Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Δεν ξέρω πώς θα μου γυρίσει μέχρι τότε. Προς το παρόν αρνούμαι να σκέφτώ πως θα γεράσω! (πάω καλά!:P)

Πλαστική για να βελτιώσεις κάτι στην εμφάνιση σου θα έκανες; (μύτη, στήθος, ζυγωματικά κλπ)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που θα μπορούσα ν'αλλάξω αλλά δε θέλω, αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω :tongue:

θα συμβουλευόσουν ποτέ παιδοψυχολόγο ώστε να μάθεις να συμπεριφέρεσαι σωστά στο παιδί σου;

Κανονικά έπρεπε να ρωτήσεις τα ίδια τα γλυκά αν αντιστέκονται σε μένα. Δεν έχει γεννηθεί ακόμα το γλυκό που θα κάνει αντίσταση. Φυσικά κι εγώ παραδίνομαι στα γλυκά άνευ όρων.

Πόσα κιλά είσαι;

Διαφημίσεις

Εγώ 74 αλλά ευελπιστώ να ψηλώσω κι άλλο. Δε λένε εξάλλου ότι όποιος έχει κοιλίτσα το παίρνει σε ύψος;

Τρως τώρα που είσαι μεγάλη -ος γαριδάκια, πατατάκια, φουντούνια και λοιπές σαβουρίτσες;

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...