-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 47 λεπτά , Makelen είπε:
Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?
Το 5ΑΑ δεν ειναι απλως αριστη βλαστοκυστη, ειναι εκκολαπτομενη, δηλαδη 10 με τονο που λεμε. Αν εχεις πιασει αυτη τη φορα.. ενδεχομενως να ειναι απο αυτη. Την πρωτη φορα που εκανα και τον γιο μου δηλαδη (ειμαι απο τις τυχερες που επιασα με την πρωτη), ειχα μία 5ΑΑ και μια 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλα το ενα προχωρησε. Ωστοσο, αν ησουν αδερφη μου, θα σε συμβουλευα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με αυτο το εμβρυο, γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι τα εχεις απορριψει ολα, και μετα.. στοπ. Αν εισαι εγκυος οκ.. απολαυσε το. Αν δεν εισαι.. φροντισε να κανεις τις καλυτερες γιορτες με το παιδι σου. Τα χρηματα που θα εδινες παλι για μια ακομα μεταφορα, καντε κατι ολοι μαζι, οπως ενα ταξιδι.. ή ψωνια σε ρουχα και παιχνιδια.. ή ο.τι αλλο σας ευχαριστει. Ζηστε ομορφα. Ισως ανακουφιστεις αν βαλεις ενα οριστικο τελος. Τωρα οσον αφορα τα αδερφια ειναι μεγαλο ζητημα για συζητηση. Οντως σκοτωνονται και δεν μιλιουνται καποια. Προσπαθεις για το καλυτερο ομως σαν γονιος. Εσυ τις προσπαθειες σου ομως τις εκανες και με το παραπανω. Το παιδι σου το ξερει.. το ζει. Ισως πρεπει να τελειωσει εδω. Θα ηρεμησεις πιστευω. Αν και την Δευτερα, μπορει να ανατραπουν ολα..
Τώρα πραγματικά βρε κορίτσια μπορεί να υπάρχει ελπίδα? Εγώ ούτε 1 στο εκατομμύριο του δίνω. Μόνο αν έχουν πιαστεί και τα 3 έμβρυα. Αλλά και πάλι θα ανέβαινε λίγο η χοριακη, έστω και λίγο, δε θα έπεφτε. Εν τω μεταξύ κάτι λίγα συμπτώματα που είχα έφυγαν και αυτά. Να έπαιρνα καλύτερα αρνητικη χοριακη, αυτό το πράμα με σκότωσε.... Το ήξερα ότι η 5ΑΑ 5ης ημέρας είναι ο, τι καλύτερο και ήλπιζα σε αυτή. Κι όταν μάλιστα είδα το θετικό τεστ ούρων είπα με τέτοια βλαστοκυστη και αφού πιάστηκε όλα θα πάνε μια χαρά! Πάρα το ιστορικό μου σε αποβολες, ένιωθα ότι δε θα ήμουν άτυχη για 5η φορά! Αφέθηκαν και ονειρεύτηκα πολλά πράγματα και εγώ και ο άντρας μου και είμαστε ο ένας πιο χάλια από τον άλλο... Μάλιστα ο άντρας μου δεν ήταν τόσο τρελαμένος για 2ο παιδί όπως εγώ.... κι όμως μόλις το χάσαμε μου είπε "τώρα κατάλαβα πόσο πολύ το ήθελα..." τώρα όμως που κατάλαβε αυτός εγώ δεν έχω άλλη ελπίδα... Μακάρι να υπήρχαν τα χρήματα για να πάμε κάπου σαν οικογένεια να ξεχάσουμε... πολλές υποχρεώσεις έχουν μείνει πίσω και γι αυτό με πνίγει το παράπονο.... μακάρι στην τελική να μην είχα κάνει τίποτα και να μην είχαμε χρεωθεί τόσο.
-
**Το Δίλημμα**
-
Θέματα
-
- 5.717 απαντήσεις
- 790.733 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.126.166 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 34.129 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 114.731 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 205.098 εμφανίσεις
-
-
-
- 822 απαντήσεις
- 77.741 εμφανίσεις
-
- 5.717 απαντήσεις
- 790.759 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 733 εμφανίσεις
-
- 1.636 απαντήσεις
- 201.021 εμφανίσεις
-
- 40 απαντήσεις
- 1.754 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 312 εμφανίσεις
-
- 13 απαντήσεις
- 2.469 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 44
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 649 απαντήσεις
- 28.149 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 50 εμφανίσεις
-
- 34 απαντήσεις
- 1.801 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα