Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Εμένα κάνει τα ψώνια και βγάζει βόλτες τον μικρό. Όταν θα ξεκινήσω δουλειά θα γίνει το χάος....

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Μεγάλη απάτη το air fryer, το πήρε και καλά για να μαγειρεύει και φυσικά δεν έκανε ποτέ τίποτα...

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστώ για τις ευχές. Λοιπόν εγώ επέστρεφα από το φροντιστήριο Ιταλικών που μάθαινα τότε ξένες γλώσσες κι εκείνος από τη σχολή προγραμματιστών. Μπαίναμε στο ίδιο λεωφορείο και για πολύ καιρό μιλούσαμε με τα μάτια. Κάποια στιγμή όμως κατέβηκε στη στάση που κατέβαινα κι εγώ και μου ζήτησε να γνωριστούμε. Αυτό ήταν.

Θέλεις να μου πεις κι εσύ την ιστορία γνωριμίας σου με τον άντρα σου;

Εμείς ζούμε σε μικρή επαρχιακή πόλη, δε γνωριζόμασταν ωστόσο από παλιά (οι γονείς μας μόνο). Είμαστε συνάδελφοι και συναντιόμασταν στην Πολεοδομία. Εκεί με πείραζε ένας υπάλληλος να μας τα φτιάξει (μιλημένος από τον δικό μου, που με είχε από την αρχή βάλει στο μάτι) εγώ πάλι (κλασική χαζή γυναίκα) το έπαιζα βαρύ πεπόνι (ήμουν αλλού). Με τα πολλά όμως μια και δεν είχα τπτ κ επέμενε του δωσα ΤΗΝ ευκαιρία :D:D

ποιανού φίλος ήταν ο κουμπάρος που σας πάντρεψε??

2abdce11ba.png oUzdp2.png

Διαφημίσεις

Θυμάμαι τα πάντα και κυρίως το γεγονός ότι μετά την εκκλησία όταν επιστρέψαμε στο σπίτι ο άντρας μου με ανέβασε αγκαλιά από την ώρα που βγήκαμε από το αυτοκίνητο (υπήρχε αρκετή απόσταση μέχρι την πόρτα του κλιμακοστασίου) μέχρι μέσα στο σπίτι, αφού ανέβηκε δύο ορόφους.

Έκανες ανοιχτό γάμο με πολύ κόσμο ή κλειστό με λίγους καλεσμένους;

Έκανα ανοιχτό γάμο με - κλασσικά - συγγενείς, αλλα κυρίως πάρα πολλούς φίλους μας και ανθρώπους που θέλαμε εμείς να είναι εκεί.

Ποια είναι η πιο ευτυχισμένη - παρεξηγημένη λέξη - ημέρα της ζωής σου;

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...