Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Είχαμε κατι χρυσόψαρα αλλά τα ταίσαμε κατά λαθος πολλές φορές μια μέρα (δεν ξέραμε ο ένας ότι τα είχε ταίσει κ ο άλλος)....και ...σκάσανε από το πολύ φαί μάλλον....:confused:

Θα πας διακοπές φέτος; Αν ναι πού;

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ΑΑΑ Καλά. Πάντα μου άρεσαν τα αγοράκια. Αφού και το χρώμα στο παιδικό δωμάτιο (πριν ακόμα παντρευτούμε) για να μην κάνει μπαμ το μπλε το έβαψα φυστικί. Την περίοδο της εγκυμοσύνης μου καρφώθηκε για λίγο διάστημα οτι θα ήθελα κοριτσάκι :roll::?::?: και τελικά έκανα το παληκαράκι μου!!!

Είσαι αυστηρή ή ελαστική με το παιδί σου?

Ούτε το ένα ούτε το άλλο...μπορώ να το πω με βεβαιότητα..Είμαι αυστηρή σε μερικά πράγματα όπως πχ στο θέμα του υπνου και του φαγητού και της ασφάλειας της...αλλά και πάλι δε θα το έλεγα αυστηρότητα ακριβώς.

Γενικά όμως πως να αντισταθείς σε ένα τόσο γλυκό παιδί όταν σου χαμογελάει και απλώνει τα χεράκια του για αγκαλιά;;;;

Εχεις ποτέ σου αποχωριστεί το παιδάκι σου; Για πόσο αν ναι;

age.png

Διαφημίσεις

Ούτε το ένα ούτε το άλλο...μπορώ να το πω με βεβαιότητα..Είμαι αυστηρή σε μερικά πράγματα όπως πχ στο θέμα του υπνου και του φαγητού και της ασφάλειας της...αλλά και πάλι δε θα το έλεγα αυστηρότητα ακριβώς.

Γενικά όμως πως να αντισταθείς σε ένα τόσο γλυκό παιδί όταν σου χαμογελάει και απλώνει τα χεράκια του για αγκαλιά;;;;

Εχεις ποτέ σου αποχωριστεί το παιδάκι σου; Για πόσο αν ναι;

ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :D:D:D:D

εσυ? πωσ ενιωσεσ ?

:tongue::tongue:

ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :D:D:D:D

εσυ? πωσ ενιωσεσ ?

Μια φορα την εβδομαδα για να κανω γενικη καθαριοτητα..χαλια νιωθω αλλα θα ενιωθα χειροτερα αν το μωρο ηταν μεσα σε χλωρινες και χιλια δυο αλλα..

ποιο ηταν το πιο αστειο "λαθος" που εκανες ως πρωτη φορα μαμα και απειρη?

an1cHjg0g001210MjJkfDc4NTU1NTZkYXxpIG1wb3VybXBvdWxpdGhyYSBtYXMgZWluYWk6.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...