Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Επειδή είμαι κι εγώ δημόσιος υπάλληλος, πριν από 7 χρόνια που γέννησα, τον ένα μήνα έπαιρνα άδεια από το γιατρό μου, πανεπιστημιακο του Δημοσίου νοσοκομείου και τον άλλο μήνα έκανα εισαγωγή... Αυτά μέχρι να μπω στον 8ο αν θυμάμαι καλά, 2 μήνες πριν την ΠΙΤ. Το μήνα που δεν έκανα εισαγωγή, έπρεπε η άδεια να έχει υπογραφή από το διευθυντή του νοσοκομείου. Ίσως γίνεται και χωρίς εισαγωγή απλά εμένα κάτι τύχαινε και έμπαινα και για έλεγχο προληπτικό. 

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Αχ @Eternity και εγώ στα ίδια είμαι τρίτη έκανα εμβρυομεταφορα και την Πέμπτη έχω χωριακη ,δεν περνάν οι μερεςςςς

Στην αρχή δεν περνανε οι μέρες.... τώρα να σου πω επειδή θέλω να ζω με την ελπίδα δε θέλω να φτάσει η μέρα της χοριακης... το μόνο θετικό αν δεν είμαι, είναι που θα κόψω όλα αυτά τα φάρμακα που είμαι σαν πρεζάκι....Καλή μας επιτυχία! 

• Καλή τύχη! 1

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κρήτη-Ύδρα-Σπέτσες-Κυπαρισσία(στα πεθερικά μου)-Τζέντα

(πέρασα υπέροχα)

Πόσα παιδιά έχεις;

οφ τοπικα ειλικρινα συγνώμη....

Πηγες βρε θηριο Τζέντα...?

Εκει μεγάλωσα τα πρωτα 7 χρονια μου...

Πηγες βρε θηριο Τζέντα...?

Εκει μεγάλωσα τα πρωτα 7 χρονια μου...

Για πες για πες kalamaraki. Πρέπει να ανταλλάξουμε απόψεις. Στη Τζέντα βρίσκομαι τα τελευταία 3 χρόνια και έρχομαι Ελλάδα κάθε καλοκαίρι.

Παιδιά συγνώμη για την παρένθεση που σας κάνουμε. Kalamaraki κάπου πρέπει να βρεθούμε να τα πούμε. Έχω βάλει topic στο parentscafe στο θέμα cafe Ελληνόγλωσσων γονέων που βρίσκονται στο εξωτερικό. Έχει γούστο να είσαι παιδί κάποιων από τους έλληνες που γνωρίζω εδώ!!!!!

Και για να μην είμαστε off topic όταν δεις το μήνυμα αυτό κάνε edit και απάντα στην προηγούμενη ερώτηση για να είμαστε και οι δύο on topic.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ναι...αλλά το μείωσα κατά πολύ για χάρη της εξωσωματικής που ακολουθεί (αγγελική και οι δυο καλοκαιρινές θα είμαστε)

Εσύ?

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Το έκοψα όταν έμεινα έγκυος

(Κορίτσια, καλή επιτυχία και εύχομαι να ΜΗΝ πάτε διακοπές φέτος :-P:tongue::-P, να έχουν πετύχει δλδ οι εξωσωματικές)

Αν κάνεις παιδί θα ήθελες να δώσεις το όνομα των πεθερικών;

rm2dp2.png lgEnp2.png

Γιατί όχι ? Ένα όνομα είναι. Στο κάτω κάτω φόρος τιμής στους γονείς του/της συζύγου. Το παιδί θα έχει πιο πολλά κοινά με τον Μ. Αλέξανδρο ή με τον παππού του ?

Τι θα σου έλεγαν αν δεν το έκανες ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...