Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Ναι έχω κάνει αλλά δεν θέλω να γίνονται γνωστά.

Εσύ έχεις κάνει ποτέ εθελοντική εργασία;

(Δεν ήξερα ότι έχει site, αλλά θα το δω κάποια στιγμή. Κάποτε αγόραζα φανατικά το "Ανεξήγητο", το "Περισκόπιο" και 2-3 άλλα ακόμη. Αλλά δε γινόταν να χαλάω τόσα χρήματα για τέτοια περιοδικά και σταμάτησα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι αμέ,έχω παρακολουθήσει και πρόγραμμα του ερυθρού σταυρού των 15 ημερών για πρώτες βοήθειες και δυστυχώς χρειάστικε να τις δώσω μιά φορά σε ένα παιδάκι:((έτρωγε ένα παγάκι και του έκατσε στο λαιμό...)

τι είδους ταινίες βλέπεις?

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

μωράκι μου σε περιμένουμε πως και πως!!!

Μου αρέσουν οι περιπέτειες, τα ψυχολογικά θρίλερ, τα υπόλοιπα θρίλερ (αλλά να μη δείχνουν ψεύτικα), οι κωμωδίες, τα έργα μυστηρίου και τα έργα εποχής όπως η ζωή του Χριστού, Κλεοπάτρα κ.α

Εσύ βλέπεις θρίλερ;

άμα σου πω ότι βλέπουμε ακριβώς τα ίδια τι θα μου πεις???βλέπω θρίλερ αλλά όπως είπες κι εσύ να μην φαίνοντε ψεύτικα!!!

το gothika το έχεις δει?

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

Διαφημίσεις

άσε πήγα στην αρχή της εγκυμοσύνης και μου βγήκε ξυνό...αφού με έπιασε αναγούλα καλά να λες που πρόλαβα να φύγω και όταν έφτασα σπίτι................(κατάλαβες...)..........ελπίζω να ξαναπάω όταν γεννήσω!!!!

κατεβάζεις ταινίες απο τον υπολογιστή?

baf8b500a3.png

Όχι γιατί δεν προλαβαίνω να τις δω. Βλέπω μόνο ό,τι έχει η τηλεόραση κι αυτές αν τις θυμηθώ και δεν έχει ποδόσφαιρο να με τρελλάνει ο άντρας μου.

Ποια ταινία είδες την τελευταία φορά που σου βγήκε ξυνός ο κινηματογράφος;

δεν είδα αφού δεν πρόλαβα,ούτε θυμάμαι πιά ήταν..:P

είδες χτες τη σιωπή των αμνών???αχ τι ωραίο που ήταν...το είχα ξαναδεί βέβαια αλλά μου αρέσει πολύ!!!

baf8b500a3.png

Διαφημίσεις

είδες χτες τη σιωπή των αμνών???αχ τι ωραίο που ήταν...το είχα ξαναδεί βέβαια αλλά μου αρέσει πολύ!!!

Μπήκα σφήνα για την Αργυρώ. Την ταινία αυτή την είχα δει στο σινεμά όταν ήμουν έγκυος στη μεγάλη μου κόρη. Εγώ με ανοιχτά μάτια και αναισθησία και ο άντρας μου με κλειστά μάτια και ανησυχία μήπως πάθω κάτι εξαιτίας του θρίλερ.

Ειμαι στη δουλεια!

Αυτη την εβδομαδα λειπει η προισταμενη μου γι'αυτο με βλεπεις συνεχεια....

Επισης νυσταζω φοβερα....

Εχεις αγχος για τη γεννα?

ναι πολύ..

εσύ είχες???

baf8b500a3.png

Μπήκα σφήνα για την Αργυρώ. Την ταινία αυτή την είχα δει στο σινεμά όταν ήμουν έγκυος στη μεγάλη μου κόρη. Εγώ με ανοιχτά μάτια και αναισθησία και ο άντρας μου με κλειστά μάτια και ανησυχία μήπως πάθω κάτι εξαιτίας του θρίλερ.

χαχαχαχαχαχαχαχ έ εντάξει μωρέ δεν ήταν και τίποτα πολύ τρομακτικό,πλάκα θα είχε ο άντρας σου:lol::lol::lol::lol::lol:

baf8b500a3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...