Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Δυστυχώς δεν ήξερα και πολλά για την ποιότητα τους!

κανεις στον κύκλο μου δεν είχε αντίστοιχη προσπάθεια και ο γιατρός μου εάν και καλός όπως οι περισσότεροι δεν αναλύουν τα πάντα!

σε κάθε προσπάθεια μου έκανε από μια εξέταση για να βρούμε το πρόβλημα !

Πριν την Τρίτη προσπάθεια είχαμε βρει το μικροβιωμα και έκανα αγωγή για 50 ημέρες μετά εκείνος μου είχε πεις να επαναλάβουμε για να δούμε το ποσοστό , το κόστος είναι αρκετά μεγάλο και εγώ προσωπικά την πρώτη φορά είχα και άσχημη εμπειρία με τον πόνο της εξέτασης όποτε επέλεξα την επόμενη έμβρυο μεταφορά δεν πήγε καλά και έπειτα το ξανά ελέγξαμε και ξανά αγωγή άλλες 50 ημέρες και ιδού  το 99%.

**Το Δίλημμα**

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αμερικάνικες αρκεί να μην είναι με σενάριο του τύπου << οι καλοί Αμερικάνοι που απειλούνται και που στο τέλος πάντα κερδίζουν και είναι άτρωτοι >>.

Tom Cruise ή Mel Gibson?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Toμ Κρουζ... (δεν ειναι μεγαλη αδικια οι αντρες μεγαλώνοντας να γίνονται πιο γοητευτικοί κ οι γυναικες απλά να γερνάμε..???)

Κωμωδία ή κοινωνική/αισθηματική ταινία?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Και τα δύο είδη μου αρέσουν αν είναι καλογυρισμένα. Αλλά επειδή στην εποχή που ζούμε περνάμε την ψιλοκαταθλιψούλα μας θα διαλέξω την κωμωδία.

Μπέζος ή Φιλιππίδης?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

άν το πάμε οικονομικά πλακάκι, άν το πάμε αισθητικά, μάρμαρο...σας υποχρέωσα ε;

Κουζίνα κλασική ή μοντέρνα;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ωραίο το εσωτερικό, αλλά μετά από χρόνια...ή άν χαλάσει κανα υδραυλικό και βρωμίσει ο τόπος....πάντως μου αρέσει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χαλί η μοκέτα;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...