Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα που είμαι σε άδεια μητρότητας τον περνάω παρέα με τη μπέμπα μου...και με τα τρέχοντα του σπιτιού. Ο άντρας μου είναι ναυτικός και λείπει και έτσι κάνω και όλα όσα κάνει ένας μπαμπάς (πχ σέρβις στο αμάξι, μαστορέμαμτα,ψώνια για το σπίτι...όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω)...

Τι νοσταλγείς περισσότερο από την περίοδο που ήσουν ελεύθερη και χωρίς παιδάκια;

age.png

Διαφημίσεις

εκτος του οτι δεν νυσταζεις κανεις και φοβερες ερωτησεις...

τι μου θυμισες τωρα..

νοσταλγω ολα τα χρονια μου στο σχολειο και αυτα της σχολης..

τι ωραια και ξεγνοιαστα ηταν..

τι ωρα λετε να παμε για υπνο?

Διαφημίσεις

ξυπνατε ευκολα το πρωι αν κοιμηθειτε αργα?

Εγώ ξυπνάω εύκολα μόνο όταν έχω κάποια υποχρέωση που θα με αναγκάσει να σηκωθώ νωρίς.

Τι φοράς συνήθως όταν πηγαίνεις σε μπαράκι;

Κοίτα επειδή το χω χάσει λίγο τον τελευταίο καιρό, προβληματίζομαι λίγο στην αρχή, μετά το ξεπερνάω και τελικώς φοράω κάτι ώστε να νοιώθω άνετη κι αεράτη

Τι μουσική προτιμάς?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...