Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστώ για τις ευχές. Λοιπόν εγώ επέστρεφα από το φροντιστήριο Ιταλικών που μάθαινα τότε ξένες γλώσσες κι εκείνος από τη σχολή προγραμματιστών. Μπαίναμε στο ίδιο λεωφορείο και για πολύ καιρό μιλούσαμε με τα μάτια. Κάποια στιγμή όμως κατέβηκε στη στάση που κατέβαινα κι εγώ και μου ζήτησε να γνωριστούμε. Αυτό ήταν.

Θέλεις να μου πεις κι εσύ την ιστορία γνωριμίας σου με τον άντρα σου;

Εμείς ζούμε σε μικρή επαρχιακή πόλη, δε γνωριζόμασταν ωστόσο από παλιά (οι γονείς μας μόνο). Είμαστε συνάδελφοι και συναντιόμασταν στην Πολεοδομία. Εκεί με πείραζε ένας υπάλληλος να μας τα φτιάξει (μιλημένος από τον δικό μου, που με είχε από την αρχή βάλει στο μάτι) εγώ πάλι (κλασική χαζή γυναίκα) το έπαιζα βαρύ πεπόνι (ήμουν αλλού). Με τα πολλά όμως μια και δεν είχα τπτ κ επέμενε του δωσα ΤΗΝ ευκαιρία :D:D

ποιανού φίλος ήταν ο κουμπάρος που σας πάντρεψε??

2abdce11ba.png oUzdp2.png

Διαφημίσεις

Θυμάμαι τα πάντα και κυρίως το γεγονός ότι μετά την εκκλησία όταν επιστρέψαμε στο σπίτι ο άντρας μου με ανέβασε αγκαλιά από την ώρα που βγήκαμε από το αυτοκίνητο (υπήρχε αρκετή απόσταση μέχρι την πόρτα του κλιμακοστασίου) μέχρι μέσα στο σπίτι, αφού ανέβηκε δύο ορόφους.

Έκανες ανοιχτό γάμο με πολύ κόσμο ή κλειστό με λίγους καλεσμένους;

Έκανα ανοιχτό γάμο με - κλασσικά - συγγενείς, αλλα κυρίως πάρα πολλούς φίλους μας και ανθρώπους που θέλαμε εμείς να είναι εκεί.

Ποια είναι η πιο ευτυχισμένη - παρεξηγημένη λέξη - ημέρα της ζωής σου;

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...