Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα θα ήξερα ότι οι άλλοι επιβάτες με είδαν να μην ακυρώνω εισητήριο, οπότε θα δεχόμουν το πρόστιμο χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Κάνεις γενέθλια των παιδιών σου με πολλά παιδάκια συνήθως;

(Βρε smouts πώς μεγάλωσε έτσι το μπεμπίνι σου; )

Διαφημίσεις

Εγώ προτιμώ τις απογευματινές ακόμη και μετά τις 19:00. Όταν όμως είμαστε στο χωριό δυστυχώς (εγώ δεν αντέχω τόσο έντονο ήλιο) πάμε μεσημέρι λόγω ασχολιών του άντρα μου.

Το παιδάκι σας τρώει απ' όλα τα φαγητά ή είναι μίζερο;

Ωχ. Ντρέπομαι να σου πω. Λοιπόν η μεγάλη επειδή τώρα είναι 18 κοιμάται ανάμεσα 12 ή και αργότερα τη νύχτα όταν έχει σχολείο. Το καλοκαίρι κοιμάται ό,τι ώρα σβήσουν τα φώτα. Δηλαδή μπορεί και στις 2 τη νύχτα. Η μικρή που είναι 8 ετών καλύτερα να μη σου πω γιατί θα με μαλώσεις. (εντάξει μωρέ θα σου πω, όταν έχει σχολείο την πρώτη χρονιά κοιμόταν μια χαρά στις 9 ενώ τη δεύτερη χρονιά μετά τις 10 δηλαδή το χάλασε το πρόγραμμα). Όταν δεν έχει σχολείο κοιμάται επίσης όταν σβήσουν τα φώτα. Δηλαδή ό,τι να 'ναι.

Τώρα που στο είπα θα με μαλώσεις; (κι αυτό ερώτηση είναι για να συνεχιστεί το παιχνίδι)

Εσύ δηλ. τι θα με κάνεις αν σου πω τώρα:oops:; Εμένα που είναι 28 μηνών και κοιμάται 12-12:30;! Καλά ο μικρός 10-10:30.

Τι να τον κάνω; (Δεν είναι ρητορική ερώτηση, περιμένω απάντηση από πιο έμπειρες!)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Μπα. Εγώ για να φάω πρωινό θα πρέπει να είμαι διακοπές σε ξενοδοχείο. Διαφορετικά βαριέμαι να φτιάξω.

Τι ρούχο σου αρέσει να φοράς περισσότερο (φούστες, φουστάνια, παντελόνια);

Στην πραγματικότητα προτιμώ το κάθε τι που είναι όμορφα φτιαγμένο, δεν με απασχολεί να είναι οπωσδήποτε κόσμημα αληθινό ή φω ή αξεσουάρ. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα τα τελευταία χρόνια δεν πολυφοράω μάλλον από βαριεμάρα και παραίτηση.

Πεθύμησες το χειμώνα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...