Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

η μικρή που έχω βαφτίσει είναι ακόμη 3 χρονών αλλά έχω δυο κοριτσάκια που υπεραγαπώ και κανένας νονός δεν ασχολείται πλέον μαζί τους. Και τα δύο είχαν την τύχη να τα βαφτίσει κάποιος και να μην ξαναασχοληθεί μαζί τους. Το ένα είναι 16 και το άλλο είναι 12. Είναι αλήθεια δύσκολο να διαλέξεις δώρα για αυτά. Το άγχος μου για να πάρω κάτι που να τους αρέσει είναι μεγάλο. Τα ρούχα που έχουν τα καταστήματα για αυτές τις ηλικίες μου θυμίζουν κουρέλια. Όμως πιστεύω ότι δεν έχει σημασία η ηλικία, η κίνηση μετράει και αυτό τις χαροποιεί περισσότερο. Ίσως η λύση είναι να παίρνει κανείς μαζί του τα παιδιά αυτής της ηλικίας οριοθετώντας τους το διαθέσιμο ποσό για να ψωνίζουν ότι θέλουν.

Σε ποια ηλικία θα σταματήσετε να παίρνετε δώρα στα βαφτιστήρια σας;

Διαφημίσεις

Στη Βιέννη (επιμένω στην Αυστρία)

Αν κέρδισεις το τζόκερ που θα σπαταλήσεις τα περισσότερα σου χρήματα; (πολλά τα εκατομμύρια απόψε:P)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...