Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Eternity είπε:

Κοριτσια χτες είχα τα καφέ ροζ που σας είπα στο σκούπισμα και πόνους περιόδου. Σήμερα σκουπιστηκα το πρωί και είχα λίγο καφέ με βλεννη. Πόνους δεν έχω πλέον και όσες φορές σκουπιστηκα μετά δεν είχα τίποτα. Από την αποβολή να ήταν όλα αυτά?Πολυ περίεργο τι συνέβη εκεί μέσα μου... 

Κοριτσι μου γλυκό προσπάθησε να ηρεμήσεις ότι γίνεται ,γίνεται δεν μπορούμε να ξέρουμε, σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ από επαρχία Πέμπτη είχα χωριακη θετική αλλά χαμηλη ,μ είπαν να κάνω Σάββατο αλλά εδώ σ εμάς όλα κλειστά, μ είπαν Δευτέρα αλλά αργία εδώ σε μας όλα κλειστά άρα και εγώ πάω Τρίτη, έχω τρελαθεί και εγώ πίστεψε με και έχω τρελάνει αρκετές κοπέλες εφω μέσα 🤣🤣 ,λίγο ακομα έμεινε αν δεν πονάς να πονάς όμως ε να μην αντέχεις τον πόνο δεν γίνεται τίποτα κακό μέσα σου 

Just now, Eternity είπε:

Να σας πω κάτι βρε κορίτσια ετσι να το βγάλω από μέσα μου? 2 ζώνες της Παναγίας τις είχα δεμένες μαζί και τις είχα γύρω μου σε όλη μου την εγκυμοσύνη. Όμως αυτή τη φορά επειδή πήρα τα άσχημα νέα σε μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα αλλά και γενικά σκεπτόμενη όσα έχω περάσει, έχω χάσει πλέον την πίστη μου... από χτες έβγαλα τη ζώνη, σταμάτησα να προσεύχομαι και γενικά έχω θυμό για όλα... 

Αχχχχ έχε πίστη ότι και να γίνει... φορα ξανά την ζωνουλα και ηρέμησε, εγώ μόλις είδα θετικό την φόρεσα, για να μας προστατεύει τώρα αν δεν πάει καλά δεν θα ξεσπάσω σ αυτό, ηρέμησε, πάνε μια βολτααααααα

**Το Δίλημμα**

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λευκόχρυσο οφ κόρσ....μου φαινεται πιο κυριλέ....περί ορέξεως....

Βραδυνή τουαλέτα ή με το νυφικό για το γλέντι του γάμου;(πωωωωωωω τι θυμήθηκα τώρα;)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Ψηφιζω νυφικο!!!!Δεν ξερω βεβαια ακομα εγω τι θα εκανα γιατι ειμαι ακομα με πολιτικο παντρεμενη.Θα δειξει...

Μαλλια πανω 'η κατω στον γαμο?

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Διαφημίσεις

ΠΛΕΟΝ ετσι οπως το σκεφτομαι και σε μερες δυσκολες ειναι πεταμενα λεφτα,και ειπα οταν πρωτα ο Θεος κανω θρησκευτικο δεν θα κανω γλεντι κ τετοια παρα μονο τραπεζι με τις οικογενειες μας και καποιους καλους μας φιλους!

Νυφικο μακρυ 'η κοντο?

(πιασαμε τα του γαμου βλεπω.......:D)

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

μακρύ βρεεεεε....κοντό βάζεις όλες τις ημέρες του χρόνου...μακρυ μακρύ λέμεεεεε!

τούρτα ανάμικτη ή λευκή;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...