Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

θα με ξένιζε κάπως, δε νομίζω ότι θα μου άρεσε. Έχω συνδέσει τα Χριστούγεννα με χειμώνα και "χιόνια στο καμπαναριό", αλλά αν είχα μια βδομάδα το μετά το νέο έτος δε θα έλεγα όχι.

Θα ανέβαλες προγραμματισμένο ταξίδι σε προορισμό ονειρεμένο που το σχεδιάζατε καιρό με τον άντρα σου και που δε θα έχετε εύκολα την ευκαιρία να το κάνετε αργότερα αν στενή σου φίλη κανόνιζε εκείνες ακριβώς τις ημέρες να κάνει το γάμο της;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Χρησιμοποιώ όλη μου την ευγένεια και τους καλούς τρόπους που έχω, ώστε να μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα σε μένα και τον κάθε αγενή και να είναι πασιφανής η διαφορά. Φροντίζω βέβαια να υπάρχει και κάποιος ακόμη να ακούει. Πιστεύω ότι είναι πιο κοφτερό το σφάξιμο με το γάντι παρά με το μαχαίρι αυτούσιο.

Αν δεις μπροστά σου να εξελίσσεται καυγάς θα πας να χωρίσεις τους εμπλεκόμενους;

Όχι ποτέ. Αλλά έχω διαβάσει άλλα βιβλία και περιοδικά στο παρελθόν που αναφέρονται σε κανόνες καλής συμπεριφοράς. Επίσης μια φορά έλεγε κάποια ελάχιστα πράγματα ο Ζαμπούνης στην τηλεόραση.

Εσύ θα το αγόραζες το βιβλίο του μόνο και μόνο για να εμπλουτισεις τις γνώσεις σου περί savoir vivre;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...