Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Τον προηγούμενο μήνα ένα μανικιούρ πεντικιούρ.

Πώς αντιδράς όταν νιώθεις να αδικείσαι;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

• 1 month later...
  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Δε μου αρεσει κανενα φαγητο..:tongue: Μονο το ψητο κρεας..:P

Τρωω ομως φακες και σπανακι, κλεινοντας τη μυτη μου και τα ματια μου και πινοντας νερο μετα απο καθε μπουκια γιατι μου το ζητησε ο γιατρος:evil:

Εχεις κατοικιδιο και αν ναι τι ζωακι ειναι?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Μου αρέσουν τα ζωάκια, αλλά στα σπίτια άλλων!! Οπότε τι να πω, μεγάλο το δίλημμα που θέτεις. Μάλλον θα το ανεχόμουν ναι, αλλά να καθαρίζει άλλος!

Τι σε καταπιέζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο?

• 5 months later...

Ελευθερια ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο για να ειναι ενας ανθρωπος ευτυχισμενος,ισορροπημενος και πληρης.Με αυτο,μπορει να παει παρακατω στην ζωη,να ανθισει και να δημιουργησει.Χωρις αυτο,μαραζωνει.

Διεκδικεις ισοτητα μεσα στην σχεση σου ή απλα ανεχεσαι καποια πραγματα μονο και μονο προς αποφυγη προστριβων?

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...