Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Δεν είπαμε βουρ βάζουμε μπροστά τώρα, οπότε προέκυψε

Ποια θα ήταν η αντίδρασή σου αν ενώ έχεις ήδη ένα παιδί μάθαινες πως στην δεύτερη εγκυμοσύνη κυοφορείς δίδυμα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η πρώτη μου κόρη κλωτσούσε πολύ πιο συχνά από τη δεύτερη που ήταν πιο ήσυχη. Όμως κάποιες φορές η δεύτερη μου έριχνε πιο δυνατές κλωτσιές σε βαθμό να με πονάει λίγο.

Θα έπαιρνες την οικογένειά σου με την πρώτη ευκαιρία να ζήσετε στο χωριό, ενώ τώρα μένετε σε πόλη;

Φυσικά!!!!!Εξάλλου το έχουμε προγραμματίσει και περιμένουμε να περάσουν 2 χρόνια,όπου και θα έρθει η μετάθεση του συζύγου για να φύγουμε για επαρχία....

Έχεις παραπάνω αδυναμία σε κάποιο απ΄τα παιδιά σου?

line_feet_beg_16_time_1136869200_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e92e2e2e.gif

Όχι, τις αγαπάω εξίσου και ευχαριστώ το Θεό που δεν με άφησε να έχω σε μία από τις δύο ιδιαίτερη αδυναμία και να το δείχνω κιόλας, με αποτέλεσμα να πληγώνω την άλλη.

Εσύ δείχνεις αδυναμία στο ένα από τα δύο ή περισσότερα παιδιά σου;

Διαφημίσεις

Τα παιδιά μας έχουν μοιράσει την αδυναμία τους ως εξής: η μεγάλη δείχνει λίγο περισσότερη αδυναμία σε μένα και η μικρή φουλ στον μπαμπά της. Αλλά κι ο άντρας μου είναι ερωτευμένος με τη μικρή.

Κάνεις όλα τα χατίρια στο παιδί σου;

Δεν ξέρω ακόμα γιατί: 1ον είναι πολύ μικρή αλλά 2ον (κ κυριότερο) ο μπαμπάς μας ταξιδεύει και έφυγε όταν η μικρή μας ήταν έξι μηνών..οταν με το καλό ξεμπαρκάρει θα είναι 13 περίπου μηνών οπότε θα δούμε τότε..

Σε ποιον έχει μοιάσει το παιδάκι σου; (ή τα παιδάκια σου)...

(τελικά όλο με τα παιδιά μας ασχολούμαστε και πάλι ...χααχα)

age.png

;Έχει τα χρώματα και τη φυσιογνωμία τη δική μου και όλα τα χαρακτηριστικά προσώπου του άντρα μου. Σώμα, της πεθεράς μου (ε, ρε αναθεματισμένα γονίδια...):evil:

Πόσες ώρες την ημέρα κοιμάσαι;

Διαφημίσεις

Ήδη έχω δύο κορίτσια και δεν τις αλλάζω με κανένα αγόρι του κόσμου. Όταν όμως ήμουν στην αρχή του γάμου μου και μετά την απόκτηση της πρώτης μου κόρης, ήθελα να έχω και τα δύο φύλα για να υπάρχει ποικιλία. Μετά άλλαξα γνώμη.

Θα ήθελες κάποτε να υιοθετήσεις ένα παιδάκι, άσχετα αν είσαι ήδη μανούλα ή δεν είσαι ακόμη;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...