφα...μέχρι τα 40 της που θα της την πέσει(Θέε μου τι εκφράσεις;) ένας όμορφος επιχειρηματίας!

Θα του παραδοθεί ή θα τον απόρρίψει κι αυτόν;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ναι είναι κιουρία σε αυτά...θα είναι πολύ όμορφη νύφη σε αυτό τον γάμο, αλλά όταν φθάσει στα σκαλιά της εκκλησίας....

θα της σκιστεί το νυφικό ή θα βρέξει και θα της χαλάσει τα μαλλιά(πωπω τι κακία με έχει πιάσει σήμερα;)

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Θα βρεξει..και θα τις χαλασουν τα μαλλια(το μακιγιαζ θα ειναι αδιαβροχο για τις συγκινησεις...)και οταν βραχουν θα φανει οτι η νυφη φοραει..

τρεσσες ' εξτε???

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...