Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ σπάνια.

Η τηλεόραση θ' ανοίξει από τις 7 το απόγευμα και μετά (μπορεί και αργότερα).

Εκτός, βέβαια, αν έχει συμβεί κάτι!

Θα άφηνες το παιδάκι σου να κάνει ό,τι "βλακείες" θέλει (σε λογικά, ακίνδυνα πλαίσια), ακόμα κι αν σου κάνει το σπίτι χάλια, στη λογική του "μαθαίνει... επεξεργάζεται... παίζει..."?

mrdIp3.png

Όχι εκτός από σπάνιες περιπτώσεις και να μην γίνουν όλα χάλια. Επειδή νευριάζω εύκολα δεν έχω την υπομονή να αφήσω ελεύθερο το παιδί μου να κάνει ό,τι θέλει.

Αφήνεις το παιδί σου να βοηθάει στο μαγείρεμα; Δηλαδή να ανακατεύει το φαγητό και να βάζει υλικά στην κατσαρόλα;

Τωρα τελευταια εχουμε αρχισει να το κανουμε αυτο,αλλα μη φανταστεις οτι την αφηνω να κανει και πολλα γιατι φοβαμαι μην καει σε καμια κουζινα και τρεχουμε!!!

Εχεις καποιο ζωακι στο σπιτι?

line_feet_beg_16_time_1136869200_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e92e2e2e.gif

Διαφημίσεις

Απλά έχω αλλάξει συνοικία 3 φορές. Γεννήθηκα στην Αθήνα και πρώτη μου κατοικία μέχρι τα 2 ήταν το Θησείο. Μέχρι 22 ετών έμενα Αργυρούπολη. Και Άνω Γλυφάδα μετά το γάμο.

Μένεις με ενοίκιο;

Διαφημίσεις

Τα ρούχα (βαλίτσα) του άντρα σου τα ετοιμάζει μόνος του?

ωραίο ανέκδοτο:roll::D εννοείται εγώ......:evil: τα κρύβω και δεν ξέρει που τα βάζω... που να ψάχνει ....

όταν πάτε ταξίδι οδικώς οδηγείς και εσύ ή μόνο ο άντρας σου??

2abdce11ba.png oUzdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...