Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. δε διαφωνω. Αν δεν ειχα ετοιμα εμβρυα δεν θα το συζητουσα καν. Ειπαμε να τα βαλουμε κι οτι γινει. Δεν περιμενα ποτε οτι θα κανω παιδι μετα απο τοσα χρονια.. κι ομως τωρα το εχω. Δε θελω να φανω αχαριστη.. Λιγο η απομονωση του χωριου.. λιγο οτι ολοι οι συγγενεις ειναι στην  Αθηνα.. λιγο οτι οι ιδιοι συγγενεις δε γνωριζουν καν το παιδι μου κ μας εχουν γραμμενους..κ λιγο οτι ειμαστε 40+.. σκεφτηκαμε οτι ενας δικος του ανθρωπος στην ηλικια του θα ηταν ιδανικο για να μην πορευτει μονος στη ζωη. Θα τα βαλουμε κι αν πιασει καποιο καλως. Αν οχι.. δεν το βαζω μαραζι. Αν ειναι για να γινει.. θα συμβει!

Το καταλαβαίνω απολυτα! Για αυτο μιλησα και για φιλους παραπανω, γιατι πολλες φορες γίνονται η οικογενεια που επιλεγουμε.. τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε δυστυχως.. Ειναι λιγο σχετικά ολα στη ζωή μας και επισης δεν μπορουμε ουτε να τα ελέγξουμε ολα ουτε να τα προγραμματίσουμε! Εσεις κανετε ο,τι περναει απο το χερι σας, αν ειναι να συμβει θα συμβει οπως λετε και το ευχομαι ειλικρινά να μεγαλωσει η οικογενεια σας!!! Ολα να πανε κατ'ευχην! 

• Μου αρέσει 1

**Το Δίλημμα**

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Κοίταξε να δεις Αγγελική μου, γιατί χωράει πολλή συζήτηση το θέμα, εγώ δεν έχω πρόβλημα με τις δουλειές, αρκεί να μην έχω τα παιδιά στα πόδια μου. Αφού όμως τα έχω και δεν μπορώ να τα πασσάρω κάπου για μερικές ώρες, παίρνω γυναίκα και ευτυχώς είναι πολύ καλή και μένω ευχαριστημένη. Σόρρυ για το κατεβατό, απλά είχε δημιουργηθεί θέμα στο σπίτι με τον άντρα μου αυτές τις μέρες...

Καβγάς μέχρι τελικής πτώσεως προκειμένου να περάσει το δικό σου ή συμβιβασμός χάριν ηρεμίας;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αναλόγως το θέμα. Συνήθως δεν τραβάω το σκοινί καβγαδίζοντας αλλά κατεβάζοντας μούτρα, κάτι το οποίο στο τέλος πιάνει;). Στα 13 χρόνια που είμαι παντρεμένη 1 φορά έχω βγει εκτός εαυτού σε καβγα και ο άντρας μου δεν με αναγνώριζε!

βγαίνεις μόνη με τις φίλες σου για ένα καφέ?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Μπα όχι, οπωσδήποτε θα έχω τουλάχιστον ένα παιδί...Αν εννοείς χωρίς τον άντρα μου, ναι.

Για ποτό θα τον άφηνες μόνο του;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Όταν είμασταν φρεσκοπαντρεμένοι δεν ήθελα ούτε να το ακούσω! Αργότερα όμως δεν με χάλαγε να μένω και λίγο μόνη μου κανένα βραδάκυ στην ησυχία μου!

Και γυρνάμε στο δίλλημα γιατί ξεφύγαμε από το θέμα:

ελληνική ή ξένη μουσική?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...