Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Για αυτό έγραψα να πιάσεις το νόημα. Εάν δεν έχεις πρόβλημα σοβαρό με το ζάχαρο σιγά μην τα ζυγίζεις και όλας. Απλά να μάθεις πως δουλεύει όλο αυτό. Δεν είχες την όρεξη και για αυτό δεν το κάνεις. Απλά όταν το ξεκινήσεις θα φανεί. Ο συζηγος σου; Δεν μαγειρεύει; Και εκείνος λείπει όλη μέρα ; 

Ο σύζυγος μαγειρεύει μόνο και μαγειρεύει εξαιρετικά. Απλά γυρνάμε κ οι 2 κατά τις 9 το βράδυ από το πρωί. Μαγειρευει κάποιες μέρες εκεινος, παλιά το έκανε πιο πολύ, τώρα κάνει κάτι γρήγορο μέχρι να γυρίσω εγώ γιατί συνήθως γυρνάει πρώτος. Εκτός πια αν γυρίσει και πρέπει πάλι να δουλέψει οπότε εκεί καταλήγουμε να παραγγείλουμε ή να φτιάξω εγώ κάτι από τα ελάχιστα που ξέρω.

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ναι το προτιμώ από το να είναι όλα τα βλέμματα πάνω μου.

Αν ήταν ποτέ να ζήσεις ένα γνωστό παραμύθι ποιο θα διάλεγες και ποιος ή ποια από το παραμύθι θα ήσουν εσύ;

Διαφημίσεις

To err is human, to forgive is divine.

Προσπαθώ......να συγχωρήσω τον εαυτό μου, προς το παρόν!

Θα γύριζες τον χρόνο ποτέ πίσω; Και γιατί;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...