Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

απαντώ και ρωτώ κάτι τον επόμενο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σχετικα με το επαγγελματικο κ προσωπικο μελλον τους δε νομιζω να με εξοργιζε κατι. σχετικα ομως με το ηθος τους θα εξοργιζομουν πολυ αν δεν ειχαν ευγενεια, σωστους κ δικαιους τροπους σε ολες τις επαφες τους κιαν φυσικα εκαν ο.τιδηποτε θα προξενουσε κακο σε αλλον.

πιστευεις στο εμμεσο μελλον θα εισαι καλη η κακη πεθερα;;

Διαφημίσεις

κ μενα minni!ακουω διαφορα κ το χω απορια!!δεν εχω κορη αλλα θα την αφηνα να το ζησει.απλα θα ημουν διπλα της κ θα της ελεγα τα υπερ κ τα κατα.η αποφαση θα ηταν δικη της.

ηθελες παντα να γινεις μητερα η δεν το σκεφτοσουν καθολου?

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Διαφημίσεις

Σε πρακτικό επίπεδο δυστυχώς καμία... θα ήθελα να έχω καλύτερες σχέσεις, αλλά....

Ποιο πιστεύεις είναι το πιο ελκυστικό ή άξιο προσοχής σημείο στο σώμα / πρόσωπο μιας γυναίκας και πρέπει να είναι πάντα φροντισμένο/γυμνασμένο?

Νομίζω όλα παίζουν ρόλο. Και το σώμα και το πρόσωπο πρέπει να είναι περιποιημένα.

Σου αρέσουν τα μουστάκια/τα γένια στους άνδρες;

Μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...