Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

**Το Δίλημμα**

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχουμε γραψει ολοκληρο μυθιστορημα εδω ετσι?

στην αρχή όχι, αλλα μολις γεννηθεί θα το αγαπήσουν

Και θα ζήσουν αυτοί καλα κι εμείς καλύτερα ή τελικά η σχέση δεν θα αντέξει στο χρόνο?

4Rnfp3.png

δεν θα αντεξει στον χρονο, μου αρεσει να διαβαζω βιβλια με δραματικο τελος..

μετα απο χρονια το παιδι θα αναζητησει τον πατερα του ή οχι?

Διαφημίσεις

η μητερα θα του πει ολη την αληθεια για τον πατερα του(εραστης), όταν μεγαλώσει όμως!

Η μάνα λόγω που είνα γυναίκα μόνη μα ένα παιδί, θα μπορέσει να συνεχίσει την δουλειά της ή θα καταστραφεί η καριέρα της κ θα χάσει ότι περιουσία είχε καταφέρει να κανει?

*γιατι είχαμε πει πως ήταν καριεριστρια*

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Θα μπορέσει να συνεχίσει την δουλειά της ,αφου θα τη βοηθήσει η μητέρα της

(όπως είπαμε θα το αγαπήσουν οι γονείς της οταν γεννηθεί).

Οι συνάδελφοι στη δουλεια θα την βλέπουν με "μισό" μάτι ως ανύπαντρη μητέρα ή θα τη θαυμάζουν που τα καταφέρνει μόνη της χωρις ένα συζυγο να τη στηρίζει ?

Οι συνάδελφοι στη δουλεια θα την βλέπουν με "μισό" μάτι ως ανύπαντρη μητέρα επειδή το μωρο ειναι του γκομενου και εχει παρατήσει τον αντρα της!!!

Τα νευρα της θα φτασουν στο κοκκινο και θα αναγκαστει να μπει σε κλινική ή θα καταφερει να παρει την ζωη στα χερια της και θα ανακτησει την δυναμη της και θα ειναι ετοιμη να ξαναερωτευτει?

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

(Μα ποιες είμαστε ρε κορίτσια,ο Φώσκολος?)

Μάλλον θα μπει σε καμια κλινικη,δεν νομίζω να αντέξει την κοινωνική κατακραυγή...

Θα πάει ο πατέρας του παιδιού να την επισκευτεί στην κλινική ή θα κανει τον ψόφιο κοριό?

Διαφημίσεις

Τελικά θα πάρει δύναμη από το παιδί της και θα γίνει καλύτερα κι απο πριν!!!

Οταν το παιδι μεγαλώσει θα αδιαφορήσει για το ποιος είναι ο φυσικός του πατερας ή θα παει στο "πάμε πακέτο" για να τον αναζητήσει;(Αν δεν έχει βγει στη σύνταξη μέχρι τότε η Χατζηβασιλείου!!!!!!!)

οχι δεν θα του γραψει, θα εχει κανει αλλα παιδια εν τω μεταξυ και θα εχει γραψει εκει την περιουσια του.

θα εχει καλες σχεσεις με την μανα του παιδιου του ή οχι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...