Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κυρίως την ίδια μέρα επειδή πάντα έχω όσπρια, ζυμαρικά και ρύζι στο ντουλάπι, όλο και κάποιο λαχανικό στο ψυγείο και ένα είδος κρέατος και ψάρι στην κατάψυξη. Γι' αυτό δεν έχω πρόβλημα και ποτέ δεν κάνω τα ίδια φαγητά αλλά έχω ποικιλία.

Από πού προτιμάς να ψωνίζεις λαχανικά;

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

οχι δεν θυμωνω ευκολα,απλως ¨ξυνιζω¨με αγενεις ανθρωπους.

(δε φοβαμαι βρε,αλλωστε τι εχουμε να χωρισουμε?τα χωραφια μας?:lol:)

Σε μια κατα προσωπο συζητηση, φιλτραρεις τα λογια σου απ το μυαλο πριν να μιλησεις?

1066964t550bl3o0t.gif328052gqbj0xn03d.gif

ανάλογα τι έχω στο μυαλό μου να πω και ποιον έχω μπροστά μου:lol::lol::lol:

σου αρέσει όταν σου μιλάνε αυθόρμητα ή θες προσεγμένα λόγια:rolleyes:(αυτό είναι χρήσιμο:tongue:)

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

μωράκι μου σε περιμένουμε πως και πως!!!

Μου αρεσει ο αλλος να ειναι ο εαυτος του,οχι με το σεις και με το σας,αλλα και ουτε πολυ αυθορμητισμος

μια μεση κατασταση θα ελεγα,με την αρμοζουζα ειλικρινεια κι ευγενεια:)

Αλλαζεις διακοσμηση στο σπιτι,η σου αρεσουν οπως εχουν?

1066964t550bl3o0t.gif328052gqbj0xn03d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...